dan programı yükleyebilirsiniz.yükledikten sonra baglanmak için telin gprs ayarları yapılmış ve seçili profil o olacak.daha sonra java dünyasındaki ayarlar
apn:küçük harflerle internet proxy:devre dışı bırak.diğer ayarlar boş.yani java msn ayarlarıyla aynı.java msni kullananlar bu programı kurup direk
kullanabilirler.ücretlendirme 60 kbytı 1 kontör.samsunglarda sorunsuz çalışıyor.hadi kolay gelsin.progamın türkçe versiyonuda var.
Ufaltılmış ön izleme resmi opera mini 4.2 versiyonu çıktı
Arkadaslar bomba geldi. Opera Mini nin yeni sürümü cikmis. Download olayi var kendine has dosya yöneticisinden istediginiz yere download yapiyosunuz. 1 den fazla sayfa acabilme özelliği var ama kac tane aciyo max bilmiyom. Menüsü geliştirilmiş. Arayüz hemen hemen aynı. Telefonun boş ram ini bile gösteriyo. Ayrıca aldiginiz ve gönderdiginiz veri miktarınıda. Ben şuan evde degilim deneme şansım olmadı ama cok güzel olmuşa benziyo..
tesekurler kardes,super bırsey ama,hadı vırus gelırse tele ne olacak,bır fıkrın varmı buna. yukledım calıstırdım,ama korkarak tabı,nede olsa bu purogramların babası pc,pc nın dusmanı virus,bızım telefonlar arada kaynamasın.:) eyvallah tekrar tesekurler...
tesekurler kardes,super bırsey ama,hadı vırus gelırse tele ne olacak,bır fıkrın varmı buna. yukledım calıstırdım,ama korkarak tabı,nede olsa bu purogramların babası pc,pc nın dusmanı virus,bızım telefonlar arada kaynamasın.:) eyvallah tekrar tesekurler...
samsunglara virüs bulaşmaz ben daha görmedim yani ben 8 aydır sorunsuz kullanıyorum sorun olmaz gönül rahatlığıyla kullan
Valla ben işletim sistemi java tabanlı olan hiç bir telefona virus bulaştığını görmedim bugüne kadar. Ama symbian işletim sistemli telefonlara bulaşabilir
ne kadar masrafı biliyomusunuz.ben faturalı avea kullanıyom mesela.ne kadar sürede ne kadar para yazıyo
JAR VE jad olanı indireceksin forumda java oyun nasıl yüklenir resimli anlatım var o şekilde bu programı java dünyasına kaydedeceksin ücretlendirme 60 kbyt 1 kontör türkcel avea farketmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 5 Ocak 2007; 16:37:17 >
çok sağol faruk.sen olmasan telefonunumuzu kullanamıyacaz
UNUTMAYINKİ; Bedava Peynir Sadece Fare Kapanında Bulunur.
bu 60 kb.neye göre belirleniyo.mesela sadece internette gezerken dakika başı kaç kb.yani bişey indirmezsek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayramefendi -- 7 Ocak 2007; 13:12:39 >
UNUTMAYINKİ; Bedava Peynir Sadece Fare Kapanında Bulunur.
arkadaşım indirirken kaç klbyt olduğu altta yazıyor nerdeyse bütün sitelere giriyor sen oyun yüklediysen bu kodu gir ondan sonra dene gprs inde sorun olmuş olabilir #*536961# yap aç kapa teli öyle dene girecektir bütün sitelere bu kod her oyun yükledikten sonra tele girilmesi gerekiyor
daha önce msn vermiştin.ona giriyo ama bunda sorun çıkarıyo.programı yükledim.onda bi sorun yok.dediğim gibi bağlanırken hata veriyo.neyse ben biraz denerim olmazsa sileriz artık
tüm java uyumlu telefonlarda çalışıyor. az kontör gidiyor, ve en önemli özelliği bankacılık veya benzer güvenlik protokollerini içeren çeşitli sitelere opera mini üzerinden girip işlem yapabiliyorsunuz.
blog özelliğide pc senkronizasyon imkanı olmayan arkadaşlar için yararlı olabilir. çektiğiniz resimleri doğrudan blog sayfanıza gönderebiliyorsunuz..
Faruk abi türkçe inglizce sözlük imzanda yok galiba ya da ben göremedim ben bir tane buldum ama demo ondan sorun oluyor.Bana tavsiye edebileceğiniz şu anda bir sözlük var mı?Bu arada sana teşekkür ederim herşeyi yaptım senin sayende sağol
Faruk abi türkçe inglizce sözlük imzanda yok galiba ya da ben göremedim ben bir tane buldum ama demo ondan sorun oluyor.Bana tavsiye edebileceğiniz şu anda bir sözlük var mı?Bu arada sana teşekkür ederim herşeyi yaptım senin sayende sağol
imzamda var arkadaşım www.cepvakit.com da sözlük var ingilizce türkçe türkçe ingilizce sözlük var
imzamda var arkadaşım www.cepvakit.com da sözlük var ingilizce türkçe türkçe ingilizce sözlük var
arkadaşlar opera mini yeni versiyon çıkmış yüklemenizi tavsiye ederim yüklem yaparken eski oera mini yi silmeyi unutmayın yoksa yüklem yapılmıyor .yükleme için www.operamini.com adresini ziyaret edin
sakın indirmeyin hiç bir işe yaramıyor eğer kontörüm bol diyorsanız ve 10 dk da 100 kontör giderse hiç üzülmem derseniz indirin.bunu yayınlayan arkadaşa teşekkürler gene de.emeğe saygı.
sakın indirmeyin hiç bir işe yaramıyor eğer kontörüm bol diyorsanız ve 10 dk da 100 kontör giderse hiç üzülmem derseniz indirin.bunu yayınlayan arkadaşa teşekkürler gene de.emeğe saygı.
arkadaşım ücretlendirme 60 kbytı 1 kontör yani 4 yada 5 sayfa rahatlıkla açarsın ama sen internete bilgisayardaki gibi girersen tabi çok fazla kontörün gider acil ihtiyaçlar için süper bir program mesala acil e paostalarına bakarsın acil internet sayfasına girebilirsin bunun gibi bilgisayarda hangi internet sayfasına girmek istersen girebilirsin yani senin sakın indirmeyin ibaren çok yanlış olmuş çok kullanışlı ve önemli bir program sadece türkiye değil bütün dünya bu programı kullanıyor
tabi dağda kaldıysak belki gerekli ama çok gereksiz pc varken böle bir program indiren indirsin ama kontör çok gidiyor
TAMAM ARKADAŞIM SANA AÇIKLAMASINI YAPTIM SEN NE YAPTINDA BU KADAR KONTÖR GİTTİ DÜNYANIN KULLNDIĞI BİR PROGRAM İSTERSEN YUKARDAKİ ADRESTEN SİTEYE GİREBİLİRSİN ÇOGU İNSAN İÇİN KULLANIŞLI VE YARARLI BİR PROGRAM
1-Bu Programlar Aynı Bilgisayardaki Gibi Tüm Sitelere Girebilirmiyiz 2-Symbian Versiyonu Varmı 3-Kontörün Daha Az Gitmesi İçin Bir Ayar Çıktımı Yada Yeni Versiyon
Oyun Konsollarım:Playstation SCPH-7502 PAL+Playstation 2 SCPH-50004 PAL Mp3 Player:İPod Touch 1G 8GB+Creative EP-630 PC:C2D E7200+GİGABYTE EP35-DS3R+2x1GB KİNGSTON DDR2 800mhz+320GB WD 8MB+SAPPHİRE X1650PRO 512MB+FEEL ZL02+SAMSUNG S223Q LS 22x Çevre Birimler:Philips 190C6+Logitech X530+AirTies RT-210+HP C5280+A4TECH G800MU+Trust MI-2950R Digital Fotoğraf Makinesi:Sony DSC-W55+2GB MS Cep Telefonu:Nokia 6030+Sony Ericsson W200i
1- Bilgisayardaki gibi tüm sitelere girebilirsin...Resimleri küçültüp açıyor ve bu şekilde sayfa boyutu küçülmüş ve daha az kontör harcıyorsun. Ayarlar bölümünden resim ve çeşitli uygulama ayarlarını yaparsan daha hızlı açılan sayfalara kavuşmuş olursun ve bunun yanı sıra daha az kontörün gider... (Ayarlarda minimum yapman gerekiyor. Max. yaparsan çok kontör gider)
2- Symbian versiyonu mevcuttur. Operanın resmi sitesine girip oradan opera mini linkine tıklayarak java ve symbian versiyonlarını görebilirsin.
3- Az kontör için ayarlar bölmesine girip (operanın ayarlar bölmesine) oradan resim boyunu küçült, java uygulamalarını - flash gibi uygulamaları iptal et.
quote:
Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa
Birşeyler Sormak İstiyorum
1-Bu Programlar Aynı Bilgisayardaki Gibi Tüm Sitelere Girebilirmiyiz 2-Symbian Versiyonu Varmı 3-Kontörün Daha Az Gitmesi İçin Bir Ayar Çıktımı Yada Yeni Versiyon