Şimdi Ara

Yeni Facebook uygulamasındaki ekran görüntüleri, Windows Phone için 1080p çözünürlüğe işaret ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj













  • Microsoft'un yaz döneminde sunacağı GDR3 adındaki güncelleme ile üretim ortaklarına 4 çekirdekli işlemci, Full HD ekran çözünürlüğü, 5-6 inçlik ekran boyutları gibi izinler vermesi beklenirken, uygulama tarafında da hazırlıkların başladığı dile getiriliyor. 




    Windows Phone için Facebook uygulamasının beta sürümünde güncellenen ekran görüntülerine bakıldığında, daha ince bir üst durum çubuğu, daha küçük karakterler ile yüksek çözünürlüklere hazırlanıldığı görülüyor. Uygulama Lumia 920 modeline kurulduğunda ise bu farklılıklar kayboluyor. 




    Tahminler ekran görüntülerinin test cihazlarından elde edildi ve şu anki cihazlar Full HD çözünürlüğü desteklemediği için de ekran görüntülerindeki değişikliklerin ortaya çıkmadığı yönünde. Facebook uygulaması Microsoft liderliğinde geliştirildiği için de test cihazına ait ekran görüntülerinin bilgilere eklenmesi normal karşılanıyor.




    Şimdilik Full HD desteği ile ilgili herhangi bir resmi teyit yok. Ancak güncelleme zamanı yaklaştıkça daha çok işaret ortaya çıkacaktır.





     

     








  • facebook video chat isteriz
  • facebook tasarım değiştirmeyle uğraştığı kadar yeni bişeyler üzerine de uğraşsa keşke.. Steve Jobs'un bir sözü vardır onu anımsadım şuan; "Tasarım, nasıl gözüktüğü veya nasıl hissettirdiği değil, nasıl çalıştığıdır"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.