Şimdi Ara

Quad Q9300 2.50 ghz 6 mb cache 200 TL + MSİ G41m p33 combo (Anakart satıldı).

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
3.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selamun aleykum forumdaşlar İntel core 2 Quad q9300 2.50 ghz 6 mb cache satılıktır :)

Para yollandığında Cpu aynı gün içinde kargolanacaktır.

İşlemci özellikleri :http://ark.intel.com/tr/products/33922/Intel-Core2-Quad-Processor-Q9300-6M-Cache-2_50-GHz-1333-MHz-FSB

FİYAT : 200 tl dir

Kasa içi resimler elimden geldiğince iyi cekmeye calıstım.

http://i.imgur.com/hESDjM2.jpg

http://i.imgur.com/5wnZlOe.jpg
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 21 Haziran 2013; 3:30:39 >

• İyi satışlar hocam. 4 çekirdeğin gücünü görmek isteyenler için iyi bir satış olur.

Orijinalden alıntı: real_king26

İyi satışlar hocam. 4 çekirdeğin gücünü görmek isteyenler için iyi bir satış olur.

Teşekkür ederim dostum :)

Satın almayı düşünen arkadaşlar gönül rahatlığıyla alışverişini yapabilir kendisinin referansı olmamasına bakmayın hiç bir şüpheniz olmasın.

Orijinalden alıntı: glscgn

Hayırlı satışlar hacı

Satın almayı düşünen arkadaşlar gönül rahatlığıyla alışverişini yapabilir kendisinin referansı olmamasına bakmayın hiç bir şüpheniz olmasın.

Teşekkürler dostum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 11 Haziran 2013; 17:39:20 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: snpsercan

sağlam işlemci şu an masaüstü bilgisayarımda aynısı var oyun performansı harika

Evet hocam gtx 660 asus o.c ile kullandım bir süre battefield 3 felan full detay rahat oynandı oynıyamadığım bir oyun yok

Orijinalden alıntı: okinkurt

quote:

Evet hocam gtx 660 asus o.c ile kullandım bir süre battefield 3 felan full detay rahat oynandı oynıyamadığım bir oyun yok

hocam kredi kartıyla alışveriş yapabilir miyiz? talibim.

Orijinalden alıntı: Gentlement39

quote:

quote:

Kredim kartım veya banka hesabım yok olsa olurdu anca belirtilen şekilde alış veriş yapabilirim ptt den ücret gelir aynı gün cpu gider :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 21 Haziran 2013; 3:29:30 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kredim kartım veya banka hesabım yok olsa olurdu anca belirtilen şekilde alış veriş yapabilirim ptt den ücret gelir aynı gün cpu gider :)

Kendine bir hesap aç kanka senin için kolay olur güvenerek alışveriş yapabilirsiniz kendisi sabırlı anlayışlı biri tereddüt etmeyin forum da ne adamlar var gönder diyorum ürünü al paranı 3-5 gün konuşuyoruz adam bekliyor korku dan gönderemiyor saf 50 lira için dolandırıcılık yapacağımızı zannediyor :) referansı sıfır diyor sen bana güven ya kardes hiç olur mu öyle şey referansı kimin çoksa o ona güvenecek yada başka bir yol bulunacak

\______
    /__|___\___
    [(O)_____(O)\

• 200TL fazla değilmi işlemci için? 160-180 liraya q9300 rahat bulunabiliyorken?

Orijinalden alıntı: diemcizone

200TL fazla değilmi işlemci için? 160-180 liraya q9300 rahat bulunabiliyorken?

Millet q6xx leri o fiyata satıyor q9300 ler 200/220 tl arası sen o fiyata bulabilirsen al ozaman ne diyim bizde fiyat bu .

Burada bazı örnekler mevcut adam q9400 ü 250 ye satıyor :)http://www.sanalpazar.com/urunalin__kywIntel-Core-2-Quad-Q9300-6mb-2.50-Ghz-1333-Mhz-Islemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 21 Haziran 2013; 13:57:03 >

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

quote:

quote:

quote:

quote:

Kendine bir hesap aç kanka senin için kolay olur güvenerek alışveriş yapabilirsiniz kendisi sabırlı anlayışlı biri tereddüt etmeyin forum da ne adamlar var gönder diyorum ürünü al paranı 3-5 gün konuşuyoruz adam bekliyor korku dan gönderemiyor saf 50 lira için dolandırıcılık yapacağımızı zannediyor :) referansı sıfır diyor sen bana güven ya kardes hiç olur mu öyle şey referansı kimin çoksa o ona güvenecek yada başka bir yol bulunacak

İnsanlar da güven yok artık hocam bütün ilanlarıma bi sürü sanal pazar mesajı yağdı ptt diyorum adam dönüyor gene sanal pazar soruyor :D ben güvendim sorunda yaşamadım güvenmeyi bilmek gerek düşük miktarlar için insan kazıklıyacak adam kaldımı bilmem varsada Allah bildiği gibi yapsın bütün herkesi etkiliyor öle birşey olunca zamanında bu sitede oldu sanırım referansım olunca bu sorunu aşarım demiştim ancak insanlar çok süpheci unutmadan bir hesap açıcam bu ay :D

• okinkurt kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 180e koydum q9300ü en son 170 yaptım satılmadı bende forum dışına sattım adamlar gelip üzerine bilmem ne kadar koyarım şunu alırım felan diyiyor satamıyorsun zor yani bekliyelim bakalım inşallah 200den gider.

Orijinalden alıntı: diemcizone

Hocam ben 180e koydum q9300ü en son 170 yaptım satılmadı bende forum dışına sattım adamlar gelip üzerine bilmem ne kadar koyarım şunu alırım felan diyiyor satamıyorsun zor yani bekliyelim bakalım inşallah 200den gider.

İnşallah hocam o üstüne koyarım diyenler gidip üstüne koyup alsınlar bedavacılara cpu yok baya bi araştırdım fiyatları 2.elde ona göre koydum fiyatı bakalım her kör satıcının bir kör alıcısı vardır derler :D

Burada mesela fiyatlar mevcuthttp://www.borsapazar.com/2.el-bilgisayar-parcalari/2.el-intel-islemci/intel-775pin-quadcore-islemci.html dediğiniz fiyatlarda q6600 ler var tabi millet bunlara bakmıyor ne kadar ucuza alırım diye bakıyor.

• core 2 quad Q9400 2.66 GHZ Aldım sanal pazardan 210 tlye maximuma peşin fiyatına 6 taksit!! fiyat iyi mi sizce?

core 2 quad Q9400 2.66 GHZ Aldım sanal pazardan 210 tlye maximuma peşin fiyatına 6 taksit!! fiyat iyi mi sizce?

Normal fiyat güle güle kullanın :)

quote:

core 2 quad Q9400 2.66 GHZ Aldım sanal pazardan 210 tlye maximuma peşin fiyatına 6 taksit!! fiyat iyi mi sizce?

Hocam satıcı kırklareli yerine kargoyu kırıkkaleye gönderdi iyi mi? :) şaka gibi yemin ediyorum. aradım. kargoyu düzelttirdi ama ücret dahaz fazla gelebilir mi?

quote:

quote:

Hocam satıcı kırklareli yerine kargoyu kırıkkaleye gönderdi iyi mi? :) şaka gibi yemin ediyorum. aradım. kargoyu düzelttirdi ama ücret dahaz fazla gelebilir mi?

@Gentlement39, sanalpazardan nereden aldın bilgi verir misin?
    Komisyonlu mu aldın, yoksa direk satıcıdan mı aldın?
    Kargo ne kadar tutuyor, nereden nereye?
    Yaptığın alışveriş güvenilir bir alışveriş mi?
    Intel Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz/MSI Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3/GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V/SAMSUNG 128GB 840 PRO SATA 3.0/WD 4TB Red/WD Caviar Green 2TB/Samsung 2TB HD203WI/ CORSAIR 400R 80PLUS 750W/ASUS HD7950 DirectCU II TOP GDDR5 3GB 384Bit/ASUS DRW-24B5ST 24X/S-LINK SL-525 5.25"/HP w2207/LOGITECH G105/LOGITECH G500/THERMALTAKE TT eSPORTS PYRRHUS MEDİUM/POWERCOM BNT-1000AP 1000VA LINE INTERACTIVE/LOGITECH Z5500/WD 3,5" 3TB+5TB My Book USB3.0 -/WD 3,5" 2TB Elements USB 2.0/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.