Şimdi Ara

Hareketli gülücükler bende hareketsiz, ne yüklemek gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu ve bunun gibi gülücükler bende hareketsiz, formattan sonra her şeyi yüklememe rağmen olmadı, neyi unuttuk

• mozilla yükleee
  • quote:

Orjinalden alıntı: MESUT52_34

mozilla yükleee

Mozilla ile alakasını çözemedim, ben maxthon kullanıyorum ve eskiden sorun yoktu.
  • mozillayla ne alakası var yav , töbe töbeee
    başlığı yazılım bölümüne aç bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir__ -- 6 Haziran 2006; 17:50:47 >
  • belkide gif resim yoktur diycem ama ...
    bu eksiklik smileylerde etkili olmaz resimlerde etkili olurdu.

olsa olsa başka bir programla çakışıyor olabilir.
  • Evet konu doğru yere gelmiş, modlara teşekkürler.

Peki ben bu sorunu nasıl çözeceğim
  • IE kaç ??

Sanırım 5.0'dan öncesinde görünmez..
  • Maxthon kullanıyorum, ama sanırım bu da ie tabanlı. Eskiden böyle bir sorun yoktu, formattan sonra maxthonun yeni versiyonunu yükledim ondan sonra başladı sorun.
  • Yükleme sırasında bir yanlışlık yapmış olabilirsin, bir yeni sürümü kurabilirsen üstüne kur..
  • Malesef her yolu denedim. Şimdi firefox indiriyorum, sorun bilgisayarda mı tarayıcıda mı onu öğrenmek için

firefox'da sorun yok, fakat ben maxthona çok alıştım ve de çok seviyorum. Acaba bir eklenti mi kurmam lazım?? Yok mu maxthon kullanan, bendeki versiyon 1.5.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre -- 6 Haziran 2006; 22:08:52 >
  • Bilgisayarında bir güvenlik programı varsa örneğin Zone Alarm gibi bunlar böyle içeriği engelleyebiliyor.

zone alarmı ilk kurdugumda ben ayarlarını fazla kaçırdığımdan benimde basıma gelmişti. hiç bir *.gif dosyası hareket etmiyordu ve bu yüzden forumun keyfi kaçmıştı.. varsa böyle bir programın ayarlarını bir kontrol et. Default ( Varsayılan ayarlarda durması yeterlidir.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: unformat

Bu ve bunun gibi gülücükler bende hareketsiz, formattan sonra her şeyi yüklememe rağmen olmadı, neyi unuttuk

Internet Explorer'da Araçlar - Internet Seçenekleri - Gelişmiş sekmesinin altında web sayfalarındaki animasyonları oynat diye bişey var. Bunu tikleyince o sorun halloluyor genelde.

sendeki browser Maxthon'muş.. Muhtemelen onun da ayarlar kısmında bu tarz bişey vardır, bi bakın mutlaka bulursun GIF uzantılı resimler şeklinde yazıyor da olabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: TechNiciaN

Bilgisayarında bir güvenlik programı varsa örneğin Zone Alarm gibi bunlar böyle içeriği engelleyebiliyor.

zone alarmı ilk kurdugumda ben ayarlarını fazla kaçırdığımdan benimde basıma gelmişti. hiç bir *.gif dosyası hareket etmiyordu ve bu yüzden forumun keyfi kaçmıştı.. varsa böyle bir programın ayarlarını bir kontrol et. Default ( Varsayılan ayarlarda durması yeterlidir.)

Bunu da kontrol ettim fakat faydası olmamıştı yine de teşekkür ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: öcüüü

quote:

Bu ve bunun gibi gülücükler bende hareketsiz, formattan sonra her şeyi yüklememe rağmen olmadı, neyi unuttuk

Internet Explorer'da Araçlar - Internet Seçenekleri - Gelişmiş sekmesinin altında web sayfalarındaki animasyonları oynat diye bişey var. Bunu tikleyince o sorun halloluyor genelde.

sendeki browser Maxthon'muş.. Muhtemelen onun da ayarlar kısmında bu tarz bişey vardır, bi bakın mutlaka bulursun GIF uzantılı resimler şeklinde yazıyor da olabilir

İşte aranan cevap, dediğinizi uyguladım ve sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim, yaşasın "*.gif"ler

• Orjinalden alıntı: unformat
    Orjinalden alıntı: öcüüü

İşte aranan cevap, dediğinizi uyguladım ve sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim, yaşasın "*.gif"ler

rica ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öcüüü -- 7 Haziran 2006; 1:43:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.