Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Canon Ixus 60

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: Canon Ixus 60 Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bono35

11 Haziran 2007; 22:31:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

türkçe kitapçığı hala edinemedim 900 ti için aynı dert bende de var foruma da yazdım ama daha ses çıkmadı erkayalar foroğrafçılık tekelinde canon şu anda..
Ya mağazaların (teknosa-vatan-bimeks gibi...) birinden arkadas bulup edinecez ve paylaşıcaz
program ekleme ksımına da biz karışmayız teknik bir hata da makina gidebilir dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bono35 -- 11 Haziran 2007; 22:46:13 >

sociolog

11 Haziran 2007; 23:16:59 

quote:

Orjinalden alıntı: orkunbjk

IXUS 75 Aldım.
auto çekim modunda, Auto Iso Açık olmalı mı?

arkadasım hayırlı olsun güle güle kullan kaça ve nerden aldın ixus 75 i?memnun musun düşüncelerini yazar mısın?

orkunbjk

12 Haziran 2007; 9:02:47 

quote:

Orjinalden alıntı: sociolog
quote:

IXUS 75 Aldım.

arkadasım hayırlı olsun güle güle kullan kaça ve nerden aldın ixus 75 i?memnun musun düşüncelerini yazar mısın?

Sağol, sociolog. T100 alacaktım, girdiğim bir fotografçıda ikisiyle de bir auto modda çekşm yaptım ve ixus-75 renkleri daha gerçekçi verdi. T100 renkleri abarttı. Bende kararımı ixus75'de yana kullandım.
Aldığım yer baksepete
Bonus'a 696 YTL (58*12) 12 ay taksitle ixus75+tripod+1GB SD-Card (Fiyat 30 YTL kadar Artmış)
Bu küçüklükte bir makinadan beklenmeyecek kalitede resimler çekiyor. haftaya Antalya'ya tatile gidiyorum makineyi orda adam akıllı deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 12 Haziran 2007; 9:12:11 >

eAgLeMuRaT

12 Haziran 2007; 18:33:32 

bono35 arkadaşım haklısın galiba...
eğer bir bilgi edinirsem kesinlikle paylaşırım.
cevabın için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eAgLeMuRaT -- 12 Haziran 2007; 18:34:59 >

sociolog

12 Haziran 2007; 20:49:01 

orkunbjk kardes verdiğin bilgiler için tesekkürler..bende t 100 ve ixus 75 arasında kaldım cok gittim geldim ve en sonunda ixus 75 sipariş etti..umarım pişman olmam..ben abd den sipariş ettim daha elime gecmedi o gün teknosada gördüm hosuma gitti t 100,ixus kadar cekici gelmedi gözüme bakalım içerik nasıl olcak..milletce sekilciyiz yaa

cannama

13 Haziran 2007; 0:27:13 

CANON IXUS 800 IS
çamlıca sefa tepesinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cannama -- 10 Temmuz 2007; 20:40:26 >

Teknoloji mağduru para biriktiremiyom bea:) Bond, james bond. -> Öküz, bildiğin öküz.
yilmazeest

Sisteme Gözat

13 Haziran 2007; 9:01:01 

http://www.fotokritik.com/583302

sd900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazeest -- 13 Haziran 2007; 9:01:51 >

SÖZ AĞIZDAN ÇIKANA KADAR SENİN ESİRİNDİR.
SÖZ AĞIZDAN ÇIKTIKTAN SONRA SEN ONUN ESİRİ OLURSUN. (Tabi Adamına Göre Değişir :)
Dexia

13 Haziran 2007; 13:52:04 

Yılmaz çok güzel bir fotoğraf çekmişsin, tebrik ediyorum sizi. Hangi ayarlarla çektiğini öğrenebilirmiyim ? Autoda mı ? Yoksa Scene falanmı seçtiniz ? Ya da manuel ayarmı seçtiniz ?

ByRON : Core2Duo T5500 1,66 Ghz + 2GB DDR2 + 80 Gb HDD + 14"WXGA + ATI X200 64mb ekran kartı + DVD-RW Lightscribe ***** Imate Jam + Nokia 3510i ( Emektarım )*** Canon SD700 IS
is.mail

13 Haziran 2007; 18:26:37 

Koray selam,

İçerden dışarıyı çektiğin tatildesin galiba resim çok güzel,

benim makine hala gelmedi, bekliyoruz.

quote:

Orjinalden alıntı: koray swıss

canon ıxus 850 ,

smile/ FORD C-MAX Tdci 2005 * canon ixus 800IS
yilmazeest

Sisteme Gözat

13 Haziran 2007; 21:30:27 

quote:

Orjinalden alıntı: Dexia

Yılmaz çok güzel bir fotoğraf çekmişsin, tebrik ediyorum sizi. Hangi ayarlarla çektiğini öğrenebilirmiyim ? Autoda mı ? Yoksa Scene falanmı seçtiniz ? Ya da manuel ayarmı seçtiniz ?

Hocam tam hatırlamıyorum ama modlrdan biriyle çekmiştim hatta tüm modlarda çektim en güzeli bu oldu o yüzden diğerlerini sildim.
Yanılmıyorsam sualtı modu bu

Sd900 de gece çekimi (hızlı gece çekimi yazıyor) tüm ışıkları yiyor malesef o yüzden başka şeyler denemek lazım

SÖZ AĞIZDAN ÇIKANA KADAR SENİN ESİRİNDİR.
SÖZ AĞIZDAN ÇIKTIKTAN SONRA SEN ONUN ESİRİ OLURSUN. (Tabi Adamına Göre Değişir :)
koray swıss

14 Haziran 2007; 12:46:49 

sanada selam İsmail inşallah en yakın zamanda fotoraf makinen gelir

arabayla giderken çektim birazz kötü foto kalitesi ama canını sevdiğim İSTANBUL çok güzel arkadaşlar

• Samsung Innov8 8510i
• Nokia N95 8gb
ayhankara

14 Haziran 2007; 17:44:20 

quote:

Orjinalden alıntı: sociolog

quote:

IXUS 75 Aldım.

Ben daha 2 gün önce aldım ****dan bonus 12 taksittoplam 570 ytl IXUS 750 arkadaşım.

king58

15 Haziran 2007; 23:43:06 

merhaba arkadaslar bende 2gun once ixus 950 is aldim gercekten harika bir makina umarim yakinda cektigim resimlerden buraya koyabilirim.

Besiktasli olunmaz Besiktasli olunur Besiktasli olmayanlar COK SEY KAYBETMIS OLUR.
stormelf

16 Haziran 2007; 13:22:50 

ixus 950 is alacaktım vazgectim 850 is aldm
wide bide hızı cezbetti makine gelsin fotoları gondericem umarım :)

athlon 2500+ / a7n8x-e Deluxe /1GB+512MB Kingston / 80GB SeaGate SATA +160GB SeaGate 8MB NCQ /128MB 256BIT LEADTEK A400 6800LE TDH@SILENCER5 rev3/ SONY BLACK DVD / NEC 3540 DVD-RW/ AOPEN H-600 BLACK / SAMSUNG SyncMaster 757MB / MS WIRELESS DESKTOP 2 / ALCATEL SPEEDTOUCH 330

akin1907

17 Haziran 2007; 12:38:56 

arkadaşlar merhaba.benim canon ıxus 430 makinam var.spor çekiminde peş peşe ve bazende flaşsız çekim yapmak istiyorum.nasıl yapacağımı bilmiyorum.ayrıca bu ayarıda hafızaya almak istiyorum.daha önce çektiğim resimlerde hareket halindeki görüntülerde net çekim yapmamakta.nasıl ayar yapacağım hakkında bilgi verirseniz, ayrıca kullanım kılavuzunu nerden bulabileceğimi söylerseniz çok sevinicem.şimdiden çok teşekkür ederim.