Şimdi Ara

Epson XP-950 XP-850 XP-810 XP-800 XP-750 XP-700 XP-650 XP-610 XP-600 (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
4
Favori
35.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3000 çıktıda cihaz ped hatası veriyosa ki ,epsonun verdiği kartuş sayfa sayıladına bakın yuvarlak 500 sayfa desek dhesabı siz yapın.

    sizin yazıcı ne oldu.

    brdst uste yazmış 2. takım orj karuşu kulanıyor buna ek setup da var kulandığı %21,43 ve hiç manual kartuş temizleme yapmamış bu gidişle 7veya 8 takımda ped hatası alacak, ya işler yolunda gitmese temizleme yaparsa ki doldurma kulanıyorsan arada gerekiyor.

    yazıcı çok fazla mürekkep harcıyo kendi yaptığı temizlemelerdede çok fazla mürekkebi çöpe atıyor. sevişe götürmeyle kim urasacak git gel yok bekle vs vs he götürsek orj kartuşla götürmen lazım 5 tanesi 200tl hadi aldık vedik doldurma takmışınız v vs diyip hem garanti dışı hemde servis ücreti., kıytırık 2 tıklama için, başka konuda yazmış biri epson servisi epsona bağlanıp kayıtaltında online resetliyo muş tamiri filan o yüzden servisten alamayız kırık versiyonları var ama satıyo vatandaşlar çalışıp çalışmadığıda belli değil şuan için vicreset e key alıp resetlene bilir tabi biri program yayınlamazsa.

    resetleyince pede bi bakarım dolmuşmu ki dolmuştur hariçi şişe yapmak lazım.


    yalnız uhuyla olmaz oiş silikon veya sıcak silikon kulanmalı 10ml şırınga , serum hortumu şırıngaya direk geçer dirseğe gerek yok şırınganın kendi contasında ortasını delerek oring olarak kullanılabilir sığarsa,(o selpaklarada gerek yok pedleri tyıkayıp kurutup geri koysak olur yıkayınca cekiyo diyolar zaten bence öyle olmalı ıslanınca şişecek koyulsda olur koyulmasada), boş şişe tepesine hava deliği açılacak. bence sağı solu delmeden bir yerden cere ama vatandaş delmiş artık yaparken bakarız.

    enson eklediğim resimlerde orj asıl tabiki daha iyi, epson çok güzel basıyo tararken kayıp oluşuyor bide kulandığım takvim deliklerden anaşılır zaten kendiniz basıpta aynı resmi alırsınız orj kartuşla basım ayarı pek hatırlamıyoru m ama kağıturune göre seçmişimdir.
    epson bu seriyle çok güzel basıyor orj kartuşla, asıpxp950,xp850 dasıl basıyo onu merak diyorum 6 kartuşla. bizimkisi 4 kartuş sayılır 5 tex ve fotokopi için.

    genel olarak resim kailitesini kıyaslarsam orj resime 10 verirsek
    epson orj kartuşla basılana 9 siyah ve renk tonlamada çok az sapma oluyor ordan kırdım,
    ocp yede 8 veririm sebebi tonlamada epsona ve orj le göre tonlamada biraz daha renklerde fazla sapma var ve sihah nasıl tarıf edeyim kendiniz fotoyu elinize alınca farkedeceksiniz epsonun ki koyu parlak siyah ocp çok az açk kalıyor.
    birkaç mesaj üsteki siyah rx8 i epsonla basılmışı olsaydı daha iyi anlaşılırdı belki tonlama farkı anlaşılır ama elinize iki resimi almadan siyah ink farkı anlaşılmaz tarayınca belli olmuyor. epson la siz basın orj resim uste.

    sonuç olarak güzel basıyor.

    şırıngayla kafadan akıtırak doldurunca tam xl kapasitesinde dolmuyor gibi geldi diğer yöntemimi denesek 2 mesaj üste link var yandan delmiş , üsten delince zar patlıyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam.

    şimdi baktım da ne kadar uzun yazmışım çenem düştü
    edit: video düzeltildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx3 -- 9 Aralık 2013; 21:59:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alitx3

    epsonla basılmış foto koyalım da epsona ayıp olmasın.
    sırasıyla orj resim - epson orj ink(yazıcıyı ilk aldığım sıralar basmıştım)- ocp- kağıt HP Q2510A Gündelik Parlak 200gr A4.

     Epson XP-950 XP-850 XP-810 XP-800 XP-750 XP-700 XP-650 XP-610 XP-600  Epson XP-950 XP-850 XP-810 XP-800 XP-750 XP-700 XP-650 XP-610 XP-600  Epson XP-950 XP-850 XP-810 XP-800 XP-750 XP-700 XP-650 XP-610 XP-600


    hele şükür fake olmayan gerçektende yazıcıdan çıkmış resimler paylaşılmış. genelde resim paylaşanlar orjinal görüntüyü kopyalayıp renk ayarları ile oynayarak iki resimi paylaşıp oynanmış resimi yazıdan çıkartmış gıbı tanıtanlarıda gördük. yalnız yazıcınız kafa izi biraz fazla bırakıyor gibi geldı 4 renkli epson yazıcılarda sık rastlanan zaman zaman artan yada azalan bir durum ama nedense bu canon yazıcılarda bu kafa izi hiç olmuyor yada ben denk gelmedım.
     Epson XP-950 XP-850 XP-810 XP-800 XP-750 XP-700 XP-650 XP-610 XP-600


    birde şöyle birşey var yazıcı kafasını orjinal mürekkeplerden tamamen arındırmadan foto çıktısı aldıysanız orjinal+ocp karışımı bir mürekkeple çıktı almış da olabılırsınız son alınan fotoğrafdan bahsediyorum, baskı kafasının iyice solusyonla temizlenıp ocp ile çıktı alınması gerekir
  • Burada mürekkepten çok bence yazıcının baskı kafasında sorun var gibi duruyor @bhdrdndr'ında dediği gibi. Siz yazıcıyı kullanmadan beklettiniz mi acaba? Bu çıktılara göre kullandığınız mürekkeplere olumlu veya olumsuz bir şey söylemek pek doğru olmaz. Eğer tüm çıktılarınız bu durumda ise bence fazla bekletmeden servis isteyin yazıcınıza ileride daha rahatsız edici performanslara maruz kalabilirsiniz. Bu izler genelde püskürtme kafası kartuştan ayrı olan Canon, Epson veya HP marka 4 ve daha fazla kartuş kullanan yazıcıların çoğunda uzun süreli kullanmadan bekletme veya kalitesiz mürekkep kullanımlarından dolayı oluşan sorunlardan gibi gözüküyor.
  • @bhdrdndr

    bu işten pro olarak anlıyorsanız resimlerin renk tonlaması hakındaki yorumunuzuda alabilirmiyim (orj epson ve ocp- xp 800 ün bi foto sitesinde 1500w le karşılaştırması vardı tekrar bulursam eklerim).
    arka sayfada papağan ve yanındaki renk li karaler de ocp le bastım elimde epson kartuş olmadığı için epson olanları artık koyamıyorum ilk aldığımda epson kulanıyodum arkadaki dolum ve test resimleri den itibaren doldurma -ocp ink kulanıyorum. belki il resimlerde olabilir orjinal+ocp ama sanmam kolaydolan kartuş deneyecez diye çok miktarda ink çöpe gitti, zaten kartuş değiştirincede çok in çöpe atıyor kafyla la katuş direk bu modelde bağlı fazla mürekkep bünyesinde tutacağını sanmıyorum ama işin uzmanı değilim,solusyonla temizlenip demiş siniz o iş tam olarak nasıl oluyo bi fikrim yok açıkçası anlatırsanız sevinirim.
    şöyle birseymi


    resime gelirsek elimdeki fotoğrafa yakından baktım o çizgiler yok tarayıcıdan kaynaklanan bi sorunum var ama ayarımı vardır çözemedim veya sorunlumu tarayıcı geçen 3200dpi de tarama yaptım ondan sonra düşük dpi lerde tarama kalitesi artı gibi geldi bu işin bi püf noktası varmı.

    son ocp resim tekrar tarattım 600dpi yerine 720 dpi birde dosya boyutu fazla olan resimleri upload edebileceğim üye olmadan bi site biliyormusunuz 20-40mb arası.
     Epson XP-950 XP-850 XP-810 XP-800 XP-750 XP-700 XP-650 XP-610 XP-600

    öbür tarafada ekliyorum resimi.

    edit:
    videoyu düzettim hep tüp verine videoya basıyorum.

    birde bazen 5-6 gün çıktı almıyorum bi sorun oluşurmu ne arayla boş kalmalı.

    ped reset programu olan veya bulabilen varmı zırtbır satın almıyacağımız birde internet yokken reset atabilecek.

    @dolankartus.com.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx3 -- 10 Aralık 2013; 19:01:56 >
  • kolaydolan kartuşlarının stabil olmamasebepleri nden biride orj kartuşun altında ink gösteren pirizma var yazıcıda tam o noktalar delik bırakılmış ve alta tam o hizada yazıcının orttasında 2 adet sensör var.
    2.bir hususda ciss yani tanklı sistenmde videolarda kapak tam kapanmıyor yazıcıda ışık sensörüde var bu kaliteyi olumsuz etkileye bir tabi yanlarını iyice işik sızmayacak şekilde kapatılmalı.
    şimdilik dikatimi çekenler bunlar. kolay dolan kartuş alıncaksa pirizmalı olan lar şeçilmeli birde şı yanları tırtıklı olanlar işi çalışıyo gibi geldi kafa yapıları daha düzgün resimlerden videolardan gördüğüm kadarıyla zaten birçok firma yeni kalıba gitmiş bir çok chip ver var.

    şöyle bi chip buldum v8 Minimum Order Quantity:10 Piece/Pieces fiyat yazmıyor.
    http://www.alibaba.com/product-gs/939450044/Compatible_chips_for_Epson_Expression_Home.html
     Epson XP-950 XP-850 XP-810 XP-800 XP-750 XP-700 XP-650 XP-610 XP-600
     Epson XP-950 XP-850 XP-810 XP-800 XP-750 XP-700 XP-650 XP-610 XP-600



    @sskun
    güzel gelişme detaylı kartuş resimlerini isteriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx3 -- 11 Aralık 2013; 2:49:46 >
  • Bugün bir zat adanadaki goprint işyerine vardım xp 800 için kolaydolum setini sordum şuan gümrükte dedi 2.parti geliyormuş ilk parti chip arızası var dedi denedik onun için satışa çıkarmadık geri gönderdik dedi buda gelince test yapacagız olumlu sonuç alırsak haber berecez dedi sonuç olumlu olursa inş test edip paylaşıma sunacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • epson xp-700 için stabil çalışan çipli kolay dolan kartuş setleri varmı?deneyen varmı?
  • Daha öncedende dediğim gibi kolay dolan kartuşlar çalışmaya çalışıyo fakat diyelim ki 30 sayfa çıktı gönderdiniz bazen 28 inci veya 10 uncu çıktıda hata verebiliyor. Buda o kadar önemli değil bence.Çünkü yeni çiplerden alıp orjinal kartuşa takıp, orjinal kartuşada dolum yaparak kullanabiliriz. Fakat kartuştan ziyade arkadaşlar ped resetlemek için bi program bulmamız lazım çünkü 2-5 ay gibi bi süre içinde makine ped hatası verecektir ki bu hatayı verdiğinde ister istemez makina bir süreliğine yatacak ayrıca düzeltebilmek içinde cebimizdende para çıkacaktır. Bence tüm forumdaşlarla birlikte bu konuya eğilmeliyiz. Mürekkep konusuna gelince mürekkepler her gün biraz daha fazla geliştirildiği için şu an mürekkep sıkıntısı olsa bile bu sıkıntı kısa süre içinde giderilecektir.
    Yukarıda belirttiğim gibi bence tüm forumdaşlarla birlikte ped hatası üzerine yoğunlaşalım. Saygılarımla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boşişlerbunlar

    Daha öncedende dediğim gibi kolay dolan kartuşlar çalışmaya çalışıyo fakat diyelim ki 30 sayfa çıktı gönderdiniz bazen 28 inci veya 10 uncu çıktıda hata verebiliyor. Buda o kadar önemli değil bence.Çünkü yeni çiplerden alıp orjinal kartuşa takıp, orjinal kartuşada dolum yaparak kullanabiliriz. Fakat kartuştan ziyade arkadaşlar ped resetlemek için bi program bulmamız lazım çünkü 2-5 ay gibi bi süre içinde makine ped hatası verecektir ki bu hatayı verdiğinde ister istemez makina bir süreliğine yatacak ayrıca düzeltebilmek içinde cebimizdende para çıkacaktır. Bence tüm forumdaşlarla birlikte bu konuya eğilmeliyiz. Mürekkep konusuna gelince mürekkepler her gün biraz daha fazla geliştirildiği için şu an mürekkep sıkıntısı olsa bile bu sıkıntı kısa süre içinde giderilecektir.
    Yukarıda belirttiğim gibi bence tüm forumdaşlarla birlikte ped hatası üzerine yoğunlaşalım. Saygılarımla

    evet doğru söylüyorsunuz atık mürekkep çok önemli bir konu buyrun
     Epson XP-950 XP-850 XP-810 XP-800 XP-750 XP-700 XP-650 XP-610 XP-600
    http://s3.dosya.tc/server14/5pNafK/EPSONXP-600ADJ.rar.html
    http://www.dosya.tc/server20/VdEqp3/EPSONXP-700ADJ.rar.html
  • Kardeşim ilgin için teşekkür ederim fakat linkler ölü eğer sende varsa mail olarak bize atabilirmisin
  • Merhaba, bende xp700 var ama arkadaslarin dedigi gibi linkler ölmüş maalesef :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantili, stabil bir çözüm bulunamayacak sanırım?
  • merhaba arkadaşlar.vatan bilgisayardan ,çok değil daha 20 gün önce sıfır epson xp-700 yazıcı almıştım.birden yazıcı kağıt sıkıştırmaya başladı ve sonrasında da dokunmatik ekranında hata kodu ile hata vererek kitlendi.artık hiçbir işlem yapmıyor.:((((......2 yıl garantili bir yazıcı nasıl olurda 20.gününde bozulur ?iade-değişim hakkımı kullanarak yerine lazer yazıcı alacağım olursa.bu 4.mürekkepli yazıcı tercihimdi.bir daha mürekkepli yazıcı mı? ASLA.(UĞRAŞMAKTAN VE MÜREKKEP İLE YIKANMAKTAN BIKTIM ARTIK)
  • bursa kartuş ve cascassor (ve bunların bayileri) elindekiler ilk çıkan sorunlu stabil olamyan kartuşlar hem kartuş sorunlu hem chipleri, ne diye inat ediyolarsa aldıkları çinli firmalar birebir değişim veriyor +1yılda garanti veriyor hepsini iade edip yeni seri kartuşlardan almıyorlar milete iteklemeye uraşıyorlar. 7-10usd o katuşların top tan fiyatı biye 80 -90 tl iteliyolar bide çalışsa bari, gidin ebaydan veya aliexpresten alın 20usd son ver kartuş almış olursunuz fazla paranız gitmez.

    goprint getirecekmiş bikaç mesaj üste yazmışlar ona bakarız ama ses seda yok daha veya başka biri getirse .

    en stabil çözüm şuan için orj li doldurma ama düzgün çalışan çip veya kartuş resetliyici lazım kulana bilmek için bendeki cascassor chipler çok hata veriyo yarıya gelince resetleniyor buda fazla ink çöpe gitmesine daha önemlisi ink pad dolmasına neden oluyor harici ink pad yapıp yazılım bulmak gerekecek yoksa zırtbırt keye para verilmez key parasına yeni yazıcı alınır ,stabil çalışan chip getiren olsa veya kartuş resetleyici bu sorunlar olmayacak.
    zaten yazıcının ik padı hızlı doluyor normalde bide hatalı chiplerle sorunlu dolan kartuşlarla uğraşınca durum vahim. uyarı verince kesinlikle atık tankını videodaki gibi harici yapmak lazım yoksa ortalığı mürekkep filan basar videodkini ped dolmuş haybiye sökmemiş belki yüzde 150 kadar alır o tank.

    arka sayfada akıtarak doum videosu var ken kolay ama tam xl kapasitesinde dolmuyor daha garanti yöntem delmek xl kapasitesinden fazla ink alıyor.

    burda nerden dlineceğinin anlatımı var.
    http://www.octopus-office.de/en/info/ink-refill-instructions/ink-refill-instructions-for-epson/refill-instruction-for-epson-24-26/refill-instructions-for-epson-24-epson-26-cartridges-color/

    http://www.octopus-office.de/en/info/ink-refill-instructions/ink-refill-instructions-for-epson/refill-instruction-for-epson-24-26/refill-instructions-for-epson-26-black-t2601-epson-24-black-t2421/

    ben arkaya yakın deldim ve dolarken altraki deliği tıkayın yandan ink çıkmasın.
     Epson XP-950 XP-850 XP-810 XP-800 XP-750 XP-700 XP-650 XP-610 XP-600

    --------------------------------------------------
    dikatimi çeken konular

    xpression Premium serisi 4renkli olarak benzer yazıcılardan orj ink le oldukça iyi sonuç veriyor hatta bazı 6renkli yazıçılarabile nal toplatıyor baktığım incelemelerde Premium serisi ofis foto karışımı bide tre şu kartuş proplemi olmasa. ek olarak pikmet iri kartuş ofis işleri için.

    Expression Photo foto kalitesi daha iyi olan ama tr de olmayan xp750 850 ve a3950 6kartuşlu lanaları süper kalite resim basıyo eski px830 vsvs serilerinin güncelenmiş hali epson artık xp serisiyle yoluna devam ediyor

    foto serisi Expression Photo 180 Nozzles black, 180 Nozzles per colour 1,5 pl, Epson Claria™ Photo HD Ink

    ofis +foto Expression Premium 360 Ağızlıklar Siyah, 180 Renk başına nozül , 1,5 pl, Epson Claria™ Premium Ink

    düşük malıyet yazıcıları var birde orş ink leri ustekiler kadar kaliteli olmayan düşük maliyet hedeflenmiş foto ve ofis yazıcıları var l serisi
    l ser ink kalite karşılaştırmaları çeşitli sitelerde var. l800 ün ink den daha kaliteli lisi standart epson clara ink.

    benim dikatimi çeken l800 90 Ağızlıklar Siyah, 90 Renk başına nozül 1,5 pl Epson Dye Ink aslında bu l800 200tlden yukarı etmez kartuşlu olsaydı ama dopolu yapıp ink kalitesini düşürüp toptan almıyacağınız kartuların fiyatınıda yazıcıya ekleyince 990tl anca olur.
    bu makine anca bizim üç kâğıtçı fotoğrafçılar için çıkarılmış kalitesiz fotoyu vesikalığı pahalıya itekliyecekler. ha kartuş ve ink özgürlüğü büyük avantaj ama avantağın parası içinde.

    şimdi bir kaç sazan atlar ben ikisinede yo k şu markalarda baktım en iyisi şu diye
    kalite karşılaştırması için foto basma ayarlarında max dpi diye bi seçenek var onunla enkaliteli fotokağıdına basılarak kaçınız test aldı farklı markada ve ya bunda.

    benim görüşlerim bunlar. epson Expression serisini depolu çıkartmış olsaydı fiyatı 2500tl olurdu en az. tabi birde orj ink kulanmayarak kaliteden taviz veriyoruz bu taviz ink markasına göre artıyo veya azalıyor ama napalım epson 50ml ink e 200tl isteyince başka yolu yok.


    EPSON MICRO PIEZO TECHNOLOGY
    http://www.epson.com.sg/epson_singapore/explore_epson/innovation/micro_piezo.page



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx3 -- 27 Kasım 2014; 16:45:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: safir_42

    merhaba arkadaşlar.vatan bilgisayardan ,çok değil daha 20 gün önce sıfır epson xp-700 yazıcı almıştım.birden yazıcı kağıt sıkıştırmaya başladı ve sonrasında da dokunmatik ekranında hata kodu ile hata vererek kitlendi.artık hiçbir işlem yapmıyor.:((((......2 yıl garantili bir yazıcı nasıl olurda 20.gününde bozulur ?iade-değişim hakkımı kullanarak yerine lazer yazıcı alacağım olursa.bu 4.mürekkepli yazıcı tercihimdi.bir daha mürekkepli yazıcı mı? ASLA.(UĞRAŞMAKTAN VE MÜREKKEP İLE YIKANMAKTAN BIKTIM ARTIK)

    30 gün içinde mekanik hata verirse para iadesi alırsın. içinde kağıt olmadığından emin ol vakit kaybetmeden 30gün doladan yani vatana at.

    dolan kartuşla kulandınmı kulandıysan hangi firmanın kartuşu ve mürekkebi ve yaşadığın sorunlar nedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx3 -- 22 Aralık 2013; 20:32:52 >
  • bu sabah vatan bilgisayar'a xp-700 yazıcıyı teslim ettim.yazıcı pert durumda idi.(kağıt sıkıştırması ve ekranda hata kodu ile çalışmama.).tüketici hakları kanunu gereği iade istedim.müşt.hizmetleri görevlisi ürünün önce servise gideceğini ve ayıplı ürün ise iade-değişim yapılabileceğini söyledi.servis cevabına göre duruma bakacağız artık.ilk tercihim iade.zora bükerlerse birebir aynı sıfır ürün.kesinlikle bu ürünün tamir edilip geriye verilmesini istemeyeceğim.üzerinde sıfır alındığındaki kartuşlar vardı.muadil'e girmemiştim daha.
  • HP Deskjet 3525 CZ275C Wifi Çok Fonksiyonlu Mürekkepli Yazıcı mediamarkt da 199 tl ye satılıyor. hp 1515 düşünen biri olarak bunu önerir misiniz arkadaşlar? teşekkürler.
  • Bahsettiğiniz sorunsuz seri kartuşlar ın adı nedir link atabilir misiniz?

    Bu arada makale için teşekkürler, umarım dürüst olmayan satıcılar sorunlu ürünleri satmaktan vazgeçerler.
  • sorunsuz şu demem için kendim test etmem lazım oda zoor. bizimki yabancı sitelerde ve video ditelerinde ki kartuşlara bakarak izleyerek sorunsuz olanı bulabilirsin ama satanı bulmak daha zor alibabada aynıtip kartuştan biton var şimdiden 10 a yakın farklı chip gördüm.

    ama alıp deneseydim şunları denerdim
    v8 chip sensör için pirizma videolarda tırtıklı kartuşların ağız yapısı daha düzgün.
    http://www.aliexpress.com/store/product/For-epson-XP600-XP700-XP800-XP605-refillable-cartridge-with-arc-chips/506541_997393391.html

    buda butonlu tanklı
    http://www.aliexpress.com/item/A-new-CISS-continuation-ink-supply-system-for-epson-XP600-XP800-T2730-T2731-T2734-with-ARC/1420044057.html

    gözüme batanlar bunlar.


    EPSON MICRO PIEZO TECHNOLOGY kanıma girdi.
    http://www.epson.com.sg...vation/micro_piezo.page



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx3 -- 27 Kasım 2014; 16:46:10 >
  • kendim yazıp kendim yanıtlıyorum

    atık tankını harici yapmak için gerekenler.(uygulama videosunu izleyin)

    10ml şırınga
    serum hortumu veya kiti kesip hortum kullanılacak
    üstekiler eczaneden
    dekoratif şişe kapaklı
    siçak silikon milyoncudan bulabilirsiniz.
    ince zımpara

    yapılışı:
    videoya bakarak yazıcıyı sökün,
    10ml şırınga 2ml düzgünce kesilecek kenarları zımparayla düzeltin yerine sığdığını kontrol edin benimki sıfır zor girdi, şırınganın işindeki siyah conta çıkarıp ortsını delin yuvarlak o rink conta gibi olcak yazıcının atık ink çıkış çıkıntısına contayı yerleştirin şimdi 2ml kestiğimiz şırıngayı güzelce yerleştirin tam otursun baya zor giriyor , şimdi sıcak silikonla etrafını az miktarda silikonlayon (sıcak silikon tabancası olmayan çakmakla ısıtıp eriyince süre bilir) kuruduktan sonra hzlı kurur, serum hortumunu kesin ve direk şıınganın ucuna geçirin, ben çıkan atık tankını geri takmadım, hortumun diğer ucunu dekoratif şişemizin kapağını hortum geçecek şekilde delin hortumu geçirip silikonlayın birde hava çıkışı için bir delik daha açın şişeye kapağı takın uygun biryere koyun kolay gelsin.
    akvaryumcudan hava hortumu daha iyi şırınganın inesini kesip yeşil kısma silikonlayın.

    ped sayacı sıfırlamayı ilerki sayfalarda var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx3 -- 27 Kasım 2014; 16:47:58 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.