Şimdi Ara

photoINK mürekkep

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
9
Favori
55.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • photoINK mürekkep hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar. canon yazıcı aldığım site bu mürekkeplere geçiş yapmış ocp mürekkepden daha iyi baskısı olduğunu söylüyorlar özellikle fotoğraf baskısı için
    bu mürekkebi kullanan yada bu konuda bilgisi olan varmı



  • Herkes istediği yerden,istediği kalitede mürekkep getirebilir ve istediği marka altında satabilir. Mesela biz koreden getirdiğimiz mürekkepleri Ekoset markamız altında sunuyoruz. Burada dikkat edilmesi gereken malı överken fazla uçmamak lazım.Mahçup olmak vardır ihtimalde.
    Acaba orijinalde dahil, dünyada solmayan, kurumayan, özelliğini kaybetmeyen mürekkep var mıdır.Bence maddenin özelliğine terstir.

    Epson, kartuşları 6 aydan fazla kullanmıyorsanız yenisi ile değiştirin der,Canon, pakedini açtığınız kartuşu 6 ay içinde tüketin der, Hp yazıcı kartuşlarını yazıcının dışında 30 dakikadan fazla bekletmeyin der.Orijinal üreticilerin, orijinal kullanmanıza rağmen tavsiyeleridir bunlar.Ve de hepsinde son kullanma tarihi vardır.

    Aynı zamanda solmama garantisi altındaki küçük yazılarda, orijinal kartuşlar ve orijinal kağıtlara yapılan baskıların cam veya koruyucu çerçeve altında,veya albüm içinde saklanma koşulları vardır.

    Orijinallerde durum böyle iken muadillere fazla yüklenmemek lazım.Bu konuda paylaşım ve yorum yapan arkadaşlara teşekkür etmek isterim.Tecrübeler paha biçilmez servetlerdir.

    Ahmet1987 bu yaptığınız ısıtma testi ilgimi çekti.Bir dayanağı varmıdır?
  • daha yeni bir mürekkep yorum yapılması içinde erken. ocp isterseniz yardımcı olabilirim.
  • chungkingexpress merak ettim siz hangi firmasınız. inşallah düşündüğüm firma değilsinizdir.
  • Merhabalar,


    Photo İnk ürünleri 8Mayıs'ta ülkemize giriş yapmış olup, firmamız tarafından 9Mayıs Perşembe günü satın alan değerli müşterilerimize kargo aracılığıyla gönderilmiştir.
    8 Mayıs'ta yapılan bu yorumları okuyunca gerçekten çok şaşırdık. Mürekkeplerimiz hakkında yorum yapan kullanıcılardan satın aldıkları faturanın bir nüshasını forum alanına yüklemelerini bekliyoruz. Aksi taktirde bu iş ahlakına uygun olmayan yorumların silinmesini, mantık ve saygıdan uzak yapılmaya çalışılan bu karalama çabalarıyla ilgili yasal hakkımızı kullanacağımızı bildiriyor, bir çok testten geçmiş bu mürekkebimizi denemek isteyen forum kullanıcılarımız için; info@bitmeyenkartus.com.tr mail adresine mail atmalarının yeterli olacağını saygılarınıza sunuyoruz.


    Bitmeyen Kartuş Teknolojileri - Halkla İlişkiler & Hukuk Departmanı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tutakbilisim


    chungkingexpress merak ettim siz hangi firmasınız. inşallah düşündüğüm firma değilsinizdir.

    yok canım kardeşim ben satıcı falan değilim dolayısıyla yorum yaparken son derece özgürüm. Zamanında baktık OCP'ye istediğimiz renkleri vermeyince attık tabi çöpe. Epsonda denedim Allah için başka markada belki daha iyi sonuç veriyordur ama epson ile foto baskısı yapanlar için ocp işe yaramaz ha tıkamıyormuş şuymuş buymuş orasını bilmem ama baskı sonuçlarını önemseyenler için piyasada renk uyumluluğu çok daha iyi mürekkepler var. Allah sanada bol kazanç versin
  • mürekep kanada üretimli bi marka her ülkede farklı markalar adında satılıyor alan herkez denesin bu yöntemi 100 derce ısıtın mürekebi geri ne kalıcak bi bakın aynı şekilde ocp ısıtın aradaki farkı görün
  •  photoINK mürekkep


     photoINK mürekkep
  • resimlerin koyduğum mürekkebin 1 nisanda testi yapıldı ve ren çok güzel sonuç verdi ama kuruduğu zaman tortu bırakıyor ve kuruma süresi çok hızlı diyer mürekkeple aynı marka olduğunu düşünüyorum alan varsa mürekkebin kuru halini fotosunu atsın 3 gün sonra tr gelen mürekkenide nasıl bi kuruma şekli olduğunu hep beraber görücez
  • Ürünümüz tüm ısı ve soğutma testlerinden başarıyla geçmiş olup ülkemizde sadece firmamız ve firmamıza ait bayilerimiz tarafından satışa sunulmuştur. Üretim yerinin ve adının Kanada veya SILOink ile en ufak bir ilgisi bulunmamaktadır.
    Ürünümüzün satışa sunulan şişe örneği aşağıdaki gibidir.Bir önceki mesajımızda belirttiğimiz gibi denemek isteyen forum kullanıcılarının, durumu bildiren maili info@bitmeyenkartus.com.tr adresine atmaları yeterlidir.
    İyi Forumlar Dileriz.

     photoINK mürekkep



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BK Müşteri Hizmetleri -- 10 Mayıs 2013; 19:07:42 >
  • arkadaşlar ben tamamen tarafsız bir yorum yazmak istiyorum. bursa kartuşun bayisi olmama rağmen tamamen tarafsız bir şekilde yorum yapıcağımdan emin olabilirsiniz. öncelikle ben photo ink mürekkebini Birol Bey'den yaklaşık 2 ay önce test amaçlı ellerine geldiğini ve OCP ye göre daha güzel renkler verdiğini iddalı şekilde konuştu. eşimle beraber hem bursayı gezmek hemde firmayı ziyaret ederek bahsettiği mürekkeplerin testlerini bizzat canlı görmek için firmanın ana merkezine gittim. ve ocp ile photo ink mürekkeple ayrı ayrı yapılmış tank montajlı yazıcılardan kendim tarafından test amaçlı renk kalitesini görmek için özel resim götürdüm. ben şunu gördüm şu ana kaar bana birçok firmanın yazıcısı test amaçlı geliyor ama canonlar resim için değil(amatör baskılar için tabiki) genelde yazı ve döküman çıktı amaçlı kullanıldığından renk kalitesi pek aranmıyordu bende bunu müşterilerimie söylüyordum. ben kıyaslamayı sadece kullandıkları iki yazıcıdan çıktıları ile gördüm şunu söylüyorum sadece Photo İnk mürekkeple epson kalitesinde resim çıktı alıyorsunuz ve ayrıca kartuşun ömrünü uzattığını bizza gördüm. elimdede dönüşte ocp ve photo ink mürekkeplerinden alınmış adet resim getirdim . ben renk kalitesini bizzat kendim test ettim ve depolarına girdiği anda sipariş vererek kaliteyi müşterilerime sunmak istedim. epsondada bence ocp çok kötü sonuçlar veriyor renklerde solma ve zamanla renklerin kağıttan uçtuğunu gördüm.
    benim elime ayın 10 unda mürekkepler geçti ama okuduğuım kadarıyla bazı arkadaşlar ayın 8 inde denemiş ve kaitesini tset etmiş nasıl oluyorsa bu müekkebin türkiyede ilk siparişini veren kişi benim ve elime ayın 10 unda geçiyor ama anlamadığım kadarıyla arkadaşlar nasıl oluyorda ayın 8 inde deneyerek yorum yazmışlar anlamadım . ahmet beyde ürünün kanada malı olduğunu yazmış ama bilmediğinden sanırım sadece tahmin yürütmüş photo ink mürekkepler kanada değilve ben bizzat nerden geldiğini biliyorum gerekirse bursa kartuş yerini açıklar ben onların adına konuşmak istemem çalıştığı firmayı . bence en başta mürekkebi kullanarak yorum yapmayı deneyin. bunları yazarken ben sadece gördüklerimi ve bildiklerimi yazdım sadece. ve epson mürekkepleride türkiyedeki tüm firmaların mürekkeplerini denemiş biri olarak l800 mürekkebine en yakın renk kalitesi olarak photo ink mürekkepleri fotoğrafçılık yapan profosyenel kişiler tarafından kıyaslanarak tecrübe ettim.
  • yanlış anlamayın tamam belki sizin bu mürekkep farklı yanlız merak etiğim konu şu 1 günde testi nasıl yaptınız en kötü mürekkeple bile basılan resimler ortalama 3 ayda soluyor mümkün se ısı testini bi resmini yükleye bilir misiniz ben sipariş gectim 1-2 gün içi de mürekkep elimde olucak bede bizat denemiş olucam eyer yok üreten firma denedi biz ona güveniyoruz diyasanız onu bilemem ben hiç i firmanın mürekkep güven mi yorum hepsini bi kötü yanı var ocp olmuş veya başka marka olmuş hindistanda mürekkebin ana vatanı oln yerde bile 4 *4 lük mürekkep yok herkez aynı seyi söylüyor denedi her türlü testen geçti kesinlik le solmaz dedikleri mürekkep 3 ay bile dayanmadı onun için üretici firmaların ipi ile kuyuya inilmez

    kimse yanlış anlamasın burda herhangi bi mürekkebi kötüle miyorum veya bi marka mürekep satmaya çalışmıyorum sadece dendikklerimi ve bilgimi baylaşıyorum benim mürekebim kurumaz diye ida eden akdaşlara sıvı olan herşey havaya maruz kaldığında mutlaka kurur önemli olan kuruduk tan sonra geriye ne kaldığı

    herkeze hayırlı forumlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egemen bilişim

    arkadaşlar ben tamamen tarafsız bir yorum yazmak istiyorum. bursa kartuşun bayisi olmama rağmen tamamen tarafsız bir şekilde yorum yapıcağımdan emin olabilirsiniz. öncelikle ben photo ink mürekkebini Birol Bey'den yaklaşık 2 ay önce test amaçlı ellerine geldiğini ve OCP ye göre daha güzel renkler verdiğini iddalı şekilde konuştu. eşimle beraber hem bursayı gezmek hemde firmayı ziyaret ederek bahsettiği mürekkeplerin testlerini bizzat canlı görmek için firmanın ana merkezine gittim. ve ocp ile photo ink mürekkeple ayrı ayrı yapılmış tank montajlı yazıcılardan kendim tarafından test amaçlı renk kalitesini görmek için özel resim götürdüm. ben şunu gördüm şu ana kaar bana birçok firmanın yazıcısı test amaçlı geliyor ama canonlar resim için değil(amatör baskılar için tabiki) genelde yazı ve döküman çıktı amaçlı kullanıldığından renk kalitesi pek aranmıyordu bende bunu müşterilerimie söylüyordum. ben kıyaslamayı sadece kullandıkları iki yazıcıdan çıktıları ile gördüm şunu söylüyorum sadece Photo İnk mürekkeple epson kalitesinde resim çıktı alıyorsunuz ve ayrıca kartuşun ömrünü uzattığını bizza gördüm. elimdede dönüşte ocp ve photo ink mürekkeplerinden alınmış adet resim getirdim . ben renk kalitesini bizzat kendim test ettim ve depolarına girdiği anda sipariş vererek kaliteyi müşterilerime sunmak istedim. epsondada bence ocp çok kötü sonuçlar veriyor renklerde solma ve zamanla renklerin kağıttan uçtuğunu gördüm.
    benim elime ayın 10 unda mürekkepler geçti ama okuduğuım kadarıyla bazı arkadaşlar ayın 8 inde denemiş ve kaitesini tset etmiş nasıl oluyorsa bu müekkebin türkiyede ilk siparişini veren kişi benim ve elime ayın 10 unda geçiyor ama anlamadığım kadarıyla arkadaşlar nasıl oluyorda ayın 8 inde deneyerek yorum yazmışlar anlamadım . ahmet beyde ürünün kanada malı olduğunu yazmış ama bilmediğinden sanırım sadece tahmin yürütmüş photo ink mürekkepler kanada değilve ben bizzat nerden geldiğini biliyorum gerekirse bursa kartuş yerini açıklar ben onların adına konuşmak istemem çalıştığı firmayı . bence en başta mürekkebi kullanarak yorum yapmayı deneyin. bunları yazarken ben sadece gördüklerimi ve bildiklerimi yazdım sadece. ve epson mürekkepleride türkiyedeki tüm firmaların mürekkeplerini denemiş biri olarak l800 mürekkebine en yakın renk kalitesi olarak photo ink mürekkepleri fotoğrafçılık yapan profosyenel kişiler tarafından kıyaslanarak tecrübe ettim.

    Yazdıkalrınız okumadan yazı yosunuz galiba biriniz diyo mürekkep türkiye yeni geldi biriniz diyor 1 ay önce ben denedim nasıl oluyor ben tesetiğim ürekebin fotosunu koydum bk da bu bizim mürekemiz olmadı ğını söyledi ben bunu kanadadan aldım baskı kafasına zatar varmiyor dediniz nekadar süre denediniz de bu yorumu yaptını anlamdım 1 gündemi buna karar vediniz 1 aydamı ben size en adi mürekkeple baskı kafalarına zara vermeden 1 ay yazıcı çalıştıra bilirim burda bi mürekebi övmüyorum ama denemden de mürekkep piyasa sunulmaz 1 -2 ayda bi mürekkep ten sonuç alamasınız foto bastım solmuyor diyosunuz nekadar süre de denediniz 1 -2 ay hiçbir mürekkep solmuyor zaten


    hem birol bey çok sevdiğim ve detek verdiğim birisidir ve 2 ay önce mürekebi denemiş diyosunuz ve ilk siparişi ben verdim dediniz ben bu iş ten bişi anlamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartusbankasi -- 10 Mayıs 2013; 20:10:32 >
  • ben kandim mürekkep getirip satmıyorum bu mürekkep 3-4 ay önce gelmiş tir tes etmişiniz dir test sonuclarını yayınalrsınız olur biter ama kimsenin bi dediği bideği dini tutumuyor tama benim getir diğim mürekkepler test amaçlıaldım şişler aynı geldi farklı markalar altın da satılıyor dedim olmaya bilir eyvalal kabul ediyorum deyil dir doğrudur bede sizin getir diğini farklı firmaların getir diği mürekkebi kulanıyorum ama yeni bi mürekkep kulanacak sam an az 1 sene test ederim ben tam ocp 1 sene test etim arkadaş lar kesinlikle fotolardan solmuyor demiyorum soluyor 6- 7 ay da soluyor ama cıktı kalitesi güzel kulanadığınız katıdan bile renk kalitesi far eder örneğin epson yazıcı ile hp kağıda cıktı alın birde epson kağıda aynı aryarlarda aynı resmi basın ara çok fark görürsünüz epson kağıt tan ocp mürekkep 9 ayda hp 6 ayda cescesorun kağıdı 1 sene ve enuzun giden de go pitintin foto kağıdı oldu 280 gr kağıtı ortalama 2 seneye yaklaş tı ve cok az bi solma var

    şimdi ocp nin yeni serisi mürekebini test ediyorum l800 için solmaz dediler epson px830 ile baskıaldım renkler güzel kuruduğu zaman pekmez kıvamını alıyor tortu bırakmıyor solma süresne de bakıcaz daha 1 ay oldu bi solma gibi durum yok tabi daha beli olmaz
  • ahmet bey ben 2 ay önce birol beyin firmadan deneme amaçlı test aldığı numunelik ürünlerin denemesinden aldım bizzat firmaya giedrek yani sipariş vererek değil kendilerinin aldığı numunelik mürekkeplerden test aldım kendi makinalarıyla belkide ifadeyi yalnış yazdım yada siz yalnış anlamış olabilirsiniz ifademi tekrar düzeltiyorum sizin için 2 ay önce birol beyin mürekkepleri ithal etmeden önce getirdiği numunelik mürekkeplerden alınmış testleri kast ettim fakat sağ olsun bana 100 ml lik epson mürekkep hediye etmişti o zaman kendine mürekkeplerden burdada birine verdim ve kullandığında renk kalitesinin çok iyi olduğunu söyledi yaklaşıkta aydır düğün çekimlerinde kullanıyor daha kafa tıkanma yada renk solması gibide bir şikayet yaşamadığını belirtti bana ben bunları belirttim size tabiki mürekkeplerde süreçte önemlidir ama ben çok firmanın mürekkebini denedim ve çoğunda renk solması epsonlarda özellikle kafa tıkaması yaşadım bursadan aldığım mürekkeplerle müşterim yaklaşık 2 aydır çıktı alıor ve daha bir şikayette bulunmadı bana hatta kafa tıkanması yaşadığı makinada photo ink kullandığını o gündne beri bir sıkıntısının olmadığını bana belirtti . canon mürekkep çıktılarını bk fotoraf kağıtlarına aldım renklerde solma yok ilk günkü gibi canlı ama tabiki şuda var su bazlı mürekkeplerin ömrü sınırlıdır yani tamamen ömür boyuda aynı kalma gibi bir garantisini su bazlı mürekkep kullanan yazıcılarda orjinal kartuşlarda biel alamazsınız
  • sizinde belirtitğiniz gibi renk kalitesini kağıtta fazlasıyla belirliyor ama ben aynı kağıtta ve aynı tip yazıcılarda test ettim bu kıyaslamayı bunuda belirtmek isterim
  • OZAMAN HAYILI OLSUN NEDİM ALLAH UTANDIRMASIN BİZAT KEN DİM DENİCEM YANLIZ OCP NİNDE EPSON MÜREKKEBİ KAFALARI TIKAMAZ BİLGİNİZ OLSUN PX SERİSİ İÇİN DİYORUM PİKMET DE BAYA SIKITI ÇEK TİM AMA ONUDA ÇÖZDÜM ARTIK ODA TIKAMIYOR BENDE SİPARİŞ GECTİM TESLERİMİ YAPCAM İNŞALLAH BENDE SONUÇ ALIRIM
  • ben ocp nin epsonlarında ben kafa tıkanma yaşadım ayrıca Ahmey bey ben bildiğim kadarıyla Bursa Kartuş ilk ocp getirdiğinde OCP hakkında olumlu konuşmuyordunuz Bursa Kartuş hangi mürekkebi getirse nedense ilk daha kullanım zamanlarında mürekkepler hakkında olumsuz yazılar yazıyordunuz diye hatırlıyorum
  • ben bu işe ilk başladığımdan beri ocp kulanıyorum evet il başta ocp güzel deyil di ama kesinlikle kuruma yapmıyor du özelikle baskı kafalarını hiç tıkamaz sadece doğru mürekebi doğru modelde kulnırsanız suan ocp nin yeni cıkardığı mürekepler sonderecde iyi ve ben bk nın getir diği mürekkep hakında bi yorum yazmadım denedik ten sonra test etik ten sonra görücez ben denediğim mürekkeplerin resimlerini koydum ve bk bu ürün bizim deyil dedi siz tam okumuyosunuz galiba ve en son yazdım da mürekkep güzel cıkarsa bende onu kulanırım ama bana ocp kafa tıkıyor deme cünki mürekkep kimyasalını kaybetikten sonra pekmez kıvamını alıyor yaklaşık 5 yıldır epson baskı kafası tamiri yapıyorum onun için hangi mürekkep nasıl kuru yor biliyorum ve epsonların encok baskı kafalarının kuruma sebebi mürekkep deyil kulanıcılar yazıcı içinde mürekkep biti halde halen yazdırmaya çalışırlar ıdır buda nozzlerin yanmasına ve kuruması neden oluyor

    ve ben sadece bk içindeyil herkez için bişiler yazdım go pirinve cescesorun epson px serisi için verdiği ml ve cl mürekeb kuruma yapıyor dedim ve adamlar dikate aldı ve deyiş tir diler bk kolay dolum kartuşalrınız da proplem var akıtma yapıyor dedim son su bk çıkışlı gelen yazıcılar da bu sorun ordadan katığını gördüm ben mazeme satışım ancak kandi müşterileme yetece kadar bugun bk 200 tane bayisi varda yarın sından fazlasına teknik desteği ben veriyorum programsal veya teknik olarak ama hiç kimseyede dememişim dir bu adamın malı kötü bundan almayın diye benim işim servis kimin malı iyi çıkarsa onu tafsi ederim bk getir diği mürekkep iyi cıksın onu tafsiye ederim ama denemeden yorum yapmayın kafa tıkıyor diyosunuz ocp için yeni gelen mürekebi nekdar denediniz de bu yorumu yapıyosunu o tıkamıyor mu
  • 1 sene öncesine kadar yere göğe sığrıramıyo dunuz ocp mürekkebi şimdide kötülü yosunuz bi kara veremediniz 2-3 sene sonrada farklı bi marka cıkaracak sınız onu övüp bunu kötüli ceksiniz bk çok iyi bi satış yapıyor ola bilir ama iyi bi servis ekibi olduğuna inan mıyorum

    çünki burdan yölendir diğimiz müşterilerin ya yazıcıları deyiş miş yada kulanıcı hatası deyip geri gelmiş ve cok basit sorunları olna yazıcılar

    örneğin gönderdiğimiz px660 yazıcı arızası kartuşalrı görmüyor ne orjinal nede kolay dolum bunun 4 sebebi olur yazın sebebini bu tür arızalı 3 adet yazıcı giti 1 tanesi deyiş ti gerisi kulnıcı hatası deyip gönderdiler

    dediğim gibi ben burda her hangibi firmayı kötülemiyorum benim satığım ürüler 1 sınıf demiyorum cünkü çok nadir dir benim şehir sışına ürün göndermem ben servis yapıyorum sadece ve bana daha piyasa yeni cıkmış bi ürünü denemeden yok kurumuyor yok kafa tıkamıyor solmuyor demeyin önce deneyin ocp içinde düne kadar solmuyor kurumuyor diyodunuz şimdi neden kurumaya başladı
  • Herkes istediği yerden,istediği kalitede mürekkep getirebilir ve istediği marka altında satabilir. Mesela biz koreden getirdiğimiz mürekkepleri Ekoset markamız altında sunuyoruz. Burada dikkat edilmesi gereken malı överken fazla uçmamak lazım.Mahçup olmak vardır ihtimalde.
    Acaba orijinalde dahil, dünyada solmayan, kurumayan, özelliğini kaybetmeyen mürekkep var mıdır.Bence maddenin özelliğine terstir.

    Epson, kartuşları 6 aydan fazla kullanmıyorsanız yenisi ile değiştirin der,Canon, pakedini açtığınız kartuşu 6 ay içinde tüketin der, Hp yazıcı kartuşlarını yazıcının dışında 30 dakikadan fazla bekletmeyin der.Orijinal üreticilerin, orijinal kullanmanıza rağmen tavsiyeleridir bunlar.Ve de hepsinde son kullanma tarihi vardır.

    Aynı zamanda solmama garantisi altındaki küçük yazılarda, orijinal kartuşlar ve orijinal kağıtlara yapılan baskıların cam veya koruyucu çerçeve altında,veya albüm içinde saklanma koşulları vardır.

    Orijinallerde durum böyle iken muadillere fazla yüklenmemek lazım.Bu konuda paylaşım ve yorum yapan arkadaşlara teşekkür etmek isterim.Tecrübeler paha biçilmez servetlerdir.

    Ahmet1987 bu yaptığınız ısıtma testi ilgimi çekti.Bir dayanağı varmıdır?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.