Şimdi Ara

Transcend, profesyonellere yönelik 1000x CompactFlash kartını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Transcend, profesyonellere yönelik 1000x CompactFlash kartını duyurdu





     

    Dünyanın lider depolama çözümleri firmalarından Transcend, profesyonel fotoğrafçılar ve DSLR sinemacılarına yönelik olarak geliştirdiği yeni nesil 1000x CompactFlash kartını resmi olarak duyurdu.

     

    1000x CompactFlash hafıza kartları Nikon D4, Sony Alpha 700, Olympus E-5 gibi pek çok yüksek seviye DSLR fotorğaf makineleri ve video kameraları için en iyi depolama çözümünü sunuyor. 

     

    1000x CompactFlash hafıza kartları yüksek aktarım hızlarına ulaşan CompactFlash revizyon 6.0 ve Ultra DMA (UDMA) transfer mod 7 standartlarını destekliyor. Video Performance Guarantee (VPG-20) ile tam uyumlu olan kartlar  saniyede 160MB okuma ve 120MB yazma hızı sunuyor. Ürünler Full HD, 3D ve 4K UHDTV (2160p) video kaydını destekliyor.




    128GB'a kadar boyutlara sahip olan kartlar Toggle mod NAND Flash hafıza yongaları ile uzun ömürlü sağlamlık ve performans sunarken, BCH ECC (hata doğrulama kodu) teknolojisi ile veri transferleri çok güvenli şekilde yapabiliyor.




    Kısa süre sonra pazara sunulacak olan 1000x CompactFlash ürünü 16GB - 99$, 32GB - 199$, 64GB 379$ ve 128GB - 699$ şeklinde fiyat etiketine sahip olacak.

     








  • 7200rpm standart bir sata harddiskten çok daha hızlı gözüküyor.

  • Kart çok hızlı tamam. Peki bu karta, fotoğrafı çektikten sonra saniyede 120 MB veri yazan fotoğraf makinesi var mı? Bilen varsa, yazarsa sevinirim.

    Merak ettim, o kadar hızlı veri yazan fotoğraf makinesi çıktı mı?

  • Full HD, 3D ve 4K UHDTV kuydedenler için iyi. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    Kart çok hızlı tamam. Peki bu karta, fotoğrafı çektikten sonra saniyede 120 MB veri yazan fotoğraf makinesi var mı? Bilen varsa, yazarsa sevinirim.Merak ettim, o kadar hızlı veri yazan fotoğraf makinesi çıktı mı?


    Yazar merak etmeyin :)

    Saniyede 8 kare 22mb'lık RAW fotoğrafları çekip kendi hafızasına yazdıktan sonra hafıza kartına kaydediyor. CF kartlarda pin sayısıda çok olduğu için rahatlıkla kaydedebilir

  • Şunların bir de SD olanlarını yapsalar çok iyi olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.