su damlacıkları ve gece arabaların arkasından kayan ışıklar gibi fotoğraflar çekilebilir mi?
arabaların ışıklara dikkat :)
Ixus 65 @ Ölüdeniz'de bir gece manzarası, foto iyi değil ama arabaların ışıklarını sorduğundan göstereyim dedim, deneme yaparken arabalar da girmş görüntüye
Conroe E6300 @ 2.88 GHz(Default Voltaj), 2 x 1GB Corsair DDR2 667 RAM, Sapphire X1900 XT 512 MB, ASUS P5W DH Deluxe, X-Fi Music Xtreme, Seagate 500 GB, Samsung 200 GB, NEC 3540A DVD RW, NEC 7173S DVD RW, OCZ 500W, Logitech Z-5500, Logitech G5, Samsung 932B+ 19" LCD, US Robotics 9106 Wireless ADSL, Thermaltake Tsunami Dream
peki ixus 60 ile de yapabilirmiyim ben bu ayarları bulamadım arkadaşlar, su damlacığı veya böyle araba işıkları çekebilmek için enstantane hızını falan ayarlamak gerekmiyormu ben ıxus 60 da enstantene hız ayarı bulamıyorum bir yardım edin lütffen
ayarlar aynı mıdır bilmiyorum ama Menu tuşuna basın, sonra açılan yerde en alttan bi üstteki seçenekte Uzun Pozlama ayarı var. onu aktif "açık" olarak seçin. bunu yaptıktan sonra fotoğraf çekerken Pozlama ayarı kısmına gelirseniz Menu tuşuna basarak uzun pozlama ayarı yapabilirsiniz, tabii Ixus 65 ile sizinkilerin ayarları aynı şekilde yapılıyorsa
Conroe E6300 @ 2.88 GHz(Default Voltaj), 2 x 1GB Corsair DDR2 667 RAM, Sapphire X1900 XT 512 MB, ASUS P5W DH Deluxe, X-Fi Music Xtreme, Seagate 500 GB, Samsung 200 GB, NEC 3540A DVD RW, NEC 7173S DVD RW, OCZ 500W, Logitech Z-5500, Logitech G5, Samsung 932B+ 19" LCD, US Robotics 9106 Wireless ADSL, Thermaltake Tsunami Dream
amerikada bir uzman ixus 800 çok pahalı diye önermiyor. birde Türkiye'de 800ytl iken amerikada 450ytl üstüne üstlük adamların geliri bizden kat kat yüksek . valla alacaktım ama vazgeçtim bu kadar para dökülmez enayi değiliz . ucuzlamasını bekleyecez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexedemical -- 27 Ocak 2007; 14:32:39 >
Orjinalden alıntı: radiko yukarıdaki bu ayarları nereden yapıyorsunuz? 1/2000s ye nasıl getiriyorsunuz hızı ? şimdi hasta olucam ya
sayın ogumruk o fotografları çekebilmek için aşırı ışığa ihtiyacın olacaktır.. flashı kapatacaksın.. iso 400 e getirip zoom yapmadan(yalnız işin zor olacak bu sefer net çekması için epey fotograf çekmen laazım olacak) damlanın arkasında ışık kaynağı olacak şekilde çekeceksin.
Bu resmi gördüm anılarım depreşti yazın 3 hafta kadar Hisarönü'nde idim, hayatımda geçirdiğim en güzel 3 hafta idi desem yalan olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: MP4
quote:
Orjinalden alıntı: nocturneox
arkadaşlar ixus 65 ile
su damlacıkları ve gece arabaların arkasından kayan ışıklar gibi fotoğraflar çekilebilir mi?
arabaların ışıklara dikkat :)
Ixus 65 @ Ölüdeniz'de bir gece manzarası, foto iyi değil ama arabaların ışıklarını sorduğundan göstereyim dedim, deneme yaparken arabalar da girmş görüntüye
ben de 9 gün kaldım orda ve gerçekten çok güzel yer. yalnız Ölüdeniz'de tam burunda denize girmek aşırı kalabalıktan biraz zor oluyor, bir de oldukça masraflı :)
arkadaşlar amerikadan ixus 900 getirttim size sorum acaba bu makinayı ne kadar manuel kulanabiliriz? diyafram açıklığı enstantane hızı gibi ayarları yapabilirmiyiz bu makineyle?
çok teşekkür ederim benim için araştırmışsın etmişin ama bi yanlışlık olmuş ben bu aletin katalog özelliklerini biliyorum bana lazım olan bu aletin diyafram açıklığı, enstantane hızı gibi özelliklerini nası manuel olarak ayarlarız idi? neyse sağlık olsun yine de tekrar teşekkür ederim bu arada bi şi sormak istiyorum digicIII dediğin şey ne anlama geliyor?