Şimdi Ara

The Last Ship (2014) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
904
Cevap
37
Favori
27.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harika bölümdü hem hikayesi hem aksiyonu çok iyiydi.

Adamım bu bölüm döktürdü
     The Last Ship (2014)

Bölümde sevmediğim tek şey; Tex'in, Rachel ve Tom'un birbirini sevdiğini imâ etmesiydi. Ben Rachel ile hep Tex'i yakıştırmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 1 Eylül 2015; 2:17:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Harika bölümdü hem hikayesi hem aksiyonu çok iyiydi.

Adamım bu bölüm döktürdü
     The Last Ship (2014)

Bölümde sevmediğim tek şey; Tex'in, Rachel ve Tom'un birbirini sevdiğini imâ etmesiydi. Ben Rachel ile hep Tex'i yakıştırmıştım.

Hocam fotograf görünmüyor ya.
    Tex'in lafları beni de gıcık etti,tam olarak da açık konuşmadı işin aslı.Ancak bölüm çok bombaydı,tabii geminin animasyon olduğu yukardan çekim sahneler berbattiKaradan füzeler inmeye başlayınca işte budur dedim,sonunda batti pisliklerİşin ilginci fuzeyi herhangi birinin atesleyebilmesi,sanki kurusıkı.

Bu arada 3. Sezon onayı var mi yoksa 13. bölüm de tamam mıyız?

@QRX haklısınız hocamBazı yerlerde var böyle hatalar

@sefayksl başlayın hocam aksiyonu bol güzel dizi,konusu ilginizi çektiyse hic durmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 1 Eylül 2015; 0:39:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Müthiş heyecanlı bir bölümdü. Doğrusu günümüzde deniz muharebesinin nasıl olabileceğine dair bir izlenim göstermiş oldu. ancak şu da var ki
    Sean Ramsey'nin oyunu, Dr Scott'un iyi niyeti sonucu bozuldu.
  • quote:

Adamım bu bölüm döktürdü
     The Last Ship (2014)

Dizinin yarısında uyuya kalmışım arkadaş ne olduğunu anlamadım sonra açtığımda bitmiş bir daha bakmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

quote:

Adamım bu bölüm döktürdü
     The Last Ship (2014)

Tex'in lafları beni de gıcık etti,tam olarak da açık konuşmadı işin aslı.Ancak bölüm çok bombaydı,tabii geminin animasyon olduğu yukardan çekim sahneler berbattiKaradan füzeler inmeye başlayınca işte budur dedim,sonunda batti pisliklerİşin ilginci fuzeyi herhangi birinin atesleyebilmesi,sanki kurusıkı.

@sefayksl başlayın hocam aksiyonu bol güzel dizi,konusu ilginizi çektiyse hic durmayin

3. sezon onayı aldı. Bomba gibi gidiyor bence dizi.

• quote:

Adamım bu bölüm döktürdü
     The Last Ship (2014)

kaptan ile quincy nin karısını yapacaktık ama sanmıyorum ben Rachel ile kaptan arasında bisey olmaz tex ile rachel daha çok yakışıyorlar bence de orda Rachel adami öldürdüğü için kaptanla arasi bozuldu onu duzeltirsiniz tarzında konustu bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Oppenheimer

quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

quote:

Adamım bu bölüm döktürdü
     The Last Ship (2014)

3. sezon onayı aldı. Bomba gibi gidiyor bence dizi.

Anladım hocam sağolun.Normalde başka kadro olsa 3. sezon zorlama veya saçma olabilir derdim ama demiyorum bu diziye.Tedaviyi ve aşıyı bulduktan sonra uzatıp bozmazlar insallah demistim kendi kendime ancak tam tersine cok iyi senaryo çıkarttılar.Gelecek sezon da bundan aşağı kalmaz umarim

• Aynen kaptan ile Quincy'nin karısını düşünmüştük. Tex ile de Rachel iyiydi. Burk ile de Ravit'i düşünmüştük ama olmadı
  • En iyi bölümlerden biriydi bence.Oh be.
  • 3. sezon onayını aldığında ben de başlayayım diziye dedim. 3-4 bölüm oldu, izlemesi epey zevkli diziymiş.
  • 2x11

ölümsüz oldular diyordum önce ki bölümler de 4 kişi birden öldü ya

2x12

bölüm çok güzeldi. ramsey kardeşler dizide en uzun süre kalan düşmanlar oldu, sonları geldi artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 2 Eylül 2015; 14:30:07 >

• Dizi araya girecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramsay Bolton

Dizi araya girecek mi?

pazartesi sezon finali var. 3 sezon haziran 2016'da başlar yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: Ramsay Bolton

Dizi araya girecek mi?

pazartesi sezon finali var. 3 sezon haziran 2016'da başlar yine.

Haydaaaa
  • Bölümü yeni izledim bomba bir bölümdü biara sezon finali sandım durdurup kontrol ettim haftaya ne yapacaklar çok merak ediyorum
  • get lan o kadar getir sona bak... Sonu hariç aksiyonu normal düzeyde olan güzel bölümdü

Dr.Scott ölürse izlemem daha lan o kadar emeği var aşıda nası senaryo ise gittiler onu vurdular
  • noldu lan o son sahnede öyle

• Halk ile kucaklaşma sahneleri çok iyidi
  • ya bölüm harikaydı, hatta sezon finalini geçtim final olabilecek bir bölümdü bence. ama o son sahneye diyecek bir şey bulamıyorum, ne gerek vardı şimdi?

• ölmemiştir o kaptanımız gelir bi tenefüs falan yapar ona merak etmeyin.

3. sezonda nasıl bi konuyla devam edicekler merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.