Şimdi Ara

PS3\PS4 The Last of Us Multiplayer Topluluğu. GÜNCEL (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.355
Cevap
29
Favori
73.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Taş çatlasın 200 olsun. 500 nedir birader. İstediğin kadar iyileştir, yara sar, hediye ver. O kadar olması imkansız. Çünkü görev de yapmak zorundasın. Önüne engel çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Taş çatlasın 200 olsun. 500 nedir birader. İstediğin kadar iyileştir, yara sar, hediye ver. O kadar olması imkansız. Çünkü görev de yapmak zorundasın. Önüne engel çıkıyor.

sıralamaya baktığında adamların klanı 512. ben de anlamıyorum. galiba oyun ilk çıktığında görevler filan yoktu klan için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

Valla oyunun herşeyini çözdüm de şu klan ne işe yarıyor hâla onu çözemedim görevler falan veriyor eyvallah onu yapmak için kasıyorum biraz sniperla 9 kişi öldürmek gibi vs ama klanın ne işe yaradığını anlamadım zaten klan olsa da olmasada level atlıyorsun tek faydası şu donatımda ki perklerin daha çabuk açılmasımı eğer oysa pek önemi olduğunu düşünmüyorum çünkü perklerin çoğunun 2 nci level i yeterince iyi bence

12 hafta sonunda 85 nüfusta kal. Onu bir türlü yapamıyorum. Sürekli sağ kalanları oynuyorum. Millete sürekli hediyeler veriyorum. Eksik kalan tek maske o. Nüfusun esprisi dünya sıralamasında üst sıralara yükselmek. Bir de dakika başına parça istatistiği var. Sıralamaya etki ediyor. Yoksa hiçbir önemi yok. Donatım 13 olduysa problem kalmıyor hiç.

ana :))) bende bişi sanmıştım ya boşuna bunları sağ tutmaya görevleri tamamlamayla uğraşıyormuşum varsın olsunda girdiğim bi online oyunda dünya listelerinde olmuyim :))

donatım 12 şuanda sanırım 13 olur sanırım :) eyv sağolunuz

• Birde oyun hakkında son bişi sorucam bitek onu çözemedim şu konudada aydınlatırsanız sevinirim artık oyunda iyi oynamaya başladım her girdiğimde 10 kişi öldürüyorum 1-2 defa ölüyorum alıştım sanırım biraz ama şunu çözemedim ;

Şimdi koşarken haritanın neresinde olursak olalım kırmızı ile işaretleniyo yerimiz belli oluyor peki ayakta yürümek ile ördek yürüşü yapmak arasında bi fark varmıdır ? Adam çok yakınımdaysa r2 ye basınca ördek yürüşü de yapsam (gizlilik perk i açık olunca ördek yürüşü görünmüyor sanırım) da normal yürüme yapsamda görünüyor, fakat karşımdakinin haritasında r2 ye basmadığı sürece ayakta gidersem bi belirti oluyor mu ?

Mesela adam hemen dibimde ama beni göremiyor 10 mt yakınımda ayakta yürüyerek gidersem yerim belli oluyor mu haritada işaretleniyor muyum onun haritasında ?

• merhaba arkadaşlar online kodu kullanılmış kutulu alsam bu oyunu storedan da online pass alsam bi sorun olur mu? serverlar falan nasıl oluyor online pass alınca Türkiyedeki arkadaşlarımla falan oynayabilir miyim? teşekkürler
  • Sorun olmaz. Oynayabilirsin.
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Gizlilik eğitimi 3 özelliği sana avantaj sağlar. Ayakta olsan bile yarı menzilde görünmezsin. Eğilerek yürürsen de adamın dibine kadar gidebilirsin. Ruhu duymaz. Yalnız koşarsan ne olursa olsun haritada görünüyorsun.
  • BD911 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • hala multi oynayan varmı beni sıktı hep aynı şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YLDRM109

hala multi oynayan varmı beni sıktı hep aynı şeyler.

Her seferinde farklı deneyim yaşatan oyun var mı? Şu an ne oynuyorsun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YLDRM109

hala multi oynayan varmı beni sıktı hep aynı şeyler.

Her seferinde farklı deneyim yaşatan oyun var mı? Şu an ne oynuyorsun?

Bilmiyorum belki headset olmadığı için yada yabancılarla oynadıgım için sıkılmış olabilirim. Hala oynuyosan yarın ekle oynayalım. Bide gta 5 oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yaklaşık 1-2 saattir aralıklarla deniyorum ama multiye bağlanamıyorum .. ''hata - doğrulama sunucusuna bağlanılıyor'' diyerek ana menüye gönderiyor ..

Geçici bir durum mu bu serverlardan kaynaklanan birşey mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet_19o5

arkadaşlar yaklaşık 1-2 saattir aralıklarla deniyorum ama multiye bağlanamıyorum .. ''hata - doğrulama sunucusuna bağlanılıyor'' diyerek ana menüye gönderiyor ..

Geçici bir durum mu bu serverlardan kaynaklanan birşey mi ?

Büyük olasılıkla geçici bir durum akşam üstü denediğimde ben de aynı hatayı almıştım
  • konuşantahta kullanıcısına yanıt
    beyler benide ekleyın beraber oynayalım multiplayer psn ıd kickasser8a ekleyın
  • ekle kickasser8a multi oynayalım beraber
  • Hediye nasil veriyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dhonny Jepp

Hediye nasil veriyoruz?

Üretici 2'yi kullanınca her üç üretiminden bir, Üretici 3'ü kullanınca da her iki üretiminden bir hediye elde ediyorsun. Yukarı oka basınca zaten en üstte hediye var, takım arkadaşına yaklaşıp R1'e basınca da hediyeyi veriyorsun.
  • Oynayan var mı arkadaşlar hala ? Nadir de olsa oynuyorum ben.
  • Ne oyundu be Sattım şimdi oyunu,şimdiden özledim.

• Multiplayer da çok kişi var mı ve zevkli mi daha oyunu almadım multiplayer ı kötüyse almıyayım
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.