Şimdi Ara

BMW 3.30D (E90)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar internette 3.30D buldum araci yarin gormeye gidecegim bu araba icin yapacaginiz yorumlara cok ihtiyacim var kontrol etmem gereken ve dikkat etmem gereken yerler varmi. Kronik arizalari varmi. Yol tutus yada kayma problemi varmi
    Goruslerinizi bekliyorum. Araba 2007 model otomatik



  • Öncelikle iyi günler. 2006 model 3.30xd sahibiyim ve arabayi ikinci el olarak alali tam bir sene oldu. Aldigimda 145.000km deydi arac. Su an 160.000 e dayandi. Bu bir sene icinde cok sükür hic üzmedi bizi tabii ki bunda bakimlarinin zamaninda yapilmasinin rolü de büyüktür sanirim. Benim arac 4 ceker oldugu icin yol tutus ve virajlardaki performansi cok iyi. Sehir icin 9,5 sehir disi 7,3 e kadar inen degerleri var. Otomatik vitesle sanirim asagi yukari sen de ayni degerleri yakalarsin. Baska merak ettigin seyler olursa cevaplamaya calisirim.
  • cok tesekkur ederim araci satin aldim bu hafta teslim alacagim fotograflarini paylasirim. Senin kullandigin arac kac hp? Chiptuning falan yaptirdinmi.
  • Hayirli olsun o zaman araban. Aracim 231hp. Chiptuning yaptirmaya gerek görmedim bu sekilde de yeterince güclü benim icin :). Ama takilacak bir kitle 300hp ye kadar cikarilabiliyormus sanirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.