Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
30
Favori
124.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Note 8 tabletimi satıyorum arkadaşlar. Sanalpazardan iletişime geçebilirsiniz.
    Fiyatı uygun arkadaşlar bir bakın derim...
    http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-Note-Gt-n5110-8-Tablet__isp43451356



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh33 -- 28 Nisan 2015; 22:33:50 >




  • arkadaslar s.a acaba 4.2.1 de tablette kurulu programları hafıza kartına yükleyebiliyormuyuz yoksa tablette 4.4(kitkat) mı olması gerekiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaanyilmaz

    Arkadaşlar merhaba, otg ile 500gb ya da 1 tb taşınabilir hard disk i tabletin görmesini nasıl sağlayabilirim, becerebilen var mı aranızda?

    sorunun şayet hdd yi beslemeden değil de, tabletin hdd yi "boş" olarak veya "desteklenmeyen cihaz" olarak görmesi ise, hdd ntfs formatında olduğu içindir. maalesef tablet stock rom ile ntfs biçimini desteklemiyor. tabletine nexus media importer programını kurarsan, ntfs biçimli flash bellek veya hdd leri takıp kullanabilirsin. nexus media importer programını playstore da bulabilirsin. ücretli bir program. bu programın eski sürümlerinden 4.5.2 sürümünü internetten bulup tablete (aynı zamanda note 2 telefonuma da) kurdum ve gerektiğinde rahatlıkla kullanabiliyorum. hatta 3tb hdd yi bile sorunsuz görüyor.




  • mcok M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, deneyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musabsanli

    Arkadaşlar s.a. Ben GT-5105 modelini aldım. Aldığımda 4.2.1 yüklüydü galiba hatırlamıyorum. Neyse hemen güncelleyeyim dedim. Zannetim ki 4 4 2 kitkat a falan yükselecek. 4.2.2 ye yükseldi. Önceden var olan özellik (çoklu ekran) özelliği silinmiş. Ne yapacağız? Çoklu ekranı unutacak mıyım? Tabletin görüp göreceği en son güncelleme bu mu? KITKAT a yükselme imkanı yok mu? Ayrıca gerek firefox da gerek Chrome da masaüstü iste seçeneğinin sürekli aktif kalmasını istiyorum. Olmuyor. Tarayıcıları her açtığımda masaüstü sitesini iste Kutucuğu kapalı oluyor. Hep elle açmam gerekiyor. Çözüm?

    Çok özür diliyorum, bir önceki cevabım sorduğun soru ile alakasız olmuş, bende Screen Mirroring sorunu ile uğraşırken hemen atlamışım :)
    Bahsettiğiniz sorun cihaz günceleme yaptıktan hemen sonra meydana geliyor, cihaz fabrika ayarlarına resetlenirse gidiyor.
    Tableti yeni alıp ilk açıldığında 4.2.1'den 4.2.2 güncelleme yapanlar veya tabletine 4.2.1'den 4.2.2 güncelleme yapan arkadaşlar; güncelleme yaptıktan sonra MUTLAKA CİHAZI KULLANMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE EN AZ BİR DEFA FABRİKA AYARLARINA GETİRİP SIFIRLAYIN. Bu işlemi yaptıktan sonra gerek Çoklu Pencere, gerekse Screen Mirroring özelliğini sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

    Bu arada üretimi duran bu cihazın 3G(4G)'li modelini almayı düşünenler için son ve cazip fırsat Hızlıal'da. Firma ile hiçbir ilgim yok; cazip fiyat, pekçok kredi kartına taksit imkanı, ücretsiz kargo ile avantajlı... Fiyatı 670-680 TL, üç kişiye buradan aldırdım; ürünün altında yorumumda var, beğenebilirsiniz. Linki:
    Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5105 3G Tablet

    Ben Custom ROM atarak telefon özelliğini de kullanıyorum. Kullandığım ROM, N5100 için Polonya'da verilmiş resmi güncellenmenin port edilmiş hali olan [ROM] [4.4.4 KitKat ] CleanROM for GT-N5100 Şu anda sadece cihazın Screen Mirroring özelliği çalışmıyor, başkada bir sorun yok...

    Son olarak da bu cihazı telefon olarak kullanacaklara tavsiyem telefon özelliğini Bluetooth kulaklık ile kullanmaları...
    Ben Sony SBH52 Bluetooh Mikrofonlu Kulaklık ile kullanıyorum.



    Bu ürün ile ilgili deneyimlerimi de burada paylaşmanın faydalı olacağını düşünüyorum:
    Android sistemine özelleştirilmiştir, diğer cihazlara önermiyorum. Özellikle cihazınız Sony ise tüm fonksiyonlarını kullanabilirsiniz. İki satırlık küçük bir OLED ekranı var; bununla beraber boyutuna göre oldukça hafif. Yani bataryadan dolayı ekranı küçük tuttular ise ekranla beraber bataryayıda büyütebilrlerdi. Menüsüde çok kullanışsız. Telefonunuza Google Play'den ana bir uygulama kurup her özellik için bir eklenti yüklüyorsunuz; derli toplu bir yol yöntem yok. Cevapsız arama, Mesajlar, Hatırlatmalar, Mail ve Sosyal Medya bildirimleri gibi pekçok bilgiye cihazın ekranından ulaşabilirsiniz. Ama TELEFON REHBERİNE CİHAZDAN ULAŞAMIYORSUNUZ; o kadar aramama rağmen bunu çözecek bir eklentiye ulaşamadım. İki cihazla eşleşip birini öncelikli atayıp ikisi ile kullanabiliyorsunuz. Kulaklığı kulak içine rahat oturmuyor, çok kaliteli değil; daha kaliteli kulaklığınız var ise onu kullanmanızı tavsiye ederim. Suya dayanıklı olduğu belirtilse bile üzerindeki delik ve boşluklar beni endişelendiriyor :) Cihaz orta boy mp3 player boyutunda ve oldukça estetik. Kullanılan malzeme kaliteli. Eşleştirmede NFC büyük kolaylık. Radyo hafızası yok. Sürekli dinlediğiniz bir radyo frekansı var ise radyosundan memnun kalırsınız, kapatıp açtığınızda bıraktığınız frekans ile açılıyor. Ama birkaç frekans takip ediyorsanız ileri geri tuşları ile arama yapma durumunda kalacaksınız. 8 inç'lik telefon/tablette kullanılmak üzere Aramalarda kulaklıksız ahize şeklinde kullanılabilme özelliğinden dolayı tercih ettim. Bildiğim kadarı ile bu özellikli başka bir ürün yok. Kısacası Sony daha iyisini yapabilirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 3 Mayıs 2015; 14:03:45 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayaydin

    quote:

    Orijinalden alıntı: ayhantanis

    Arkadaşlar, samsung-galaxy-note-8-gt-n5105-kitkat-4-4-4 nasıl yüklenir , sitesinden talimatları uggulayarak kitkatı yükledim. şu an çok memnunum. Bilgilerinize sunarım.

    Orjinal Türkiye 4.4.4 mü, yurtdışı mı yoksa Custom'mu? Telefon özelliği açık mı? Bir link verir misin? Ayrıca "Screen Mirroring" özelliğini test eder misin, 5105'e 5100 Almanya 4.2.2 ve Polonya 4.4.4'ü yüklemişdim; bu özellik çalışmıyor. Şu an xda'dan 4.2.2 MoleculeROM v0.2 yüklü onda da çalışmıyor bu özellik... Orjinal 4.1.2'de çatır-çatır çalışıyordu.

    Maalesef hocam Polonya Rom-unda AllshareCast çalıışmıyor. Donanımsal bir sorun var deyip kapatıyor. Yeniden eski rom-u yükledim çünk screen mirroring olayı benim için daha önemli.




  • samsung galaxy note 8 ekran açık kalma süresi ne kadar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elmanderr

    samsung galaxy note 8 ekran açık kalma süresi ne kadar?

    benim cihaz 3-3.5 saat arası dayanıyor. ama daha fazla olması lazım. maalesef çok yetersiz bir süre. 3-3.5 saat arası dayanan pil 5-6 saatte doluyor. oldukça tuhaf bir durum. bir defa servise gönderdim bu yüzden. problem yok deyip geri gönderdiler. samsungun servisine gerçekten sinir oldum. aslında 8 saate kadar dayanması lazım. bundan geçtim 5-6 saat dayansa bari de gün içi 2inci şarja gerek kalmasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcok

    quote:

    Orijinalden alıntı: elmanderr

    samsung galaxy note 8 ekran açık kalma süresi ne kadar?

    benim cihaz 3-3.5 saat arası dayanıyor. ama daha fazla olması lazım. maalesef çok yetersiz bir süre. 3-3.5 saat arası dayanan pil 5-6 saatte doluyor. oldukça tuhaf bir durum. bir defa servise gönderdim bu yüzden. problem yok deyip geri gönderdiler. samsungun servisine gerçekten sinir oldum. aslında 8 saate kadar dayanması lazım. bundan geçtim 5-6 saat dayansa bari de gün içi 2inci şarja gerek kalmasın.

    Hadi ya .çok kötü 3saatte bitip 5 6 saatte doluyosa. Ürettikleri malın arkasında durmaları lazım. tableti alali ne kadar oldu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmanderr -- 7 Mayıs 2015; 12:02:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ayni durum bendede vardi batarya bitti zannetmistim ve cok uzun surede sarj oluyordu..3tlye yeni bir sarj kablosu aldim belki kablo bukulmus o yuzden sarj uzun suruyor ve tam sarj etmiyor diye gercektende sorun kablodaymis artik hem cabuk sarj oluyor hemde sarj normale dondu yogun kullanimda bile gunu cikariyor su an.telefon romlu cihaz ustelik.bir bucuk yillik..eger duzelmezse batarya tukenmistir bence degistirmek gerek,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: roux

    Ayni durum bendede vardi batarya bitti zannetmistim ve cok uzun surede sarj oluyordu..3tlye yeni bir sarj kablosu aldim belki kablo bukulmus o yuzden sarj uzun suruyor ve tam sarj etmiyor diye gercektende sorun kablodaymis artik hem cabuk sarj oluyor hemde sarj normale dondu yogun kullanimda bile gunu cikariyor su an.telefon romlu cihaz ustelik.bir bucuk yillik..eger duzelmezse batarya tukenmistir bence degistirmek gerek,

    Bende vaz gecmistim bundan sarzi çabuk bitmiyosa alirim. Full parlaklikta Ekran açık kalma süresi ne kadar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, app2sd ile uygulamaları sd karta aktaramiyorum. Zira ayarlarda sd ye aktarma seçeneği yok. Nasıl Yapabilirim?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celutska

    Arkadaşlar, app2sd ile uygulamaları sd karta aktaramiyorum. Zira ayarlarda sd ye aktarma seçeneği yok. Nasıl Yapabilirim?

    Bildiğim kadarı ile cihaz root lu değilse o tür programlar çalışmıyor. Benim note 8 root lu ve link2sd programı yüklü, link2sd programını çalıştırdığımda sd karta taşı seçeneği var. İyi çalışmalar
  • ertugrul29 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Son olarak root ederken faydalandiginiz bi kaynak varsa paylaşır mısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celutska

    Teşekkürler. Son olarak root ederken faydalandiginiz bi kaynak varsa paylaşır mısınız

    Note 8 5105 modelini aldığımda telefon özelliğini aktif hale getirmek için linkini verdiğim sitedeki bilgileri kullanarak program yükledim. Bu programı yükleyince root lu olmuş oldu. Şimdi kit kat sürümüde yüklenebiliyormuş forumda okuduğum kadarıyla.İyi çalışmalar
    link :http://forum.shiftdelete.net/tablet-bilgisayarlar/325495-samsung-galaxy-note-8-0-telefon-gsm-ozelligi-nasil-acilir-anlattik.html




  • Kit kat yükleyen arkadaşlar, benim note 8 hala 4.1.2 sürümünde kitkat a geçmeye değer mi? Telefon özelliği benim için önemli tavsiye edermisiniz kitkat sürümünü?
  • elmanderr E kullanıcısına yanıt
    8 ya da 9 ay oldu alalı.
  • roux R kullanıcısına yanıt
    telefonum note2 ve telefonunki ile bu tabletin şarj cihazları aynı. biri evde, diğeri ofiste duruyor.
    problemibn şarj kablosundan kaynaklı olmadığından nerdeyse eminim. çünkü ofisteyken şarj ihtiyacı olduğunda telefonunkini, evde isem tabletinki kullanıyorum. yani bazen tableti, telefonun şarj cihazı ile, bazen, telefonu tabletin şarj cihazı ile şarj ediyorum. ve hem telefonun hem de tabletin şarjlarının dayanma süresi değişmiyor.

    bir de şöyle bir durum oldu idi: 1 defa ya da 2 defa tabletin aniden şarj olduğunu görmüştüm. yani şarj esnasında %60-70 iken 5-10 dakika içinde %100 şarj oldu diye göstermişti tablet. ona binaen aldım ki pilde sıkıntı var ve hemen servise gönderdim. ama sonuç daha önce dediğim gibi. "hiçbirşey yapmadan" bana geri geldi. Allah bu servislerin eline düşürmesin kimseyi. gerçekten insaf ve izandan 180 derece zıt tarafta bu adamlar.

    telefonumun pili kolaylıkla kullanıcı tarafından değiştirilmekte. keşke tabletin pili de öyle olsa idi. bu servis işine hiç girmeden alır bir tane taze pil, hemen kendim değiştirirdim ama, sanırım tabletin pili için cihazı sökmek gerekiyor ve garantisine birşey olmasın diye bu işe bulaşmıyorum şimdilik.

    neticeten pilin sorunlu olduğundan eminim. ama servis bunu kabul etmeye "yanaşmadı". tabi ben de, "boyunuz-posunuz devrilsin" tarzındaki bedduamı eksik etmiyorum servisçilerden :)




  • Slm arkadaşlar samsung Galaxy note 8.0 WiFi kullanıyorum ve satıp başka tablete gecmek istiyorum artık siz hangi tableti tavsiye edersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.