Haklısın dostum, bana da denk gelse 65 memnuniyetle alırdım, dediğin gibi 100 YTL fark vermeye değmez ama rastgelirse kapılır. Makroları beğendiğine sevindim, benim değil makinenin marifeti, Canon bu işi biliyor hakikaten.
Makine yalnızca kartpostal modunda tarih atıyor ama hiç dert değil, makine ile gelen Zoom Browser EX yazılımıyla aç resmi, Edit'den Inset Text tabına basarsan istediğin renk, büyüklük ve fontta istediğin herşeyi yazabilirsin, tabii tarihi de, benim arılı makro ve manzara resmi altındaki sarı yazıları bu şekilde yazdım, böyle daha güzel, istediğin yerine, istediğin şekilde yazabilirsin tarihleri, yaptığım bir örneği koyuyorum alta.
Bu arada bütün dostların mübarek Ramazan Bayram'ını neşe ve sevgi dolu kutlamalarını temenni ediyorum.
Sağlıcakla,
saolasın dostum bilgilendirdiğin için teşekkürler, senin yaptığın gibi yapabilirim tarih olayını ama mesela 1 aylık uzun bir tatilde olduğunu düşün, ben şu gün şunu çekmiştim şu tarihi yazıyım diye akılda tutmak zor iş neyse artık canon kalitesi için bazı basit eksikleri görmezden gelicez napalım herkese hayırlı ramazanlar, hatta şimdiden iyi bayramlar...
Dostum oda sorun değil, makinenin ayarlarına bak, çekilen resimleri günlük olarak dosyalayabiliyorsun, tatil dönüşü bilgisayara yüklediğinde hergün ayrı bir dosya olarak iniyor, ben öyle yapıyorum, sıfır problem, hem bi şey diyeyim mi, makinede tarih atma özelliği olsa bile ben kapatırdım, böyle istediğim resme atıyorum tarihi, istemediğime atmıyorum, üstelik gördüğün gibi istediğim renk, font ve büyüklükte ve resmin istediğim yerine yazma özgürlüğüm de var, bundan alası Şam'da kayısı mı derlerdi?
herkese merhaba bende ixus 30 var tabii alırken 40 diye sattılar bana sonra uyandım hakkımı geri aldım. ama size bişey soracam sizin makinalrınız ne malı arkadaslar japanmı koremi benimki orjinal japan ismi ise ixy d40 japonyada satılan bir model bu hani avrupada sd 300 falan lar varya işte japonyada da ixy olarak satılıyor her neyse arkadaşlar makine cok guzel her acıdan diğer ust model ixusları inceledim su son cıkanlar hariç aralarında megapiksel farkından baska bi fark yok ee bizde poster bsacak değiliz oyuzden bu bana yetiyor a3 boyutunda baskıda laıdım bi sıkıntı yok
bu arada arkadaşlar ben bu makineyi tam anlamıyla kulanamadımkullanım klavuzuda yok bende herhangi bir ixusun turkce kullanım klavuzu varsa gonderireniz sevinirim arkadaslar gercekten cok ihitiyacım var ibrde bilen anlatsın ya bu pozlamayı nasıl kullancam uzun olursa naısl olur kısa olursa nasıl olur anlayamadım yaaa
Canon ixus 800 sahiplerine bir sorum var: Hareket halindeki nesneleri iyi yakalayabiliyor mu netlik sorunu vs. nasıl acaba öğreneibilir miyim? Hatta elinde örnek fotosu olan varsa buraya koyabilir mi
CANON IXUS 800 IS Bandırmanın Rüzgarı meşhur bunların çoğu dönüyordu (Hava kapalıydı güneş yoktu anca bu kadar)
Merhaba tüm ixus dostları, Ben de uzun bir araştırma neticesinde sizler gibi ixuslandım :) 800 is modelini tercih ettim, 850 is modeli üzerine edilen birkaç negatif yorum beni 800 almaya yönlendirdi. Gayet güzel, hızlı, kullanımı kolay ve yetenekli bir makine, tavsiye ederim...