türkçe kitapçığı hala edinemedim 900 ti için aynı dert bende de var foruma da yazdım ama daha ses çıkmadı erkayalar foroğrafçılık tekelinde canon şu anda.. Ya mağazaların (teknosa-vatan-bimeks gibi...) birinden arkadas bulup edinecez ve paylaşıcaz program ekleme ksımına da biz karışmayız teknik bir hata da makina gidebilir dediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bono35 -- 11 Haziran 2007; 22:46:13 >
Orjinalden alıntı: orkunbjk IXUS 75 Aldım. auto çekim modunda, Auto Iso Açık olmalı mı?
arkadasım hayırlı olsun güle güle kullan kaça ve nerden aldın ixus 75 i?memnun musun düşüncelerini yazar mısın?
Sağol, sociolog. T100 alacaktım, girdiğim bir fotografçıda ikisiyle de bir auto modda çekşm yaptım ve ixus-75 renkleri daha gerçekçi verdi. T100 renkleri abarttı. Bende kararımı ixus75'de yana kullandım. Aldığım yer baksepete Bonus'a 696 YTL (58*12) 12 ay taksitle ixus75+tripod+1GB SD-Card (Fiyat 30 YTL kadar Artmış) Bu küçüklükte bir makinadan beklenmeyecek kalitede resimler çekiyor. haftaya Antalya'ya tatile gidiyorum makineyi orda adam akıllı deneyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 12 Haziran 2007; 9:12:11 >
orkunbjk kardes verdiğin bilgiler için tesekkürler..bende t 100 ve ixus 75 arasında kaldım cok gittim geldim ve en sonunda ixus 75 sipariş etti..umarım pişman olmam..ben abd den sipariş ettim daha elime gecmedi o gün teknosada gördüm hosuma gitti t 100,ixus kadar cekici gelmedi gözüme bakalım içerik nasıl olcak..milletce sekilciyiz yaa
Yılmaz çok güzel bir fotoğraf çekmişsin, tebrik ediyorum sizi. Hangi ayarlarla çektiğini öğrenebilirmiyim ? Autoda mı ? Yoksa Scene falanmı seçtiniz ? Ya da manuel ayarmı seçtiniz ?
Sd900 de gece çekimi (hızlı gece çekimi yazıyor) tüm ışıkları yiyor malesef o yüzden başka şeyler denemek lazım
arkadaşlar merhaba.benim canon ıxus 430 makinam var.spor çekiminde peş peşe ve bazende flaşsız çekim yapmak istiyorum.nasıl yapacağımı bilmiyorum.ayrıca bu ayarıda hafızaya almak istiyorum.daha önce çektiğim resimlerde hareket halindeki görüntülerde net çekim yapmamakta.nasıl ayar yapacağım hakkında bilgi verirseniz, ayrıca kullanım kılavuzunu nerden bulabileceğimi söylerseniz çok sevinicem.şimdiden çok teşekkür ederim.