slm,, şu canon sd300'ün (sanırım ixus 40 oluyor)) tv kablosunun nerden bulabilirim? izmir'deyim... ööle gidip de bir elektronikçiden bulabilir miyim yoxa canon mağazası gibi özel yerden mi min edebilirim..
slm,, şu canon sd300'ün (sanırım ixus 40 oluyor)) tv kablosunun nerden bulabilirim? izmir'deyim... ööle gidip de bir elektronikçiden bulabilir miyim yoxa canon mağazası gibi özel yerden mi min edebilirim..
ancak erkayalardan temin edebilirsin normal satış mağazaları yedek parça bulundurmazlar kolay kolay
burada resimlerim nasıl çıkabilir bilenler yardımcı olursa sevinirim... fırsat oldukça yükleyeceğim. böyle kuru kuru olmuyor .
gayet güzel yakında ben de fotolarımı ekleyeceğim gayet güzel olur çektiğimiz fotoları paylaşmak ve üzerlerine yorum yazmak tüm arkadaşların ilgisini bekliyorum
mekalde arkadas tesekkürler... sen de yollamaya başla iyi olur...
ayrıca Arkadaslar burada resimler nasıl cıkar bilen varsa yardımcı olsun... sadece link verebiliyorum. Birde fotoları küçültemiyorum mb fazla siz nasıl yapıyorsunuz bu acemiye bir yardım ...
Bütçen hangisine yetiyorsa onu al bence az para değil ikiside... Ben de 65 ve 800 arasında kalmıştım ama 800 de görüntü sabitletici olduğundan onu tercih ettim.Ben de yeni öğrenmeye çalışıyorum.Video çekimi 1 gb da yaklasık 8' 30'' dk ve çok güzel 30 fps de en iyi kalitede beni şaşırttı. Bu link ten karşılaştır derim. Zor karar ... http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/compare.html