Arkadaşlar çok özür dileyerek benim gibi acemilere yardımcı olmak için ixus 750, 800, 850 ve 900'ün kısaca kullanım amaçlarına göre karşılaştırmasını yapabilen bir arkadaş olursa, bizlerin model seçiminde daha doğru karar vermesini sağlayacaktır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar çok özür dileyerek benim gibi acemilere yardımcı olmak için ixus 750, 800, 850 ve 900'ün kısaca kullanım amaçlarına göre karşılaştırmasını yapabilen bir arkadaş olursa, bizlerin model seçiminde daha doğru karar vermesini sağlayacaktır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Hepsi Compact mini kamera, en önemli özellikleri cepte taşınabilmeleri, kullanım amaçları arasında pek fark yok, aşağıda yazacağım adreste bu kameraların teknik özelliklerini karşılaştırabilir, fiyatları da göz önüne alarak size en uygununu seçebilirsiniz.. Sağlıcakla..
Yardımınız için teşekkürler, ancak verdiğiniz site benim gibi acemiye pek yardımcı olamadı. Daha önce bir arkadaşın bazı ixus modelleri hakkında yaptığı basit yorumlar şeklinde (bizim gibi acemiler için) olur ise bizde bütçemize göre birisini seçebiliriz.Saygılarımla...
quote:
Orjinalden alıntı: Motan
quote:
Orjinalden alıntı: bipolar
Hepsi Compact mini kamera, en önemli özellikleri cepte taşınabilmeleri, kullanım amaçları arasında pek fark yok, aşağıda yazacağım adreste bu kameraların teknik özelliklerini karşılaştırabilir, fiyatları da göz önüne alarak size en uygununu seçebilirsiniz.. Sağlıcakla..
Bu şekilde çok özet sınıflamayı ve karşılaştırmayı da içeren yorumlarınızı ixus 750, 800, 850 ve 900 için yaparsanız sevinirim. Emeğiniz için şimdiden teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: radiko
her modelin farklı özellikleri mevcut.. ixus 750 teorik olarak en kaliteli foto çeken makine..1/1,8 inç sensore sahip. ixus 900 10 mp .. ixus 850 de is var ve geniş açı çekim mevcut...
ben yani ixus 60 aldım..çok fazla ayarlarını bilmiorm..oyüzden de ii fotoğraflar çekemedim.ayarlarıyla ilgili beni bilgilendirirseniz ixus 60 kullanıcıları çok ii olur...
SD700 IS aldım geçen ay, 2. el olarak, biraz çizikleri falan var ama cihaz sağlamdı. Önceden Ricoh Caplio R1 vardı , fena makine değildi ama bilirsiniz bir süre sonra bu tür cihazlar insana basit gelmeye başlıyor ve daha iyi bişeyler aramaya başlıyorsunuz. İlk başta Powershot A640 üzerinde yoğunlaştım sonra Canon modelleri üzerine biraz araştırma yapınca IS özelliğini keşfettim ve çok hoşuma gitti, Ricohta olmayana ve aradığım özellikte buydu zaten, hareketli sahnelerde net çekimler alabilmek. O yüzden A710 IS ye yöneldim, fiyat araştırması yaparken malum açıkartırma sitesinde SD700 IS yi 350 YTL ye görünce fiyatı çok iyi gibime geldi ve cihazı araştırmaya başladım, bir süre sonrada cihazı daha denemeden resmen aşık oldum ve o fiyata satın aldım. İlk başta bikaç çekim yaptım ve hoşume gitmeyene sonuçlar aldım ama sonrada fark ettimki tamamen benden kaynaklanan bir başarısızlık olmuş, ayarları bilmeden yanlış ortamlarda yanlış yapılan çekimler yani. Lakin yavaş yavaş araştırıp tecrübe kazandıkça cihaza ( ve özellikle Canon'a) saygım ve seygim bir kat daha arttı, bu kadar canlı ve güzel renkleri ve başarılı sonuçları alabileceğimi tahmin bile edemezdim, bundan sonra fotoğraf makinesinde Canon'dan başka bir cihaz asla tercih etmem. Aşağıya birkaç çekimimi koyuyorum ve görüşlerinizi bekliyorum Ixus dostları