Şimdi Ara

CHUWI V88 ( RK3188 7.9 Inch IPS 2G RAM ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tekrar attığım android 4.2.2 yazılımı ile şarj sorun çözüldü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emintolga

    quote:

    Orijinalden alıntı: sabas

    Arkadaşlar bu aleti pandawill sitesinden 27 Mayıs tarihinde 165 dolara aldım. 6,9 dolar singapur kargoya, 11 dolarda tabletin kılıfı için olmak üzere toplam 183 dolara aldım. Ürünün üzerine siz ister gift yazın ister, hediye yazın ,ister 20 dolar yazın hiç farkmetmiyor. her kutu açılıyor ve tablet varsa ihtar gönderiliyor. tablet 1 haziranda singapurdan kargoya verildi. 5 hazirannda Türkiye'de idi, fakat istanbul gümrükten çıkması 10 gün sürdü. 14 Hizaranda tarafıma ihtar geldi. bende PTT,gümrük, vergi dairesi derken %20 vergisini yatırdım ve ürünü aldım.
    Ürün Chuwi V88 2 gb ram olanından.
    WİFİ : Wifi konusunda ara sra kopmalar oluyor. bir ara Samsung S2 ile birlikte aynı yerde Wifi denemesi yapmıştık. S2'nin wifisi daha iyiydi.
    ŞARJ: 5000 mAH şarjı ile inanki sizi yarıda bırakmayacağı kanaatindeyim. 3 saat boyunca oyun oynadık şarjı bitmemişti.
    EKRAN: Ekran dokunmatiği hakikaten çok güzel algılaması mükemmel, görüntüde çok güzel. Anacak çok hassas olup alan arkadaşlar hemen üzerine film kaplatsınlar. yoksa çizik çizik oluyor. benim olduğu gibi
    OYUNLAR: Most wanted ve Real Racingi yüklü tablette hiç bir kasma donma yok. (bu oyunlar en kapsamlı olanları tablette 40-50 tane oyun var:)
    İNTERNET: Bu sıralar internetinde sorunlar oluşmaya başladı. ya tablet tam kendine gelmeden interneti açtığımdandır veya güncelleme mi istiyr nedir. interneti açtığımda crome veya explorer olsun hata veriyor ve kapatmak zounda kalıyorum.
    ISINMA: Başka tablet kullanmadım fakat ısınma sorunu var. yani tablet çok kapsamlı oyun oynandığı zaman bir müddet sonra ısınmaya başlıyor. Ben bir zararını görmedim. Ne yapmak lazım bilmiyorum bu konuda
    KALINLIK: İnceliği mükemmel hakikaten çok ince diyebilirsiniz (bizzat görmeyenler için intenretten bakınca çok belli olmuyor)


    Güzel paylaşımınız için çok teşekkürler.

    Wifi ile ilgili benzer bir sorun (bu tableti almadan önce) bizim evde de vardı. Evde wifi kullanan 5 cihaz olduğu halde eşim ne zaman telefonundan wifi kullanmak istese böyle bir sorun yaşıyorduk. Modemi (Airties markaydı) resetleyince düzeliyordu. Ama bu her gün mutlaka oluyordu. Bir gün akşam eve geldiğimizde sigortanın atmış olduğunu, modemin de çalışmadığını gördük. Gecenin bir yarısı Electroworld'e kapanmadan yetişip yeni modem (T-Link) almıştım. O günden beri evde en ufak bir wifi sorunu yaşamadık, çok memnunum. Diyeceğim o ki, sorun cihazdan değil belki de modeminizden kaynaklanıyor olabilir. 2 haftadan biraz uzunca bir süredir bu tableti kullanıyorum, wifi ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım, hatta evim 1. katta ama aşağıda bahçede sorunsuz kullanabiliyorum, çekiminde de bir sıkıntı yok.

    Cihazın ısınmasına gelince evet ısınıyor ama bence bu normal bir ısınma olarak görülebilir. Evde iPad de kullanıyorum. Kapaklı ve kalınca bir kılıfı olmasına rağmen onun üzerinden bile bir süre sonra ısınmasını hissedebiliyorum. Hatta Samsung telefonum bile zaman zaman bunlardan daha çok ısınıyor.

    Cihazı ben Aliexpress'te bir firmadan 168 dolar fiyatla aldım. Ücretsiz kargo ile gönderdiler. Adamlarla paketin üzerindeki açıklamalarla ilgili alışverişten önce konuşup anlaştık, aynen o şekilde gönderdiler. Cihaz 2 haftada geldi ve postacı eve getirdi. Kutu çok iyi paketlenmişti. Gümrükte açılmadığı belli oluyordu. Zaten açılmış olsa eve getirmezler beni gümrüğe çağırırlardı. Bence ya sizin satın aldığınız sitedekiler nasıl göndereceklerini bilmiyorlarmış, ya da siz onlara yapmaları gerekenleri söylememişsiniz. Ya da ürün açıklamasında ayırdedici bir hata yapılmış. Yoksa hele ki İstanbul gibi her gün onbinlerce paketin geçtiği bir yerde bütün paketlerin açılıp tek tek içinde ne olduğuna bakılması mümkün değil.

    Bu arada bana gelen tablette hediye olarak ekran koruyucu film vardı. Üstteki ilk gelen, yazılı olan filmi kaldırınca altından ekran koruyucu film çıktı. Ben belki ekrana yapıştıramam diye satıcı kendisi onu da halletmiş :) Mail atıp çok teşekkür ettim firmaya :)

    Hocam ipad ile bu tableti karsilastirsak ekran parlakligi ve goruntusu acisindan nasillar? Ozellikle internette yazilarin durumu? Birde pipo u8 de aklimda sizce cok farklilarmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kref K kullanıcısına yanıt
    Aşağıda iPad3 ile yanyana çektiğim fotoğrafı görebilirsiniz. Biraz loş bir ortamda telefon ile çektim, yine de fikir verecektir. Ekran parlaklığı iPad3'ten daha iyi, iPad3'ten sonrakilerde nasıl bilemiyorum. Her ikisinde de Mashable.com'u açtım, yazılarda herhangi bir sorun yok. Pipo U8 ile hemen hemen aynı gibi duruyorlar, önemli bir fark göremedim ben. Sadece Pipo U8 biraz daha kalın Chuwi'den.


     CHUWI V88 ( RK3188 7.9 Inch IPS 2G RAM )




  • Tesekkurler hocam.sizin cihazin arkasinda chuwi yaziyormu hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kref K kullanıcısına yanıt
    Evet yazıyor.
  • :/ beyler üzülerek söylüyorum ki çok severek kullandığım chuwim geçen hafta hiç bi sebep yokken dondu, elimle kapattım ve tekrar açamadım. kadıköyde 2 yer baktı ve maalesef ana kartta donanımsal problemlerin olduğunu söylediler. Aldığım firma da iflas etmiş garantisi falan da devam ediyor. Resmen elimde patladı cihaz. Yerine alternatif 2 sene sonra bile bulamıyorum

    :/ :/ :/

    yeni tablet önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakos

    :/ beyler üzülerek söylüyorum ki çok severek kullandığım chuwim geçen hafta hiç bi sebep yokken dondu, elimle kapattım ve tekrar açamadım. kadıköyde 2 yer baktı ve maalesef ana kartta donanımsal problemlerin olduğunu söylediler. Aldığım firma da iflas etmiş garantisi falan da devam ediyor. Resmen elimde patladı cihaz. Yerine alternatif 2 sene sonra bile bulamıyorum

    :/ :/ :/

    yeni tablet önerilerinizi bekliyorum

    Teclast X89 Dual Boot Android Windows 8.1 Intel Bay Trail T 64 Z3735F Tablet PC 7.9'' IPS Retina Screen 2048X1536 Bluetooth 2GB+32GB HDMI 5000mAh
     CHUWI V88 ( RK3188 7.9 Inch IPS 2G RAM )




  • teşekkür ederim biraz araştırdım, güzel bişiye benziyor. türkiyeden almak mümkün değil ama galiba çinden getirtmek gerekecek.
  • burakos B kullanıcısına yanıt
    Aliexpress'te 150 dolar civarı fiyata satılıyor. Burada varsa da çok daha pahalıya olacaktır @burakos .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.