Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts - Teaser (TR Altyazı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Call of Duty serisinin yeni oyunu oldukça ilginç bir teaser videosuyla tanıtıldı.

• Mükemmel olacak yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 1 Mayıs 2013; 21:25:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • black ops 2 ne kadar yankı buldu? ortaya bir yenilik koymadan(grafik motoru, oynanış v.s.) bununda akıbeti aynı olacaktır cod 4 ü bayıla bayıla oynamış biri olarak(ama aynı yemeği yemekten sıkılmış biri olarakta) umarım bu oyun bekleneni verir....

• quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_371

black ops 2 ne kadar yankı buldu? ortaya bir yenilik koymadan(grafik motoru, oynanış v.s.) bununda akıbeti aynı olacaktır cod 4 ü bayıla bayıla oynamış biri olarak(ama aynı yemeği yemekten sıkılmış biri olarakta) umarım bu oyun bekleneni verir....

+1
  • steam de ne zaman pre order e gecer arkadaslar bide cikis tarihi ne oyunun

5 kasim mis yav ooo cok var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 1 Mayıs 2013; 22:06:30 >
  • müthiş ötesi
  • Sabırsızlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mecnun1302

Sabırsızlık

6 ayda felan mi cod ciksin

• Müthiş ötesi.Sabırsızlıkla bekliyorum.Cod 4 teki patlamanın daha büyüğünü yapıcaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: leopard10

quote:

Sabırsızlık

Allah Allah yoksa biri 6 aydamı çıksın dedi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 2 Mayıs 2013; 13:48:48 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leopard10

quote:

Sabırsızlık

Allah Allah yoksa biri 6 aydamı çıksın dedi?

ne bileyim cod bo2 nin dlc leri bitmedi yeni cod cikiyor.

• Yakında oyunda gerçek insanlar oynayacak valla :D
  • Tanıtım videosu çok güzel hazırlamışlar umarım videodaki kadar güzel olur ve eğleniriz.

• Şu hepimizi koruma muhabbeti tam bir Amerika komedisi...,
    Oyuna gelince oyun namına bir halt göremediğimiz için sadece ilgi çekici video güzelmiş diyelim....
  • yaw bu activision infinity wards ı kovmadımı veya ayrılmadımı bunlar? öyle bir mevzu vardı bir ara..
  • sistem özellikleri ney?
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

yaw bu activision infinity wards ı kovmadımı veya ayrılmadımı bunlar? öyle bir mevzu vardı bir ara..

Infinity Wards ekibini kovmadılar,ekibin başındaki kişiyi ve yanında birkaç kişi birlikte kovuldu.Yerlerine başka birileri geldi diye hatırlıyorum.
  • hakikaten yazık ya bi cod fanıyken nefret edecek duruma geldim ama o eski oyun tadını belki (oda belki) bulurum diye alıp duryorum

• Arkadaşlar ben CoD un tarihini bilirim, BO2 de bütün geleneğin içine ettiler en basitinden Quickdraw ve sleight of hand bunlar yetenektirama BO2 de attachment yapmışlar saçmalık oyun sarıyor, Shield a bile kamuflaj yapabiliyorsun çok iyi yönleri ve saçma yönleri var.. İnş bu oyunda da bokunu çıkarmazlar, İnfinity Ward'a güveniyorum
  • valla ghost lafını duyar duymaz dedimki lan noluyoz? , youtubedeki cod yorumlarına bakarsanız ghost ölmedi gibi yorumlar vardı , acaba onunla ilgili mi diye merak etmiyor değilim. he işin açıkcası blackops 2 hoşuma gitmedi, o neydi öyle crysis gibi! eski codu özledim modern warfare serisinin hikayesi vs güzelliği. bu arada yeni grafik motoru kullancaklarmış sanırsam doğru mudur ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.