Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) (460. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
33.263
Cevap
900
Favori
1.858.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tura araçla çıkacaksanız işe yararmış aslında
  • elktay kullanıcısına yanıt
    N7100 Telefonumu navigasyon lg G2 yi de geçici olarak araç kamerası olarak kullanacagim. Odb2 ile LG G2 ye gerekli bilgileri aktaracagim. Gelince de ilk iş 6000b yi siparis etmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

N7100 Telefonumu navigasyon lg G2 yi de geçici olarak araç kamerası olarak kullanacagim. Odb2 ile LG G2 ye gerekli bilgileri aktaracagim. Gelince de ilk iş 6000b yi siparis etmek

Chipset Manufacturer: Allwinner

Bu chipsetten öyle süper çekimler beklemeyin benden söylemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

g10w soran arkadaşlar için baktım bunu buldum.netliği iyimi anlamadım satıcı ss eklemiş

http://www.aliexpress.com/item/2-7-G10W-Novatek-96650-Full-HD-1080P-Car-DVR-Camera-Recorder-With-IR-Night-Vision/1911314965.html

Buldunda Barış o fiyat ne ? Osman nerede

• Selamlar :) bakıyorum artık Blackvue'dan bahsedilmez olmuş :) Ben son derece memnun olduğumu bir kez daha söylemeliyim arkadaşlar, ancak şu bir gerçek ki güneş altında maalesef cihaz biraz sapıtıyor, ne yapıyor mesela arka kameranın görüntüsünü yeşil yapıyor, buna çözüm olarak arka kamerayı camdan alıp bagajın tavana yakın yerine yapıştırdım o sorun ortadan kalktı, ancak ön kamera için hala aşırı ısınma sorunu var (güneş nedeniyle), ne yaptıysam olmadı, ne yaptım kamerayı çift taraflı şeffaf bant ile aracın ön camında ve en tepede bulunan siyah yüzeyin arkasına gizledim, görüntüde bir sorun yok ama Isparta gibi bir yerde hava öyle ısınıyor ki aracın içine girmek ne mümkün, kameraya hak veriyorum sapıtmasında, bazen de yine aşırı sıcağa bağlı olarak "Please check the SD Card" diyip duruyor, o zaman hafıza kartını yerinden çıkarıp birkaç saniye sonra tekrar taktığımda sorun olmuyor, ancak canımı sıkmıyor değil, son zamanlarda yine cam direkt güneş alınca bant kendini salmaya başladı ve bir yere gidip aracın başına geldiğimde kamera tepetaklak olmuş asılı duruyor :) tabi kızıyorum ama ne yapabilirim diye düşündüm Hepsişurada'dan :) çift taraflı şeffaf bant aldım yapıştırdım ı ııh yine aynı sonuç, ben de en azından yazları güneşten bir nebze olsun korumak için kamerayı direkt cama yapıştırmak yerine dikiz aynasının üzerine aynı bantla tutturdum, sanırım olumlu sonuçlar alıyorum, artık ne check the SD card mesajı ne de yeşil ekran ve aşırı ısınma görüyorum, inşallah bundan sonra da görmem, ayrıca kamerayı 32 gb class 10 Sandisk microSD hafıza kartı ile kullanıyordum, 64 gb desteği olup olmadığını bilmiyorum ama yine de bu kartı da alıp kamerada deneyeceğim, desteklerse daha uzun süreli videolar kaydedebilirim. Blackvue DR550GW ile ilgili sorularınız ve yorumlarınızı bekliyorum, hepinize iyi geceler :) buradan Olgu abi, Mehmet Aydın amca ve benimle bu konuda bilgi paylaşan veya isteyen tüm arkadaşlarıma selamlar.

• Son olarak yakın zamanda başıma az kalsın gelebilecek bir kazayı reklam yaptım :)
    Uğur Göçeryoutube
    BÖYLE BİR DURUMDA YAYAYA ÇARPSANIZ VE ARAÇ KAMERANIZ OLMASA DURUMU NASIL AÇIKLAYACAKSINIZ?
    http://www.youtube.com/watch?v=RGYmqwdINm8

• quote:

Orijinalden alıntı: onur4008

quote:

Orijinalden alıntı: finduk67

quote:

Orijinalden alıntı: onur4008

quote:

Orijinalden alıntı: finduk67

Arkadaşlar 05.31 inde kargoya verilen G1WH kameram ptt web sayfasında bu şekilde görünüyor bu ne demek acaba?

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)

senin ki biraz fazla beklemiş o kadar. merak edecek bir durum yok şu anda. benimki de dolaşmıştı biraz ama senin ki kadar değil :)

Senin kargo durumuna bakarsak 4 güne kadar G1WH bana teslim edilecek,gerçekten swen post çok yavaşmış.Kargo baya bir yer değiştirmiş.Senin kargo durumuna bakarsak 4 güne kadar G1WH bana teslim edilecek,gerçekten swen post çok yavaşmış.Kargo baya bir yer değiştirmiş.

Evet hocam maalesef yavaş bu aralar anlamadım nedenini önceden en fazla 15 günde teslim olurdu.

Mesela 31 mayısta sipariş verdim hala hareket yok

Valla tamamen şans, benim şansıma şimdi gümrük kontrolüne de girerse haftaya cumayıda geçer,çok yavaş yaa

• Tecno06 T kullanıcısına yanıt
    Hocam o uyarının en büyük nedeni sd karta uzun zamandır format atmamak oluyor sıcaklıktan ziyade.

64 gb karta geçmek için acele etme abi, güzel bir kart bulalım, rus firmware yükleyelim sonuncusu bedavaya olduğunda, bitrate i iyice artıralım ve kaliteyi yükseltelim.

Ben de memnunum uzun zamandır, halen Mehmet abinin sorununu çözecek vakit bulamadım, inş en kısa zamanda halledeceğiz onu da.
  • Mini 801 kameram bugün elime geçti. versiyon olarak 20140414 olarak görünüyor. stabil bir versiyon mudur, değiştirmeye gerek var mı sizlere danışmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tecno06

Selamlar :) bakıyorum artık Blackvue'dan bahsedilmez olmuş :) Ben son derece memnun olduğumu bir kez daha söylemeliyim arkadaşlar, ancak şu bir gerçek ki güneş altında maalesef cihaz biraz sapıtıyor, ne yapıyor mesela arka kameranın görüntüsünü yeşil yapıyor, buna çözüm olarak arka kamerayı camdan alıp bagajın tavana yakın yerine yapıştırdım o sorun ortadan kalktı, ancak ön kamera için hala aşırı ısınma sorunu var (güneş nedeniyle), ne yaptıysam olmadı, ne yaptım kamerayı çift taraflı şeffaf bant ile aracın ön camında ve en tepede bulunan siyah yüzeyin arkasına gizledim, görüntüde bir sorun yok ama Isparta gibi bir yerde hava öyle ısınıyor ki aracın içine girmek ne mümkün, kameraya hak veriyorum sapıtmasında, bazen de yine aşırı sıcağa bağlı olarak "Please check the SD Card" diyip duruyor, o zaman hafıza kartını yerinden çıkarıp birkaç saniye sonra tekrar taktığımda sorun olmuyor, ancak canımı sıkmıyor değil, son zamanlarda yine cam direkt güneş alınca bant kendini salmaya başladı ve bir yere gidip aracın başına geldiğimde kamera tepetaklak olmuş asılı duruyor :) tabi kızıyorum ama ne yapabilirim diye düşündüm Hepsişurada'dan :) çift taraflı şeffaf bant aldım yapıştırdım ı ııh yine aynı sonuç, ben de en azından yazları güneşten bir nebze olsun korumak için kamerayı direkt cama yapıştırmak yerine dikiz aynasının üzerine aynı bantla tutturdum, sanırım olumlu sonuçlar alıyorum, artık ne check the SD card mesajı ne de yeşil ekran ve aşırı ısınma görüyorum, inşallah bundan sonra da görmem, ayrıca kamerayı 32 gb class 10 Sandisk microSD hafıza kartı ile kullanıyordum, 64 gb desteği olup olmadığını bilmiyorum ama yine de bu kartı da alıp kamerada deneyeceğim, desteklerse daha uzun süreli videolar kaydedebilirim. Blackvue DR550GW ile ilgili sorularınız ve yorumlarınızı bekliyorum, hepinize iyi geceler :) buradan Olgu abi, Mehmet Aydın amca ve benimle bu konuda bilgi paylaşan veya isteyen tüm arkadaşlarıma selamlar.

ürünü tavsiye ederim.

Birim alan başına taşıma kapasitesi bakımından bundan daha iyisi yok şu an piyasada.

• quote:

Orijinalden alıntı: nautica33

Mini 801 kameram bugün elime geçti. versiyon olarak 20140414 olarak görünüyor. stabil bir versiyon mudur, değiştirmeye gerek var mı sizlere danışmak istedim.

Sürüm yakın zamana ait.

Eğer kamera kullanımında yazılımsal bir sorun yoksa firmware güncellemeyi düşünmeyin derim.
  • Ben de bu gün arka cam için siparişimi verdim.
    Ürün A118 ,Foxofferdan 69,9 USD paypal ile ödendi.
    Ürün linki burada

İçimizde bu ürünü kullanan var mı ?
    G1W nin arka cam görüşünü kısıtlayacağını düşündüğümden mümkün olduğunca yatay bir ürün seçmek istedim.Kesinlikle Novatek 96650 chipsetli olmalıydı. Birde ileride geri görüş kamerası olarak kullanmak istediğimden, AV aut olması gerekiyordu.

Dashcamtalk sitesindeki incelemeler ve kayıt görüntüleri güzel, bir problem olacağını düşünmüyorum, fakat G1W den 20 USD daha pahalı maalesef.

Geldiğinde resim ve videoları paylaşırım.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

@OlguErhan Hocam Allwinner chipset için iyi değildir dediniz ama bu 720P'lik çift kameralı ve GPS'li ürün için yorumunuz ne olur acaba

Ve bir de 3 kamera + GPS'li olanını da yorumlayabilir misiniz rica etsem

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mars51

Ben de bu gün arka cam için siparişimi verdim.
    Ürün linki burada

G1W nin arka cam görüşünü kısıtlayacağını düşündüğümden mümkün olduğunca yatay bir ürün seçmek istedim.Kesinlikle Novatek 96650 chipsetli olmalıydı. Birde ileride geri görüş kamerası olarak kullanmak istediğimden, AV aut olması gerekiyordu.

Dashcamtalk sitesindeki incelemeler ve kayıt görüntüleri güzel, bir problem olacağını düşünmüyorum, fakat G1W den 20 USD daha pahalı maalesef.

Saygılar.

G1W de tv out var zaten

• quote:

Ben de bu gün arka cam için siparişimi verdim.
    Ürün linki burada

Saygılar.

Ne kadar değişik bir modelmiş ilk defa gördüm .) ayna ile bütünleşiyormu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: morethanXTC

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

@OlguErhan Hocam Allwinner chipset için iyi değildir dediniz ama bu 720P'lik çift kameralı ve GPS'li ürün için yorumunuz ne olur acaba

http://www.aliexpress.com/store/product/X90-Dual-Lens-GS9000-Car-DVR-720P-30fps-2-7-LTPS-Allwinner-chipset-Vehicle-Black-Box/111700_1521300903.html

Ve bir de 3 kamera + GPS'li olanını da yorumlayabilir misiniz rica etsem

http://www.aliexpress.com/store/product/F80-Car-DVR-3-three-Lens-2-1-Rear-View-cameras-vehicle-dash-camcorder-GPS-logger/111700_1093193556.html

Saygılar

Çok yüksek fiyatlı kameralar dışında dual yada 3 kameralı ürünler kalitesiz

Çift kamera istiyorsanız 1-2 model var ilk mesajda.

• Olgu merhaba
    Aynaya bağlanmıyor, fakat hemen aynanın yanına kızaklı bir parça çift taraflı bant ile sabitleniyor.Kamera da bu parçaya kaydırılarak takılıyor. Tavandan sarkan kablolar için de estetik bir kablo saklama bölgesi yapmışlar.Ürün ön camda ,sök tak yapmamak için ideal.Dashcamtalk da kendine ait bir başlığı var.Chris diye bir Fransız incelemiş ve kullanıyor. Nikonun ve bu arkadaşın kayıpsız videoları var.Onları inceledim.G1W den daha kaliteli diyorlar.
    Konu başlığı burada

Ön cam uygulamasına ait fotoğraflarda

İşin güzel yanı ,menude GPS sayfası var. Foxoffer GPS adaptasyonu ile ilgili çalışıyormuş.Bir süre sonra GPS desteği de olacak diyorlar. Gerçi şu aşamada bu benim için çok önemli değil)

Teknologs ,G1W de AV aut olduğunu biliyorum teşekkürler ama o kamera arka camda dik pozisyonda duracağı için ve benim hatchback arabanın arka camı nispeten küçük olduğu için ,bu kamerayı seçtim. :)

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mars51 -- 23 Haziran 2014; 9:57:51 >

• Bir de şöyle bir şarj adaptörü bulsam tadından yenmeyecek. Tek bir butunlu çakmaklık ile hem ön hem arka kamera beslenecek .

Ebay ve aliexpreste bulamadım ,bulabilen arkadaşlardan link bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mars51 -- 23 Haziran 2014; 9:58:28 >
  • quote:

Bir de şöyle bir şarj adaptörü bulsam tadından yenmeyecek. Tek bir butunlu çakmaklık ile hem ön hem arka kamera beslenecek .

Ebay ve aliexpreste bulamadım ,bulabilen arkadaşlardan link bekliyorum :)

hocam,

eğer elektronik bilgin varsa yapabilirsin çok kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: outcast33

quote:

Orijinalden alıntı: nautica33

Mini 801 kameram bugün elime geçti. versiyon olarak 20140414 olarak görünüyor. stabil bir versiyon mudur, değiştirmeye gerek var mı sizlere danışmak istedim.

Sürüm yakın zamana ait.

Eğer kamera kullanımında yazılımsal bir sorun yoksa firmware güncellemeyi düşünmeyin derim.

teşekkür ederim. az önce elektronikçi bir arkadaşa montajını yaptırdım ve kamerayı test ettim. Tespitlerim ve yardımcı olmanızı istediğim bazı konular var..
    1-çekimler biraz karanlık geldi, ışık ayarını nereden ve hangi değerde yapmam lazım?
    2-Gt 680w için kullanmış olduğum driver recorder player var bilgisayarımda; fakat mini 801'de haritayı göstermiyor. Sadece sol üst köşede koordinat bilgileri görünüyor. Görüntüleri izlerken harita üzerinden konumumu görmem mümkün mü?
    3-Stamp kısmında "gps data" yı seçtim. Sadece saat,tarih,hız ve koordinat gösteriyor. Bu bilgilerle beraber plakam da gözüksün istiyorum driver number" kısmında plakamı girmiş olmama rağmen görünmüyor. Ne yapmam lazım?

Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.