Şimdi Ara

Amerika'dan HTC ONE almak isteyenler için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
13.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sürekli aynı tarz PM ler alıyorum buraya herkesi bilgilendirmek için yazacağım.
    Htc nin kendisitesi sadece Amerika içi alımlara açıktır. Yani siz buradan Türkiye İp ile bir cihaz alıp başka adrese gönderirseniz işlem kesinlikle olmaz. Çünkü sadece Amerika'dan alımlara açık.

Kısaca özeti şu şekilde yapacağım ;

Türk kredi kartıyla alabilirsiniz. Ben aldım sorun yaşamadım.

Sanal kart bilgilerinizle ürünü alabilirsiniz.

Türkiye'den alım yaparsanız siparişiniz iptal ediliyor. Provizyonda bekleyen ücret 1 hafta içerisinde geri ödeniyor.

Ürün teslim edilene kadar kartınızdan para çekilmiyor. Ücret bankanızın provizyonunda bekliyor. Teslim edildikten sonra parayı çekiyorlar.

Sipariş verip iptal ettirmek isterseniz , adamlardan ürünü aldığınızda size verilen takip numarası (order ID) ile iptalini isteyebilirsiniz. (Mail yolu ile yada htc USA telefon desteği arayarak iptali istiyorsunuz.

Amerika'dan alıp yada aldırtım Türkiye adresine göndertirseniz olmaz. Cihaz sadece Amerika içinden alınıp Amerika ya gönderiliyor.

NOT: Amerikadan alınan cihazların garantisi Türkiye'de geçersizdir... Kendi imei numaramdan sorgulattım..

HTC ONE 64 GB DEVELOPER EDITION almak için BURAYI
    HTC ONE 32 GB almak için burayı tıklatmanız yeterli.

Order Numaranız ile cihazın kargo takibini bu linkten yapabilirsiniz. Takip

18 dolar fazla vererek aynı gün cihazı kargoya verditebilirsiniz
    9 dolar vererek 2 iş günü içerisinde 4 dolar zaten mecbur ve standart kargolama sürecidir.

Ben stokta varken 64 lükten aldım +9 dolar ödeyerek 10 günde ulaştı. (ofise ulaştı bana pazartesi günü teslim edcek gelen arkdaş)
    forumdan bir arkadaş benden sonra aldı 3 günde teslim edildi..

Umarım yardımcı olmuşumdur.

Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipee -- 13 Mayıs 2013; 11:02:27 >

• Bilgilendirme için tşkler. Cihazınız hayırlı olsun.
    Anlattıklarınıza göre telefon elinize ulaştığına göre siz amerikada yaşıyorsunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

Bilgilendirme için tşkler. Cihazınız hayırlı olsun.
    Anlattıklarınıza göre telefon elinize ulaştığına göre siz amerikada yaşıyorsunuz :)

Yok kardesim Istanbul da yim. Amerika'dan gelen oldu getirmis hatta az once konuştum. Musait bir vakitte gidip alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bilgilendirme için teşekkürler.

Pmdende konuşmuştuk. Şimdi Abddeki arkadaşla konuştum tüm adres bilgilerini aldım.

Sipariş Abd'den verilmesi gerek demişsin acaba ben burdan abd ipsinden sipariş versem iptal edilme durumu olabilir mi?

Birde ''Developer Edition'' paket içeriği sadece 64 GB olması mı?

EKLEME: Son olarak birde ödeme kısmında ''Coupon Code'' var şuan kullanılabilecek kupon var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgronrn -- 10 Mayıs 2013; 20:49:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgronrn

Hocam bilgilendirme için teşekkürler.

Pmdende konuşmuştuk. Şimdi Abddeki arkadaşla konuştum tüm adres bilgilerini aldım.

Sipariş Abd'den verilmesi gerek demişsin acaba ben burdan abd ipsinden sipariş versem iptal edilme durumu olabilir mi?

EKLEME: Son olarak birde ödeme kısmında ''Coupon Code'' var şuan kullanılabilecek kupon var mı?

Dostum proxy degistirip almayi denemedim cunku pek guvenli gelmiyor bana. Sanal kart olusturup verdim arkada sa o amerikadaki ofisin adresini vererek aldi.

Developer edition bootloaderi acik yani rom yukleyip bozsan bile garanti dışı kalmiyor. Ayni zamanda 64gb

Ben kupon bulamadim kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konuyu actiginiz icin tesekkur ederim. Ben de birkac gunden beri bu konuyla ilgileniyordum. Hatta amerikada ki arkadaslada gorustum, sonra web sitelerini kurcalarken burayi buldum. Daha onceden web site uzerinden sirf denemek icin 32gb lik versiyonunu satin al dedim bilgileri sallayarak doldurdum. Arkadasin oturdugu eyaleti sectim fakat tax ucreti 0 dolar olarak gozukuyordu. İlerle dedigimde tabiki kredi karti bilgileri dogru olmadigi icin hata verdi, ama benim aklim vergi kisminda kaldi. Siz odemeyi yaparken vergi odediniz mi? Eger vergi kesilmiyorsa gercekten cok uygun fiyata alinabilir bu siteden. Arkadasim guney carolina da oturuyor ve burda vergi kesiliyor demisti bana. Bu konuda bilginiz varmi hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipee

quote:

Orijinalden alıntı: zgronrn

Hocam bilgilendirme için teşekkürler.

Dostum proxy degistirip almayi denemedim cunku pek guvenli gelmiyor bana. Sanal kart olusturup verdim arkada sa o amerikadaki ofisin adresini vererek aldi.

Developer edition bootloaderi acik yani rom yukleyip bozsan bile garanti dışı kalmiyor. Ayni zamanda 64gb

Ben kupon bulamadim kardeşim

Anladım hocam çok sağol.

Ben bu fırsatı yakalamışken garanti olsun olmasın yine siparişi vericem ama merak ettim htc türkiye ile bağlantı kurdun mu imei numarasından garanti durumuna bakılıyor sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çin den gelecek iphone
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozaltin

Bu konuyu actiginiz icin tesekkur ederim. Ben de birkac gunden beri bu konuyla ilgileniyordum. Hatta amerikada ki arkadaslada gorustum, sonra web sitelerini kurcalarken burayi buldum. Daha onceden web site uzerinden sirf denemek icin 32gb lik versiyonunu satin al dedim bilgileri sallayarak doldurdum. Arkadasin oturdugu eyaleti sectim fakat tax ucreti 0 dolar olarak gozukuyordu. İlerle dedigimde tabiki kredi karti bilgileri dogru olmadigi icin hata verdi, ama benim aklim vergi kisminda kaldi. Siz odemeyi yaparken vergi odediniz mi? Eger vergi kesilmiyorsa gercekten cok uygun fiyata alinabilir bu siteden. Arkadasim guney carolina da oturuyor ve burda vergi kesiliyor demisti bana. Bu konuda bilginiz varmi hocam?

İşinize yaradıysa ne mutlu bana..

Hocam cihaz elime ulaştı kutusunu açmadan bekliyorum şu anda. Faturası herşeyi yanımda bende çektikleri ücret 658,94 dolar.. Yani vergi felan hiç birşey yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: ipee

quote:

Bu konuyu actiginiz icin tesekkur ederim. Ben de birkac gunden beri bu konuyla ilgileniyordum. Hatta amerikada ki arkadaslada gorustum, sonra web sitelerini kurcalarken burayi buldum. Daha onceden web site uzerinden sirf denemek icin 32gb lik versiyonunu satin al dedim bilgileri sallayarak doldurdum. Arkadasin oturdugu eyaleti sectim fakat tax ucreti 0 dolar olarak gozukuyordu. İlerle dedigimde tabiki kredi karti bilgileri dogru olmadigi icin hata verdi, ama benim aklim vergi kisminda kaldi. Siz odemeyi yaparken vergi odediniz mi? Eger vergi kesilmiyorsa gercekten cok uygun fiyata alinabilir bu siteden. Arkadasim guney carolina da oturuyor ve burda vergi kesiliyor demisti bana. Bu konuda bilginiz varmi hocam?

İşinize yaradıysa ne mutlu bana..

Hocam cihaz elime ulaştı kutusunu açmadan bekliyorum şu anda. Faturası herşeyi yanımda bende çektikleri ücret 658,94 dolar.. Yani vergi felan hiç birşey yok..

Hocam cok sevindim urunun size sagsalim ulastigi icin. Arkadasiniz hangi eyaletteydi hocam? Cunku amerikada alisveris yaparken vergi alinmayan eyaletler alaska, delaware, montana, new hampshire, oregon mış. Bu arada tlefonla ilk deneyiminiz nasil gecti? Kullanicilarin cogundan olumlu yorumlar okuyorum. İnsallah sizinki de oyle olur.

• Ben de bildiklerimi anlatayım,

Vergi olayı, markaya, mağazaya ve eyaletlere göre değişiklik gösteriyor. İnternetten ürün aldığınızda, çoğu zaman tax olmuyor. Yine dediğim gibi, internet mağazasına, eyalete filan bağlı. Ben de HTC nin sitesinden satın aldım, 658 dolar ödedim kargo dahil. 64gb lık developer edition. Pensilvanya'dayım.

Telefonumda ölü piksel yok, kasa açıklığı da sadece on/off düğmesi ile kulaklık girişi arasında var. Çok can sıkıcı bir durum olmadığı için kullanmaya devam edecem. Telefonun köşelerinde ve diğer hiçbir yerinde en ufak bir fabrika çıkış hatası, eğik, bükük veya falso yok. Zaten amazondan case sipariş ettim, onu takıp kullanacağım için o açıklığı görmeyeceğim bile. Artık günümüz telefonları çok ince oldukları için rahat edemiyorum, her bi telefonu case ile kullanıyorum.

Iphone4 den bu telefona geçtim. 2.5 yıl kadar ios kullandıktan sonra bir miktar afallıyorsun tabi. Henüz daha %50 kadar özelliğini çözmüş durumdayım telefonun. Hatta geçen gün sinemaya gittim, telefonun sesini kısmayı beceremediğim için telefonu komple kapattım. Ses açıp kısma tuşları aklıma bile gelmedi, direk ip4 gibi bir tuş veya ekranda bir kısayol filan aradım ama bulamadım :) Sonradan öğrendim tabi...

İlk defa android kullanan birisi olarak, şunu söyleyebilirim ki, iostan çok daha karışık bir işletim sistemi android. Biraz zaman gerekecek alışmak için. Ama ilk izlenimlerim kesinlikle çok olumlu. Samsung galaxy s4 alacaktım, ama unlocked versiyonları çok pahalı olduğu için HTC ye yöneldim, ama pişman olmadım açıkçası.

Bu arada, samsung galaxy s4, unlocked olarak bestbuyda ilk çıktığında yaklaşık bi 10 gün önce, 1000 dolardı, şimdi 850 dolara düşmüş. Yine de çok pahalı bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: Erai

Ben de bildiklerimi anlatayım,

Vergi olayı, markaya, mağazaya ve eyaletlere göre değişiklik gösteriyor. İnternetten ürün aldığınızda, çoğu zaman tax olmuyor. Yine dediğim gibi, internet mağazasına, eyalete filan bağlı. Ben de HTC nin sitesinden satın aldım, 658 dolar ödedim kargo dahil. 64gb lık developer edition. Pensilvanya'dayım.

Telefonumda ölü piksel yok, kasa açıklığı da sadece on/off düğmesi ile kulaklık girişi arasında var. Çok can sıkıcı bir durum olmadığı için kullanmaya devam edecem. Telefonun köşelerinde ve diğer hiçbir yerinde en ufak bir fabrika çıkış hatası, eğik, bükük veya falso yok. Zaten amazondan case sipariş ettim, onu takıp kullanacağım için o açıklığı görmeyeceğim bile. Artık günümüz telefonları çok ince oldukları için rahat edemiyorum, her bi telefonu case ile kullanıyorum.

Iphone4 den bu telefona geçtim. 2.5 yıl kadar ios kullandıktan sonra bir miktar afallıyorsun tabi. Henüz daha %50 kadar özelliğini çözmüş durumdayım telefonun. Hatta geçen gün sinemaya gittim, telefonun sesini kısmayı beceremediğim için telefonu komple kapattım. Ses açıp kısma tuşları aklıma bile gelmedi, direk ip4 gibi bir tuş veya ekranda bir kısayol filan aradım ama bulamadım :) Sonradan öğrendim tabi...

İlk defa android kullanan birisi olarak, şunu söyleyebilirim ki, iostan çok daha karışık bir işletim sistemi android. Biraz zaman gerekecek alışmak için. Ama ilk izlenimlerim kesinlikle çok olumlu. Samsung galaxy s4 alacaktım, ama unlocked versiyonları çok pahalı olduğu için HTC ye yöneldim, ama pişman olmadım açıkçası.

Bu arada, samsung galaxy s4, unlocked olarak bestbuyda ilk çıktığında yaklaşık bi 10 gün önce, 1000 dolardı, şimdi 850 dolara düşmüş. Yine de çok pahalı bence...

850 dolar mı :S evet baya çokmuş fiyatı.month to month şeklinde 632 dolara veriyorlar,samsung shoplarda da buna yakın bir fiyattır diye düşünüyordum ama 850yi görünce şok oldum :) %20+%25 vergiyle burdan pahallıya geliyor sanırım şaka gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ravenous
    850 dolar mı :S evet baya çokmuş fiyatı.month to month şeklinde 632 dolara veriyorlar,samsung shoplarda da buna yakın bir fiyattır diye düşünüyordum ama 850yi görünce şok oldum :) %20+%25 vergiyle burdan pahallıya geliyor sanırım şaka gibi

630 küsür dolarlık fiyat, At&t, sprint gibi operatorlerden satın aldığınızdaki fiyat. Ama o telefonlar unlocked olmuyor. Sonra kırılması gerekiyor. Ayrıca, o fiyata o telefonu almak için, yine de sizden hat açtırmanızı bekliyorlar. Ve hat açtırmak için de, en az resident olmanız gerekiyor, ve kredi skorunuza bakıyorlar, duruma göre sizden 250 ile 500 dolara arası bir deposit isteyebiliyorlar. Sonuç olarak, eğer burada yaşamıyorsanız, ve telefon hattı almayacaksanız, at&t gibi operatorlerden o telefonu almak hiç mantıklı değil. Ben yaşadığım yerdeki tüm operator mağazalarına gidip hepsiyle konuştum.

Bu da unlocked fiyatı :)

http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+Galaxy+S+4+3G+Mobile+Phone+%28Unlocked%29+-+White/8862312.p;jsessionid=9514E407FCE3DF9D96B9A621E61BB67A.bbolsp-app03-166?id=1218918121840&skuId=8862312

• benim merak ettiğim konu türkiyede 64 gblık versiyon satılıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetavcı

benim merak ettiğim konu türkiyede 64 gblık versiyon satılıyor mu?

Henüz Türkiye'de satışı yok diye biliyorum ben. Birkaç ay içersinde gelir ama...
  • Birde telefonu amerikadan getirten arkadaslar telefonda turkce seceneginin olmadigini soyluyorlar. Acaba bu dogrumu erai?

• quote:

Birde telefonu amerikadan getirten arkadaslar telefonda turkce seceneginin olmadigini soyluyorlar. Acaba bu dogrumu erai?

Değil, benim satın aldığım telefonda Türkçe seçeneği var, ben o şekilde kullanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravenous

quote:

Ben de bildiklerimi anlatayım,

Kasa acikligindan bahsetmissiniz hocam. Bende forumda okudugum kadariyla soyleyeyim, telefonunuzda ki o kucuk aciklik telefonun icini acmak icinmis. O kisimdan girip telefonu tamir ediyorlarmis.

• quote:

Kasa acikligindan bahsetmissiniz hocam. Bende forumda okudugum kadariyla soyleyeyim, telefonunuzda ki o kucuk aciklik telefonun icini acmak icinmis. O kisimdan girip telefonu tamir ediyorlarmis.

Hadi ya. Bunu okumamıştım. O kadar çok sayfa olunca konular, arada önemli bilgiler ister istemez kaçıyor. Bu da onlardan bir tanesi o zaman.

Demek ki telefonda sorun yok. Zaten sorun değildi de, şimdi taşlar daha yerine oturdu. Teşekkür ederim bilgilendirme için
  • quote:

quote:

Hadi ya. Bunu okumamıştım. O kadar çok sayfa olunca konular, arada önemli bilgiler ister istemez kaçıyor. Bu da onlardan bir tanesi o zaman.

Demek ki telefonda sorun yok. Zaten sorun değildi de, şimdi taşlar daha yerine oturdu. Teşekkür ederim bilgilendirme için

Bende atlaya atlaya okuyorum valla bana denk iste

• Bu arada bende tesekkur ederim bilgilendirme icin

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.