Şimdi Ara

Soul Sacrifice'ın İlk İnceleme Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      PS Vita cephesinde uzun bir süredir beklenen Soul Sacrifice'ın çıkışını yapmasıyla ilk inceleme puanları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Aşağıda tam listesinin bulabileceğiniz puanlar arasında 9 gibi yüksek puanlar da, 6 gibi ortalamanın altında puanlar da bulunuyor. Ancak genel olarak baktığımızda, yapım başarılı olarak sayılmış ve Vita sahiplerine tavsiye edilmiş. İşte inceleme puanlarının tam listesi:

Eurogamer – 7/10
    IGN – 7.7/10
    GameTrailers – 7.6/10
    Destructoid – 8/10
    Edge – 6/10
    Metro – 7/10
    NowGamer – 8.5/10
    Pocketgamer – 8/10
    DigitalSpy – 4/5
    CVG – 8.5/10
    JustPushStart – 9/10

• ben diyorum edge in 5 ustu verdigi oyunlar oynanir 7-8 ustu verdikleri oynanmali adamlar cok zor begeniyor bence bu oyunda oynanmali bulunabilirse :)
  • bu oyunu bekliyordum puanlarda böyle çıkınca tadından yenmez hale geldi :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oynanacak oyun değil. Zaman kaybı.

• Demosunu oynamıştım, çok güzeldi, müzikleri ayrı güzeldi. Gerçi MH gibi gezme tozma araştırma olayı iyideğildi ama özellikler ve oynanış gayet güzeldi. Online içerikleride cabası.

• Edge'nin puanlarına güvenilmez.

• oyun güzel puanların ortalama kalmasının nedeni bence grafiklerdir. Japon yapımı olduğu için doğal olarak grafiği sallamıyor yapımcılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun playstation vita için çıkmış olan en iyi oyunlardan . Müzikleri senaryosu oynanabilirliği muhteşem daha ne olsun . Oyunda 400 e yakın büyü bulunuyor pek çok boss ve destansı savaşlar multiplayer mode ile renklendirilmiş . Kesinlikle oynanmalı . Ayrıca ergen ergen yorumları da kesin lan

• oyunun sadece demosu bile 8.5 hakediyor. vitada ilk kez bu kadar bağlayıcı, sanatsal bir oyun sunuluyr. puanlamalar ya taraflı yada liseli eleştirmenler tarafından yapılmış heralde. onlara call of duty çıksın yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahax121

Oynanacak oyun değil. Zaman kaybı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.