Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ixus 60

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: ixus 60 Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mecooo

22 Ekim 2006; 1:13:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Motan

Haklısın dostum, bana da denk gelse 65 memnuniyetle alırdım, dediğin gibi 100 YTL fark vermeye değmez ama rastgelirse kapılır. Makroları beğendiğine sevindim, benim değil makinenin marifeti, Canon bu işi biliyor hakikaten.

Makine yalnızca kartpostal modunda tarih atıyor ama hiç dert değil, makine ile gelen Zoom Browser EX yazılımıyla aç resmi, Edit'den Inset Text tabına basarsan istediğin renk, büyüklük ve fontta istediğin herşeyi yazabilirsin, tabii tarihi de, benim arılı makro ve manzara resmi altındaki sarı yazıları bu şekilde yazdım, böyle daha güzel, istediğin yerine, istediğin şekilde yazabilirsin tarihleri, yaptığım bir örneği koyuyorum alta.

Bu arada bütün dostların mübarek Ramazan Bayram'ını neşe ve sevgi dolu kutlamalarını temenni ediyorum.

Sağlıcakla,

saolasın dostum bilgilendirdiğin için teşekkürler, senin yaptığın gibi yapabilirim tarih olayını ama mesela 1 aylık uzun bir tatilde olduğunu düşün, ben şu gün şunu çekmiştim şu tarihi yazıyım diye akılda tutmak zor iş neyse artık canon kalitesi için bazı basit eksikleri görmezden gelicez napalım
herkese hayırlı ramazanlar, hatta şimdiden iyi bayramlar...

Motan

22 Ekim 2006; 1:28:25 

Dostum oda sorun değil, makinenin ayarlarına bak, çekilen resimleri günlük olarak dosyalayabiliyorsun, tatil dönüşü bilgisayara yüklediğinde hergün ayrı bir dosya olarak iniyor, ben öyle yapıyorum, sıfır problem, hem bi şey diyeyim mi, makinede tarih atma özelliği olsa bile ben kapatırdım, böyle istediğim resme atıyorum tarihi, istemediğime atmıyorum, üstelik gördüğün gibi istediğim renk, font ve büyüklükte ve resmin istediğim yerine yazma özgürlüğüm de var, bundan alası Şam'da kayısı mı derlerdi?

Sağlıcakla,

DFI RS482 Infinity, Athlon64 3000+ Venice, Twinmos Dual DDR400 1024Mb, Radeon X300, Seegate Caviar SataII 250Gb, IBM Deskstar Sata 80Gb, Samsung Writemaster DVD RW Lightscribe External, Twinhan Starbox TV Satelitte USB, Dell 2007FPW Ultrasharp 20.1" LCD Widescreen, Canon Ixus 60, Canon Pixma MP610
cannama

25 Ekim 2006; 22:50:48 

CANON IXUS 800 IS

Teknoloji mağduru para biriktiremiyom bea:) Bond, james bond. -> Öküz, bildiğin öküz.
Motan

25 Ekim 2006; 23:36:00 

quote:

Orjinalden alıntı: cannama

CANON IXUS 800 IS

Yav şu ixusların renklemelerine bitiyorum, eline sağlık kardeş.

Sağlıcakla,

DFI RS482 Infinity, Athlon64 3000+ Venice, Twinmos Dual DDR400 1024Mb, Radeon X300, Seegate Caviar SataII 250Gb, IBM Deskstar Sata 80Gb, Samsung Writemaster DVD RW Lightscribe External, Twinhan Starbox TV Satelitte USB, Dell 2007FPW Ultrasharp 20.1" LCD Widescreen, Canon Ixus 60, Canon Pixma MP610
pdr42

26 Ekim 2006; 0:12:29 

herkese merhaba bende ixus 30 var tabii alırken 40 diye sattılar bana sonra uyandım hakkımı geri aldım. ama size bişey soracam sizin makinalrınız ne malı arkadaslar japanmı koremi benimki orjinal japan ismi ise ixy d40 japonyada satılan bir model bu hani avrupada sd 300 falan lar varya işte japonyada da ixy olarak satılıyor her neyse arkadaşlar makine cok guzel her acıdan
diğer ust model ixusları inceledim su son cıkanlar hariç aralarında megapiksel farkından baska bi fark yok ee bizde poster bsacak değiliz oyuzden bu bana yetiyor a3 boyutunda baskıda laıdım bi sıkıntı yok

pdr
pdr42

26 Ekim 2006; 0:14:33 

bu arada arkadaşlar ben bu makineyi tam anlamıyla kulanamadımkullanım klavuzuda yok bende herhangi bir ixusun turkce kullanım klavuzu varsa gonderireniz sevinirim arkadaslar gercekten cok ihitiyacım var ibrde bilen anlatsın ya bu pozlamayı nasıl kullancam uzun olursa naısl olur kısa olursa nasıl olur anlayamadım yaaa

pdr
cannama

26 Ekim 2006; 22:03:14 

quote:

Orjinalden alıntı: pashafendy

Canon ixus 800 sahiplerine bir sorum var: Hareket halindeki nesneleri iyi yakalayabiliyor mu netlik sorunu vs. nasıl acaba öğreneibilir miyim?
Hatta elinde örnek fotosu olan varsa buraya koyabilir mi

CANON IXUS 800 IS
Bandırmanın Rüzgarı meşhur bunların çoğu dönüyordu (Hava kapalıydı güneş yoktu anca bu kadar)

Teknoloji mağduru para biriktiremiyom bea:) Bond, james bond. -> Öküz, bildiğin öküz.
pdr42

27 Ekim 2006; 0:44:33 

arkadaşlar nasıl olacak bu uzun pozlama işinde biri yardım etse

pdr
pdr42

28 Ekim 2006; 17:17:46 

kimse yokmuuuuu

pdr
medxr13

28 Ekim 2006; 18:11:42 

ya ben de ıxus 400 var..ne farkı var ıxıs 40 dan bilen varmı.....makinamdan da cok memnıunım bu arada...

creative ep 630 , nike-philips psa 620 ,philips MMS321, JBL on tour, Creative Playdock z500, LG 37lc41, olympus e-410, grande punto 1.3 mjt.
pdr42

29 Ekim 2006; 8:06:33 

kullanım klavuzun varsa bana gonderebilirmisin

pdr
cannama

1 Kasım 2006; 0:15:53 

CANON IXUS 800 IS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cannama -- 1 Kasım 2006; 0:17:12 >

demircim

4 Kasım 2006; 18:37:06 

Merhaba tüm ixus dostları,
Ben de uzun bir araştırma neticesinde sizler gibi ixuslandım :) 800 is modelini tercih ettim, 850 is modeli üzerine edilen birkaç negatif yorum beni 800 almaya yönlendirdi. Gayet güzel, hızlı, kullanımı kolay ve yetenekli bir makine, tavsiye ederim...

MyStİCaL

5 Kasım 2006; 0:09:21 

Aramıza hoşgeldin en güzel kareleri yakalaman dileğiyle

N91+6680+ixus i+Sony T5+2gb MS+EP630+ixus 800 IS+2Gb Kingston SD

Herşey zehirdir mühim olan dozdur!
bianca

7 Kasım 2006; 13:38:29 

Bende de IXUS 800 var bir haftadır . Cok hosuma gitti, cok güzel bir makine bence. Ben de 850 IS yi mi beklesek acaba derken 800 de karar kıldım

MyStİCaL