Şimdi Ara

OmniVision, mobil cihazların ön kameraları için yeni geliştirdiği sensörünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj





  • OmniVision, mobil cihazların ön kameraları için yeni geliştirdiği sensörünü duyurdu



     

    Akıllı cep telefonu ya da tablet bilgisayar modellerinin arka kameraları cihaz üzerinde yer alan ön kameralardan çok daha iyi sonuçlar ortaya koyuyor. Genellikle görüntülü konuşma işlemleri için cihazlar üzerine konulan ön kameralar, görünüşe göre ileride arka kameralar kadar kaliteli olacaklar.

     

    Bu amaçla akıllı cep telefonu, tablet bilgisayar ya da dizüstü bilgisayarların kameraları üzerinde kullanılabilir olarak yeni bir sensör geliştirdiğini duyuran OmniVision firması, bu yeni 1/6-inç OV2724 sensörü ve 1.34 micro OmniBSI-2 piksel mimarisi ile Full HD 1080P 60FPS video ve sınıfında en iyi dinamik aralığa, hassaslığa ve düşük ışık performansına sahip olduğu belirtilen bir fotoğraf performansı da ortaya koyabiliyor. 5 x 5 x 3.5mm gibi oldukça ufak bir modül içerisine sığabilen yeni sensör, firmanın kıdemli pazarlama müdürü Justin Kim'e göre akıllı cihazlara kolay entegre edilebilir yapısı ile gelecekte karşımıza çıkacak birçok yeni jenerasyon akıllı cihaz üzerinde yer alacak.

     

    Üzerinde araştırma ve geliştirme çalışmaları devam eden OV2724 sensörün, 2013 yılının üçüncü çeyreğinde seri üretimine başlanacak.

     


     








  • seneye cihazlar arm v8 , android 5 FHD 60 kare çekebilen düşük ışıkta iyi görüntü verebilen lensler , Qualcomm yeni şarj çipleri ile kısa şarj , octa yapısı,yeni pil teknolojileri gibi mükemmel eklentiler ile güzel olacak.

  • Yakında uçaçaz bu gidişle
  • Bu sensör ne zaman ve hangi platformda çıkar bilinmez ama çıktığı ilk akıllı cihaz ile birlikte ciddi anlamda piyasaya ses getirecek ve standartların yeni baştan belirlenmesini sağlayacaktır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaleci07

    seneye cihazlar arm v8 , android 5 FHD 60 kare çekebilen düşük ışıkta iyi görüntü verebilen lensler , Qualcomm yeni şarj çipleri ile kısa şarj , octa yapısı,yeni pil teknolojileri gibi mükemmel eklentiler ile güzel olacak.


    Desenize full hd 60 kare saniye video çekimi ve oyunlarda full hd ayarları kasmadan oynatacak grafik işlemcisi olan cepler için 2014'ü beklemek zorundayız,

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR
    Genellikle görüntülü konuşma işlemleri için cihazlar üzerine konulan ön kameralar, görünüşe göre ileride arka kameralar kadar kaliteli olacaklar.<

    Görüntülü görüşme için sadece internet şebekesinin kullanıldığı android buna çözüm ne zaman getirecek acaba.Üreticilerin kendi çabalarıyla bunu sunması gerçekten komik. Bunların dışındaki telefon üreticilerinin hiçbir şey yapmayışı daha da komik...
  • OmniVision firması benim gözümde bu alanda lider. Ürünlerini çok başarılı buluyorum, gayet güzel.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.