Şimdi Ara

Toshiba, ayrılabilir klavyeli Portégé Z10t Ultrabook modelini ülkemiz için duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Toshiba, ayrılabilir klavyeli Portégé Z10t Ultrabook modelini ülkemiz için duyurdu





    İlk dönemde standart bir dizüstü tasarımı olarak karşımıza çıkan Ultrabook segmenti, sonraki nesillerde dokunmatik, dönüştürülebilir ekranlı ve ayrılabilir klavyeli olarak farklı tasarımlarda boy göstermeye başladı. Pek çok üretici standart dizüstü tasarımı yanında farklı tasarımlı ürünlere de portföyünde yer veriyor. Toshiba da bunlardan birisi.




    Toshiba’nın ülkemizdeki yetkili distribütörü TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, ayrılabilir klavyeye sahip Portégé Z10t Ultrabook modelini resmi olarak duyurdu.




    İş dünyası profesyonellerinin notebook PC ve tableti bir arada kullanmaya yönelik artan taleplerini karşılamak üzere tasarlanan Portégé Z10t, 11.6 inçlik Full HD yüksek parlaklıklı ekrana sahip. Model 11.6 inç sınıfında en ince ve en hafif melez bilgisayar olma özelliğini taşıyor.




    3. nesil Intel işlemci, SSD depolama seçenekleri, Windows 8/8 Pro, arka aydınlatmalı klavye, multi-touch touchpad, WiFi, Bluetooth 4.0, kablosuz görüntü aktarma teknolojisi Intel WiDi, dahili 3G/LTE modülü, USB 3.0, HDMI, USB 2.0, 1.4kg ağırlık, iş dünyasına yönelik yerel verileri koruyan TPM v1.2,  Active Management, Anti-Theft, Eco Utility gibi yazılımlar şeklinde diğer özellikleri mevcut. Modele göre Accupoint yüksek hassasiyet ve DigitizerPen stylus ekran teknolojileri de dahil edilebiliyor.




    Toshiba Portégé Z10t Ultrabook modelinin hangi fiyat seviyesinden ve hangi tarihte pazara sunulacağı henüz açıklanmadı.











  • Toshiba yapmış gene yapacağını mantıklı bir ürün özellikler süper ve çok hafif fiyatıda iyi olacak diyorlar

  • Fiyat 3500 TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.