Şimdi Ara

GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
4
Favori
33.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a değerli arkadaşlarım.Bugün gaziantep merkezden görev yaptığım köye dönerken saat 18 sıralarında çok feci bir dolu ya yakalandım.böyle bir durumu ancak yaşayan bilir arkadaşlar sanki 10kişi eline sopa almış arabanın kaportasını dönüyorlar.biri 5 biri 1 yaşında iki oğlum ve eşim de arabada idi.özellikle onlar için çok korktum cam kırılacak diye.sonra bir çevre yolu alt geçidine sığındım.sonra başka araçlar da oraya geldi gelenlerin içinde yeni model bir corolla ve passat veya jetta da vardı.motor kaputundan bagaj kapağına kadar dolu göçügü olmuştu gerçekten çok kötü durumdaydı ikiside.ben ise tahmini 15 20 göçükle atlattım.Atlattım çünkü ya cam kırılsaydı çocuklar ile ne yapardım.sonradan haber aldığım a göre merkezde bir çok aracın camları kırılmış.her taraf darmadağın olmuş bir bayanın kullandığı aracın iki camı da kırılmış.bizim köyün muhtarının aracının(doblo)ön camı kırılmış daha bunun gibi bir sürü olay.Arkadaşlar biraz uzun oldu ama gerçekten çok korkunç bir olaydı.ALLAH kimseye böyle bir olay yaşatmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun camların kırılmaması iyi olmuş. Bazen insan doğa karşısında çaresiz kalıyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar.ALLAH kimseye böyle bişey yaşatmasın.o anda arabanın içerisindeki sesten eşimle birbirimizi duymuyorduk.bir umutla silecekleri son hız çalıştırdım ki belki dolu sileceğe carpar da cama çarpmaz diye o kadar yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.ALLAH kimseye böyle bişey yaşatmasın.o anda arabanın içerisindeki sesten eşimle birbirimizi duymuyorduk.bir umutla silecekleri son hız çalıştırdım ki belki dolu sileceğe carpar da cama çarpmaz diye o kadar yani.
    elinizle camı desteklerseniz cam kırılmaz
  • Buda corolla nın tavanı eğer yükleyebilirsem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balıkesir' de Feci Kaza
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Büyük geçmiş olsun,cana geleceğine mala gelsin araba yapılır sorun değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: 404 Not Found

Büyük geçmiş olsun,cana geleceğine mala gelsin araba yapılır sorun değil.
    geçmiş olsun
  • Tamamdir. Tavani ve on kaputu boyali araclar icin cok guzel bir galerici yalani olur bundan. Yazayim bir yere

Edit: gecmis olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 10 Mayıs 2013; 23:25:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    ohaa burada da baya tolu yağdı ama bu kadar değildi geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Tamamdir. Tavani ve on kaputu boyali araclar icin cok guzel bir galerici yalani olur bundan. Yazayim bir yere

Edit: gecmis olsun bu arada
    Geçmiş olsun gerçekten zor bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.PAŞALI

Geçmiş olsun gerçekten zor bir durum

Alıntıları Göster
    Benim aracın önde camda 2 çatlak,arka farda kırık,sol dikiz aynasının ayna kısmında çatlak tabiki dolu göçükleri
    ...Benimde durumunda yüzlerce araç olduğunu düşünüyorum...Belki binlerce....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasrettinhoca

Benim aracın önde camda 2 çatlak,arka farda kırık,sol dikiz aynasının ayna kısmında çatlak tabiki dolu göçükleri
    ...Benimde durumunda yüzlerce araç olduğunu düşünüyorum...Belki binlerce....

Alıntıları Göster
    Bununla geçmiş olsun, cana bir şey gelmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Bununla geçmiş olsun, cana bir şey gelmesin.

Alıntıları Göster
    Yağan dolunun büyüklüğü...Benim araçta da dolu izleri var bunları nasıl eski haline getireceğiz bilmiyom. Bi kaporta düzltici var sipariş ettim bakalım sonuç alabilcekmiyiz.

Geçmiş olsun herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 10 Mayıs 2013; 23:43:45 >

• Dün teslim aldığım henüz 40. Km 'de civic de benzer durumda. Ne diyelim vardır bir hayır...

• Bende fotoğraf çekecektim ama korktum.alt geçidin altından çıkmaktan ALLAH muhafaza bunların biri kafama gelse ne olurdu dusunemiyorum bile.

• Çok kötü birşey Allah kimsenin başına vermesin araçlar delik deşik olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: f_m_y

Yağan dolunun büyüklüğü...Benim araçta da dolu izleri var bunları nasıl eski haline getireceğiz bilmiyom. Bi kaporta düzltici var sipariş ettim bakalım sonuç alabilcekmiyiz.

Geçmiş olsun herkese...

Alıntıları Göster
    Arabayı geçtim, insanı bile ciddi şekilde yaralayabilecek büyüklükte. Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sg83

Arabayı geçtim, insanı bile ciddi şekilde yaralayabilecek büyüklükte. Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

Alıntıları Göster
    Doluyu kaportacılar yağdırmış olabilir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.