Şimdi Ara

Google Chrome RAM Kullanımı'na %150 Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
18.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısıtlı özellikleri olan Acer Aspire One 751h 2GB RAM'i ile Chrome'un yeni sistem gereksinimleri ile hızlı Chrome IE9'dan daha da yavaşladı.
    Açılışta daha 320MB yiyen Chrome bana 2 sekme zor açtırıyordu bende her zaman ki gibi 6500 küsür tane olan Bookmark's yüzünden olduğunu düşündüm ve bence de öyle idi.

Bu, şu dandik OneTab gibi eklentiler değildir.Daha uzmanca ve RAM'de 600KB kaplayan bir programdır.Size tavsiyem programı indirdikten sonra "Başlat Menüsü" >> "Başlangıç" kısmına kısayol yapın.

Ve şimdi sonuca bakın.

Linkler

32-Bit =http://www.mediafire.com/?184z4pbxunt5cch

64-Bit =
    mediafire
    Chrome Memory Zip x64
    http://www.mediafire.com/?85ye4w6bizxb49p

NOT: Chrome ve ChromePlus'da çalışmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 1 Mayıs 2013; 18:41:56 >

• deneyen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0lin

hiç bir işe yaramıyor (:

Çok eski, belki artık yeni sürümlerde çalışmıyordur.
    Intel Core İ7 3930K @5.0GHZ / Asus ROG Rampage IV Black Edition / Corsair Dominator Platinum 4x4GB Quad 1866MHZ CL9 / Asus ROG Matrix 980 SLI / Asus NWme Ex Mini PCI Card / Samsung 950PRO 256GB x2 / Samsung 850 Pro 256 (128 128) GB SSD x2 Raid 0 / WD Caviar Blue 1TB Sata 3.0 64MB Cache / WD Black 1TB Sata 3.0 64MB Cache / WD Black 750GB Sata 3.0 7200Rpm HDD 2.5'' / Corsair Hydro 105 SP120 Push-Pull / Corsair Obsidian 800D / Corsair RM1000 80 Moduler / Corsair Memory AirFlow x2 / 3x Asus VN247H 23.6" LED Surround / Creative X-Fi Titanium HD / Asus Front Base / Logitech G710 / Logitech G502 Protreus Core / Logitech Z623 / Logitech C270 / Logitech G27 / Logitech Extreme 3D Pro / Logitech G930 / Logitech G240 / Logitech F710 / Track IR 5 / Track Clip Pro / Pioneer DVD-RW 24X / Asus PCE-N10 Wi-Fi / Samsung D3 5TB 3.5" / Samsung M3 1TB 2.5" / WD Elements 1TB 3.5" / Seagate FreeAgent Desk 1TB 3.5" / Samsung Mini 200GB 1.8" / Apple iPhone 6S 128GB / Apple iPhone 5S 16GB / Apple iPad Mini Retina 16 GB / Samsung Note3 32GB / Sandisk Ultra 64GB Micro SD / Peugeot 307 1.6 HDI 110HP
  • Bende yükledim ve kullanıyorum, gerçekten çok işe yaradı 50,000K larda olan ram kullanımı 1,000k lara düştü. Paylaşım için teşekkürler, tavsiye ediyorum bende.

Biraz araştırdımda bunun tüm browserlar için olan versiyonu varmış ama ben denemedim isteyen bakabilir. Aynı kişi geliştirmiş.

http://amydprojects.blogspot.com.tr/search/label/All%20Browsers%20Memory%20Zip%201.4.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgür beyin -- 28 Ağustos 2014; 12:29:16 >

GreenPeace Türkiye | WWF Türkiye | Hayvan Hakları Federasyonu

"sadece inandığın, istediğin ve doğru olduğuna inandığın bir şey için aptal durumuna düşmekten korkmazsan egonu yenebilirsin ve işte o zaman özgür kalırsın..."
  • işe yarıyor teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eset Virüs Diye Uyarıyor
  • TMM SAOL
    Hitchens'in usturası
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

bende 8gb ram var kardeş bunu yapınca crome dahamı hızlı çalışacak acaba alıntılarsan sevinirim

Hayır, sadece RAM tüketimi azalacak... Tabii az RAM tüketimi bilgisayarının performansını artıracak... Kısacası Chrome hiç açık değilmişcesine RAM tüketimin olacak ve az RAM tüketimi dolu RAM tüketimine göre daha hızlı olduğu için Chrome'u daha akıcı kullanacaksın.

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

bende 8gb ram var kardeş bunu yapınca crome dahamı hızlı çalışacak acaba alıntılarsan sevinirim

Hayır, sadece RAM tüketimi azalacak... Tabii az RAM tüketimi bilgisayarının performansını artıracak... Kısacası Chrome hiç açık değilmişcesine RAM tüketimin olacak ve az RAM tüketimi dolu RAM tüketimine göre daha hızlı olduğu için Chrome'u daha akıcı kullanacaksın.

anladım kardeş
    benim hdd yavaş hdd yi değiştirmem gerekiyor sn de 2 mb kopyalıyor

• Cidden işe yarıyor

_________Sakarya Üniversitesi ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK__________
  • süper işe yarıyor 200 mb kullanıyordu şimdi 10 mb felan
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.