ben 860 is aldım i s770 casio kullnıyordum çaldırdım
is tam olarak nedir
makinan hayırlı olsun.güle güle kullan... (IS)= Kamera ve elin titremesinden kaynaklanan görüntü bulanıklığını ortadan kaldıran (optik görüntü sabitleyici)...
Uzaklaştırılmış 30 gün cezanın 28 günü kaldı.
31 Mart 2008; 20:29:23
quote:
Orjinalden alıntı: mert2050
beyler bu IS ne kadar abartılcak bişe? yani IS olmayınca ne kadar küçük bi titremede görüntü bulanıklaşıyor makinalarında IS olmayan kullanıcılar bi yazsa?? gece durum ne??
bence canon'un makine satmak için planladığı bir pazarlama stratejisi tripodsuz yapılan çekimlerin çoğu flu oluyor zaten aldanmayın sırf bu yüzden 150-200 ytl fazla verilmez ixus -65 kullanıyorum çokta memnunum gerisi teferruattır ark.ım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddes -- 31 Mart 2008; 20:30:46 >
@Sui CompoS arkadaşım ben gittigidiyordan aldım IXUS 960 IS made in japan ürün kutusunda hong kongdan geldi hiçbir problemi yok 565YTL ye aldım artık son karar sana sana kalmış benim fikrimi soracak olursan sırf garantisi var diye 300-400 YTL lik fark vermek bana mantıksız geliyor
merhaba arkadaslar, ben de ixus 960 almayi dusunuyorum arkadasimi da ikna ettim o da almayi dusunuyor ankarada nereden ucuza bulabiliirz yada disaridan getiren biri var mi tanidigniz 2 tane alacagiz sonucta :) tesekkurler
merhaba arkadaslar, ben de ixus 960 almayi dusunuyorum arkadasimi da ikna ettim o da almayi dusunuyor ankarada nereden ucuza bulabiliirz yada disaridan getiren biri var mi tanidigniz 2 tane alacagiz sonucta :) tesekkurler
ARkadaşlar ben ixus75 almayı düşünüyorum. Video çekimleri nasıl acaba ayrıca bi süre kısıtı var mı ? Yani yarım saatlik çekimler yapabiliyor muyuz??
Ben kullanıyorum kardeş süre sınırlaması yok. Kartın yettiği kadar çekebilirsin. Tavsiye ederim herkese. Özellikle lcd ekranı çok iyi :)
Arkadaşlar ixus75 de bilgisayardaki videoları karta atıp makineden seyredebilme imkanımız var mı? Bi de makineyi bilgisayara takıp webcam gibi kullanabilir miyiz? Bi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
Arkadaşlar ixus75 de bilgisayardaki videoları karta atıp makineden seyredebilme imkanımız var mı? Bi de makineyi bilgisayara takıp webcam gibi kullanabilir miyiz? Bi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...