Şimdi Ara

İnsanlığın açıklayamadığı olaylar(JOHN TİTOR GELDİ !!!) (15.09.2014 editi !)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
324
Favori
99.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KONUYA GÖSTERDİĞİNİZ İLGİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DEMİN BAKTIĞIMDA 7000(duygulandım şu anda 15.500+ kişi okumuş çünkü şu anda E YUH BEYLER TAM TAMINA 20589 KİŞİ OKUMUŞ ÇOK TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE güncel rakam 36700 kişiye çok teşekkür ederim ) GÜNCEL SAYI 45.000 KİŞİ KİŞİDEN FAZLA KİŞİ KONUYU OKUMUŞ BEN BU MESAJI YAZARKEN EN FAZLA 1-2 SAYFA YAZI GELİR DİYE DÜŞÜNÜYORDUM

JOHN TİTOR
    bu başlık altında herkesin gördüğün ziyade çoğunlukta herkesin bilmediği şeyleri paylaşmak istiyorum bunlardan biriside ilgimi çeken kişi john titor
    anlatılan hikaye,yazılan hatta ve hatta IBM mühendislerinin böle bir olayın mümkün olabilceği sölemesi üzere gerçekten olay yaratan John titor 2038 yılında yaşayan bir mühendistir ,yaşadığı zamanda oluşan bir problemin sadece İBM bilgisayarlar ile çözülebilceği kanısına varır ve zamanının teknolojisi ile 1940'lı yıllara giderek IBM bilgisayarların kodlarından yararlanmak için geldiği söylenmektedir.... işin can alıcı noktası zaman yolcusu John titor'un almaya geldiği bilgisayarın apl ve basic yanında eski ibm kodlarınında okuyabildiğini idda etmiş, sonunda ibm mühendisleri ise olayın mümkün olabilceğini açıklamışlardır ..... adamın söledikleri hiçbir zaman çürütülememiş hep doğru söylemiş buda işin ilginç kısmı ... internette bol bol makale var buralardan okuyabilirsiniz arkadaşlar
    John titor'un almaya geldiği bilgisayar 5100 dır buda resmi
    yanlız gerçekten ciddi bir tarih karışması olduğu kesin biyerde hata var ama daha çözemedim ....
    buda almaya geldiği bilgisayar sistemi kötü olan arkadaşlara gelsin

wikipedi linki :https://tr.wikipedia.org/wiki/John_Titor

yukardaki resme baktığınızda ne varki bunda diyebilirsiniz fakat bu resim 1940 yılında çekilmiştir ayrıca şu anda resimin orjinali kanada da bir müzede saklanmaktadır.... zaman yolcumuz john, gelecek ile ilgili makaleler bile yazmışıtır 2015 yılında bir savaş çıkacağını ve bu şavaşın etkisinden kurtulmanın 20 yıldan uzun sürdüğünü dile getirmiştir....
    aşağıda Uberior nickli arkadaşımız günlüğünü paylaşmış bende ilk mesaja ekleme gereksinimi duydum

Günlüğü:
    adının takma isim olduğunu söyleyip, bir bloga gelecekle ilgili söylemler yazmıştır
    -amerika ıraka ve ortadoğuya petrol için saldıracak,orada iç karışıklıkla 10 yıl civarı sürecektir.
    -2015 yılında 3.dünya savaşı çıkacak.çin-amerika karşıtlarının yarattığı bu savaşın götürüsü çok yüksek olacak.milyonlarca insan ölecek.savaşın sonunda dünyada etnik kimlik,kültür kalmayacak.insanlar robotikleşme,üst kimliğe bürünme,tanrılaşma evresine girecek.daha az hastalanacak,daha uzun yaşayacak,doğru seçimleri daha rahat verebilecek (dan brown kayıp sembolde insanın tanrısallaştığını yazmıştır,nietzsche kitaplarında mükemmel insandan bahseder.) (Robotikleşme: İlluminatiyi andırdı.)
    -2037 yılında bu düzene karşı çıkan anarşistler olacak.bende bu anarşistlerdenim,zaman makinesini yalnızca biz bilim adamlarımızın sayesinde bulduk.düşmanımızın bilgisayar ağını hacklememiz için 1970 yılında üretilen ibm cihazının bilgisayar kodlaması gerekmektedir.bu cihazı alabilmek için 1970 yılına dönmem gerekirdi.fakat zaman ayarında hata yaptığımız için 2002 yılına geldim,görevim o bilgisayarı bulmak,daha fazla bilgi vermemem emredildi.

deyip, ortadan kaybolmuştur.kimisi bir yazarın ilgi çekmek kitabını satmak için böyle teoremlere başvurduğunu, suçladıkları yazarın vefat edince yazılarının devamının kesildiğini söylese de john titor'un dedikleri çürütülemedi. sadece teori olarak kaldı.

yukarda yaptığım değişiklik sağolasın Erwin ve Uberior nickli arkadaşlardan karma şekilde alıntıdır ayrıca cümledeki anlam bozukluklarını düzelterek daha okunası hale getirmeye çalıştım
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    JOHN TİTOR KONUYA GELDİ !!!!!
    arkadaşlar JOHN TİTOR ARAMIZDA !!!! kendisi demin bana pm aracılığıyla ulaşmış bulunuyor ve bir resim attı !!!!
    resim

BUDA PROFİLİ:http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1542712

attığı pm !!!!

---------------------------------------------------------------------------------------

WOW SİGNAL

wow sinyali tam da hayallerimizi süsleyen bir rüy gibidir 1970 yılından beri dinlediğimiz uzayın ilk ve tek radyo sinyalidir 15 ağustos 1977 yılında uzayın uzak bir köşesinden gelen ve sadece 42 saniye süren ve gerçekten akıllı bir yaşam formundan gelmesi gereken özellikleri barındırmaktadır malesef sinyal aynı noktayı dünyanın ileri gelen anten ve uzayı dinleme araçlarıyla tekrar ve tekrar dinlenmiştir fakat tekrar bulunamamıştır
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Wow!_sinyali detaylı bilgi için linki tıklayabilirsiniz

k.bakmayın ingilizce video.....

---------------------------------------------------------------------------------------
    J.bravo çocukken çopumuz izlemişizdir

Bu sahne Johnny Bravo adlı çizgi filmden bir sahne. Sağda gördüğünüz resim ise hepimizin bildiği ikiz kuleler saldırısının resmi. "Ee bunda ne var?" diyorsanız. İlginç olanı, bu çizgi filmin yayın tarihi Nisan 2001. Saldırıdan 5 Ay önce yayınlanmış olması.....
    buda inanmayanlara ....

alıntıdır..

---------------------------------------------------------------------------------
    piramitler mısırlıların bu piramitleri nasıl inşaa ettiği hep merak konusudur aslında ama piramitlerin milattan önce kaç yıllık olduğunu sölemeye gerek yok işin komik tarafı mısırlı arkadaşlarımız uçak bile çizmişler

arkadaşlar piramitler ile ilgili elektriği nasıl ürettikleri hakkında bir video buldum arada bazen hz. Muhammed'in hadislerinden bahsediyor olsada olayı dinden çok verdiği bilgilere odaklanalım amacım dini tartışma yaratmak değil herkes istediğine inanabilir şayet bu bilgiler doğrultusunda mısırda elektrik kullanıldığı kanıtlanırsa evrim teorisi tamamen çürütüleceği varsayılır belkide bu kısır bir döngü olabilir bundan 2000 yıl önce hatta 2 milyon yıl önce günümüz teknolojisinin açıklayamadığı şeyler yapılabiliyorsa belki bundan 2000 yıl sonra bizim buluşlarımız da belki şaşkınlık uyandırabilir(bu benim düşüncem )

------------------------------------------------------------------------------------
    Taşın içindeki çekiç

Tahta sap ve demir tokmaktan oluşan bu çekiç, 1936'da Teksas'ta 400-500 milyon yıllık bir kayanın içine gömülü olarak bulundu. Modern bir aletin tarih öncesi bir kaya kütlesinin içine nasıl girdiği bir yana, çekiçte kullanılan demirin günümüz demirlerinden bile saf olması bilim adamlarını hayrete düşürdü.(alıntıdır)
    Dünyanın merkezinden gelen sesler
    Rus bilim adamları, topraktaki kırıklı hatlara ordaki bilgileri ölçmek amaçlı olarak toprakta belirli derinliklere ölçüm cihazları yerleştirirler
    öncelikli amaç ordaki basıncı,sıcaklığı ölçüp fay hatlarını incelemektir bu ölçüm cihazlarını toprağa yerleştirip ölçüm verilerini incelerken gelen ince tiz bir ses dikkatlerini çeker ve bu sesin nerden geldiğini anlamak fay hatlarının dahada derinine ileri teknoloji ses dinleme ve ölçüm cihazlarını yerleştirdiklerinde bariz insanların çığlık seslerinin geldiğini görünce şaşkınlık içerisinde kalırlar olay üstüne birçok rus bilim adamının intihar ettiği söylenmektedir işte gelen seslerin videosu(gece izlemenizi pek önermem şayet uykunuz kaçabilir )

1 AMERİKAN DOLARININ SIRRI
    arkadaşlar illüminatiyle,sübniminal mesajların varlığını açıklamaya gerek yok sanırsam böyle bir oluşum olmaz diyenler bu mesajı okumayabilir....
    video izlerken en ince ayrıntısına kadar incelemiş arkadaşlar buyrun

----------------------------------------------------------------------------------------
    BİR İYİLİK YAPIN VE İÇTİĞİNİZ SUYA SENİ SEVİYORUM DİYİN !!!
    çoğumuz sevdiğimizi söyleyemiyoruz her gün kız konusu ciddi dir diye konular açılıyo sevgi,aşk hayatın heryerinde bizleri buluyor peki ya içtiğimiz sulara ne dersiniz ? japon bilim adamı dr masaru; ilginç bir deney uygulayarak tüm insanlığın hayretler içerisinde bırakmayı başarmıştır
    öncelikle kameralı mikroskoplu sistemle -25 derece saf suyu donduruyor ve fotoğraflarını çekiyor ondan sonra başka bir suyu alıp ona SENİ SEVİYORUM,ÇOK İYİSİN gibi mutluluk verici sözler söyleyip kabın üstünede aynı böyle sözler yazdığı kağıtları yapıştırıyor sonuçlar hayret edici görünüşe göre içtiğimiz su duygulara karşılık veriyor melek,mutluluk,sevgi gibi sözler söylenen su mükemmel bir şekilde adeta bir sanat eseri gibi kristal oluştururken, senden nefret ediyorum,pislik gibi şeyler söyleyip aynı şekilde kaplara bu kelimeler yazan kağıtlar yapıştırıldığında su düzgün bir şekilde kristalleşmiyor yada yamuk veya bozuk şekilde donuyordu bilim dünyası hiç bir fiziksel temas olmadan bu şekilde yapılan deneyin nasıl olduğunu henüz anlamış değil......(arkadaşlar sevdiğiniz kıza açılırken bir bardak su üstünde deneme yapabilirsiniz maksat antreman olsun )

------------------------------------------------------------------------------------------

UP UZUN BİR ARADAN VE YARIN OKULLARIN AÇILMASININ ŞEREFİNE VE BENİMDE HİÇ UYKUM OLMAMASI SEBEBİYLE KONUYA EKLEME YAPMAYA KARAR VERDİM

Amerikan oyun kartlarında hep görürüzkü 11 eylül planlanmıştı bunlar hep amerikanın oyunları şeklinde yazıları hep gerek sosyal medyada gerek forumda sık sık görürüz... peki ya amerikan başkanlarının 10-15 sene önceden eğitime alınıp seçildiğini söylesek ?
    buyrun bu karttada açıkça görüldüğü gibi Barrack Obama nın resmi kartlara çizilmiş olduğunu görüyoruz .. üstündeki lekelerin sebebi bilinmemekte belkide suikasta kurban gideceği yada başka bir anlamı vardır ..

----------------------------------------------------------------------------------------------
    Amerikan başkanlarından başladık öle devam etmek istiyorum konuya yazan bir arkadaşımızın ricası üzerine konuya ekleme yapıyorum iki farklı amerikan bakanın "ABRAHAM LİNCOLN" ve "JOHN F. KENNEDY" nin deminde bahsettiğim gibi amerikan bakanlarının özenle seçilerek eğitimden geçtiğini ve en az 10-15 sene önceden belirli olduğunu önceki yazımda sölemiştim peki ya bukadar benzerlik sizce fazla mı anormal ??

-Abraham lincoln'un amerikan başkanı olarak seçildiği yıl 1860
    -John F. Kennedy nin amerikan başkanı olarak seçildiği yıl 1960

-Her iki devlet adamıda da bir cuma gunu suikastta kurban gitti.
    -Her iki baskan da baslarina isabet eden kursunla oldu.

-Lincoln'un sekreterinin soyadi Kennedy idi.
    -Kennedy'nin sekreterinin soyadi Lincoln idi.

-Lincoln, 'Kennedy' isimli bir tiyatroda vuruldu.
    -Kennedy, 'Lincoln' marka bir otomobilde vuruldu.

-Lincoln'u vuran tiyatrodan kacti, bir depoda yakalandi.
    -Kennedy'yi vuran depodan kacti, bir tiyatroda yakalandi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
    Korku filmlerinin ben pek seyretmeyi sevmesemde korku filmlerinin fanatiği olan bi kitle olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz ama ya AŞIRI korkunç , insancıllığın ötesinde bi filmi vizyonda görsek ne olurdu ? işte öle bi film var = CANNİBAL HOLOCAUST (yamyam soykırımı)
    film italyan yapımı 1980 yapımı olmasına rağmen 2015 e girmemize şurda 3-4 ay kala bi zamanda yaşıyor olmamıza rağmen hala izleyenlerinin içini ürperten bi senaryo ve yapıma sahip filmin ana konusu amazon ormanlarına giden bir grup bilim insanın uzun süre gelmemesinin sonucu aramaya çıkan insanların buldukları kamerada ormanda yaşayan yamyamların onlara yaptığı işkenceleri anlatan bir filmdir film o kadar gerçekçidirki filmin yönetmeni filmde gerçekten insanları öldürdüğü gerekçesiyle hakim karşısına çıkmış ama oyuncuları mahkemeye getirdiği için paçayı kurtarmıştır ama malesefki film uğruna hayvanlara işkence ve ölüm yaptığını itiraf etmiştir ...

FİLM 59 ÜLKEDE GÖSTERİMİ YASAKLANMIŞ BİR FİLMDİR MİDESİ SAĞLAM OLANLAR İNTERNETTEN ARAŞTIRARAK İZLEYEBİLİRLER ..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
    arkadaşlar konuyu dine vurmak istemiyorum ayrıca yanlış gördüğünüz bir şey yada bir yer olursa çekinmeden delilleriyle yazın eğer akıla ve mantığa sığıyorsa seve seve değiştiririm
    konu yukarda kaldığı sürece devamı gelir....(bazı yerler alıntıdır....)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konungariket Sverige -- 15 Eylül 2014; 2:08:35 >

• John Tittor ve Mısırlılar çok şaşırttı ama WOW sinyalini keşfeden adamı sanki susturmuşlar araştırmaması için...

JOHN TİTOR KONUYA BEKLENİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The@Thing -- 4 Mayıs 2013; 14:12:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerimizi alalım.
    la 2015 te nasıl savaş çıkacak. ula daha okul bitmedi be.

Edit:Beyler yil olmus neredeyse 2015. Ve benim okul hala bitmedi. Yarim donem uzadi, ocakta bitecek.
    Sanirim daha duzenimizi kuramadan gidecegiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 1 Aralık 2014; 19:17:20 >
  • takip
  • Şurda dursun. edit john titoru harbiden merak ettim kimdir nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nécromant -- 4 Mayıs 2013; 2:29:02 >
  • j.bravoyla piramit olayi iyimis digeri fake gibi geldi

• Konu güzel ama açıklamalarda cümle düşüklükleri ve eksik harfler var ayrıca noktalama işaretleri de eksik bazı yerlerde,bunlar düzeltilirse daha okunası olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında biz 2012'de öldük.Yohuz biz yoğuz
  • Güzel konu
  • 2015de askerde olacağım... :/ ulan ne vardı tecil ettirmeseydim

• güzel konu
  • piramit resimlerinin fake olduğu daha önce açıklanmıştı zaten.
  • harika konu hocam ellerine sağlık
  • j. bravo olayı gerçek değil oradaki poster Towering Inferno adlı filme ithafen yapılmış, yani teori üretmeye gerek yok. ama diğerleri olabilir tabi, en ilginci ise her zaman piramitler olmuştur.
  • ilginç.. takip..
  • Hocam bu tarz şeyler ilgimi çekiyor , doğruluğunu yanlışlığını ayrı tutuyorum ....

Yalnız şunu merak ediyorum diyelim ki zamanda yolculuk bulundu , bunu anlayamayız ki bulanlar muhtemelen çaktırmadan aramıza sızıp tarihin akışını değiştiriyor olabilir :)

neyse saat geç olmuş
  • konu güzel sürekli güncel ve daha kapsamlı olursa tutar.
    piramitler gerçekten çözülemedi fakat binlerce yıl önce yapılan inşalarda günümüz teknolojisi bilinebiliyorsa şuanki teknolojiden çok daha üstün teknolojiyide resmetmiş olabilirler öyle değilmi.
    bizde bunları bilmediğimiz için anlamsız gelebilir veya bilim adamları yanlış yorumluyor olabilir
  • J.Bravo saçma gözüktü

• takipteyim. daha böyle çok şey var bildiğim. bulursam bende eklerim buraya.
  • bu john titor steins gate animesindeki adam la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.