Şimdi Ara

Quantic: 'PS4, 2014 - 2015 Yılının PC'si Gibi'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
       Omikron: The Nomad, Fahrenheit ve Heavy Rain'in ardından Quantic Dreams şu sıralar PlayStation 3 için Beyond: Two Souls'a odaklanmış durumda.  Ancak yapımcılar PS4 için de boş durmuyor ve şimdiden yeni oyunları üzerinde çalışmalarına başlamış gibi.

Geçtiğimiz hafta sonu Beyond: Two Souls'un Tribeca Film Festivali'ne özel gösterimi için etkinliğe dahil olan Quantic Dreams yardımcı CEO'su Guillaume de Fondaumiere, PS4'ün donanımsal yapısını "2014-2015 yılına ait bir PC gibi" yorumuyla tanımladı.

PS4 üzerinde ilk testlerini gerçekleştirdiklerini ve çok önemli adımlar attıklarını dile getiren yardımcı CEO,  mümkün olan en gerçekçi karakter tasarımlarını yapmaya odaklandıklarını belirtti. Nihayetinde bunun bir donanım olduğunu ve sınırları bulunduğunu açıklayan Fondaumiere, buna rağmen PS4'ün önümüzdeki bir kaç yıl boyunca göreceğimiz PC'lerdaki donanıma sahip olduğunu belirtti

• Xbox kullanıcısyım,ilk başta bu haberlere inanıyordum ama artık inanmıyorum. Sanki Sony bunu bilerek yapıyor gibi gelmeye başladı. Yani, himayesi altındaki firmalara çıkın şöle şöle bizi öven şeyler söleyin demeçler verin de milletin kafasında Xbox a karşı ön yargı yaratalım. Sanki tipik bir ön reklam çalışması gibi gelmeye başladı bana. Not : inşallah bu haberler doğrudur da güzel bir konsola sahip olabilmek adına ben de PS4 alırım düşmanlığım kesinlikle yoktur, kavga çıkarmayın gereksiz yere.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • şimdiden geri kalmış bir sistemi bu kadar yüceltmenin manası nedir unreal 4de gördük daha kaplamaları düzgün göstermiyor oyun hamuru sandım bi an

• Benim donanım hakkında profesyonel bir bilgim yok.Ama mantıken düşünüyorum,ps3 te beyondu gördük,unc gördük.10 katı donanımla neler çıkar bilmem artık.

• Hastamısınız birader biz 2011de ps4ün donanımıyla pcde oynuyorduk zaten 2014-2015teki pc ps4ü 2015e katlar Ha siz dangalaklık yapıp ps4e güzel grafikli optimizasyonlu çıkardığınız oyunu pcye çöp olarak çıkarırsanız orası ayrı. Konsolların pcyi geçtiği dönemler 2009-2010larda kaldı 2011le beraber artık pcleri geçebilecek bir konsolun üretilmeyeceği anlaşıldı zaten. Donanım piyasasının önü kesilmezse yani 3-5 sene önceki yapılan hatalar yapılmazsa konsollar exc oyunları dışında maalesef çöpten ileri gidemeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsndnz

şimdiden geri kalmış bir sistemi bu kadar yüceltmenin manası nedir unreal 4de gördük daha kaplamaları düzgün göstermiyor oyun hamuru sandım bi an

evet ya quantic dream demosu nekadar kötüydü öyle :D hele deep down, infamous ve kz da çok kötüydüler :D örnekte oldugu gibi milletin ağzı torba değil :D

• quote:

Orijinalden alıntı: jacintolocust

Xbox kullanıcısyım,ilk başta bu haberlere inanıyordum ama artık inanmıyorum. Sanki Sony bunu bilerek yapıyor gibi gelmeye başladı. Yani, himayesi altındaki firmalara çıkın şöle şöle bizi öven şeyler söleyin demeçler verin de milletin kafasında Xbox a karşı ön yargı yaratalım. Sanki tipik bir ön reklam çalışması gibi gelmeye başladı bana. Not : inşallah bu haberler doğrudur da güzel bir konsola sahip olabilmek adına ben de PS4 alırım düşmanlığım kesinlikle yoktur, kavga çıkarmayın gereksiz yere.

Kardeşim haklısın Sony kendi fimalaına öle dedirtiyordur bencede.Ama yok yere diyeceklerini sanmam.

• Kedi'de uzanamadigi cigere MUNDAR dermis...

• quote:

Orijinalden alıntı: alsndnz

şimdiden geri kalmış bir sistemi bu kadar yüceltmenin manası nedir unreal 4de gördük daha kaplamaları düzgün göstermiyor oyun hamuru sandım bi an

UE4,PC'de geliştirildi.Normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanları anlamak imkansız .. sony veya sony bağlı bir firma açıklama yapar... inanmazlar ancak konsolu onlar yapıyor geliştiriyor ne yaptıklarını onlardan başka kim bilecek.... sony bağlantısı olmayan , konsol hakkında bilgisi olmayan , konsola doğru dürüs oyun çıkaramayan crytek gibi firmaların sözlerine inanırlar ... tamam ps4 övenin bir çıkarı var kabul ama ps4 kötüleyenin bir amacı bir çıkarı yok mu yani ? ps4 hakkında olumsuz haberlerin hepsi dedikodu olarak çıkmadımı .. bu haberler ise sony ağzından çıkıyor .. sony nin bir bildiği var ki böyle bir idda da bulunuyor .. ben dedikoduya inanacağıma , sony nin dediğine inanırım daha iyi arkadaşlar .. merlinin kazanında bir haber okumuştum mesela Watch Dogs oyunu en iyi PS4 olacakmış ..

http://www.merlininkazani.com/PS4_versiyonu_en_iyisi_olacak-haber-61078p1.html

yani böyle bir sürü haber çıkıyor.. kötüleyen haberde var , öven haberde .. konsol çıksın hangisi doğru hangisi yanlış hepimiz görelim ..ps4 hakkında olumsuz haberlere okey doğru ps4 kaka .. olumlu haberler de yok kendini övüyor , bir çıkarı var ,böyle şey olur mu demek saçmalık değilmi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSAC -- 30 Nisan 2013; 16:49:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jacintolocust

Xbox kullanıcısyım,ilk başta bu haberlere inanıyordum ama artık inanmıyorum. Sanki Sony bunu bilerek yapıyor gibi gelmeye başladı. Yani, himayesi altındaki firmalara çıkın şöle şöle bizi öven şeyler söleyin demeçler verin de milletin kafasında Xbox a karşı ön yargı yaratalım. Sanki tipik bir ön reklam çalışması gibi gelmeye başladı bana. Not : inşallah bu haberler doğrudur da güzel bir konsola sahip olabilmek adına ben de PS4 alırım düşmanlığım kesinlikle yoktur, kavga çıkarmayın gereksiz yere.

aynen düşündüğün gibi hocam...kamuoyu oluşturuluyor bir yandan da yıkama yağlama...konsola kötü demiyorum ama bu kadarda olmaz yahu :D

• Ne çektin ve SONY ... Yavrum ne çektin be...

Bu adamlar valla acayip akıllı SONY den habire sakalı kapıyorlar. Adamlar 2 kilo bulgur fiyatına konsol satıyor bizim halk 10 tonluk yemek bekliyor nasıl iş lan bu :D

Ulan millet 2k da oyun oynatıyor , 4k da oyun oynatabilecek ekran kartları üretilecek 2013-2014 yılları arasında gelir o kartlar . Bu dangalaklar da diyor ki PC den iyi puhahahah Ulan 8 GB GDDR5 ram koydun diye ALLAH mı oldun lan SONY :D AMD APU kullanıyorsun AMD nin etine budu ne ? Görüyoruz piyasada ki AMD yi başka kanıta gerek yok galiba . Ordan üstün burdan üstün diye diye bi bitiremediniz konsolu peki fiyatı niye bu kadar ucuz 400-500 dolara satılacak diyorsunuz ? Hani PC den üstündü niye TİTANIN fiyatı 1000 doların üstünde ? TITANI geçtim HD7990 bile PS4 ü 6-7 ye katlar . nasıl mı madem tereflops a bakıyorsunuz durun sizi bi dumur edeyim.

HD7990 8.2 Teraflops monster (avail now) >>>> ps4 1.8+ Teraflops

TOSBAYA bak hele FERRARİ ile kapışmaya çalışıyor ...

• 2014 - 2015 PC sahipleri ne kullanacak Ekran kartı olarak Nvidia'da Titan , ATi de Titan muadili bir model kullanacak. İşlemci olarak günümüz işlemcilerinden pekde farklı olamayacak. Yani Şimdi ki sistemlerle eş değer diyebileceğimiz bir sistem olarak PS4

Xbox 360 - PS 3 çıktığı yıllarda PC'ye çıkan oyunlara bir bakın araştırın arkadaşlar aradaki farklara bakın. Zamanla bu fark kapandı ve PC öne geçti. Şimdi çıkacak konsollar PC ile eşit diyenlerde var , PC daha iyi diyende, Konsol PC'den bir tık önde diyende var. Bence sıkıntı yok zaten 2005 yılındaki gibi aralarda büyük farkların olduğu sistemler değil.

Hatta demedi demeyin ara dönem , geçiş dönemi konsolları çıkarıp sonrasında daha güçlü konsollarda çıkarabilirler.

Xbox 360 çıkış tarihi 2005
    kaynak :http://tr.wikipedia.org/wiki/Xbox_360

• hala deep down un videosunu gameplay diye düşünüp kendinizi kandırmayın, bi gameplay videosu verilen ps4 oyunlarına bakın bide deep down'a , quantic 'in yaptığı yüz tanıtım videosunu da oyunların içerisinde görebileceğinizi düşünüyorsanız, bikaç yıl önce çıkan nvidia 'nın yüz tanıtım videosuna bakın, bakalım bu görsellikte bir oyun piyasaya çıkmışmı henüz.
  • Bazilari sunu anlamak istemiyor sony ya da baska firma sana su an pc de cikmamis bilsenler sunar birak bir yili 3 kusur yil toplayamacagin bir pc kalitesinde olur ama su da var cok pahali olur ve kac kisi alir. (yinede varolan cok guclu pc fiyatlarina göre ucuz olur) Adamlar su an belirledikleri fiyatina göre en yuksek, guclu sistemi yaratiyorlar. Uygun fiyat guclu konsol. Ps3 - ps4 arasindaki sicramanin olmayisi keza xbox infinity diyelim grafiksel sicrayisi cok görmemizin baslica sebebi o dandirik telefon ve tablet oyunlarinin cok satmasi. Cok oyun oynayan biri degilim ama tablet elefonda oyun oynayacagima gider 3ds yada Vita alirim gercekten oyun oynadigimi hissederim.
  • -Deep Down, Infamous, Luminous gibi örnekleri stabil bir şekilde çalıştırabilecek...

-Oyun alanında, oyuncu sayısında ve haritalarda donanım yüzünden sıkıntı çekmeyecekse PS4 lansmanındaki grafikler zaten baya bir götürür sektörü.

Hele hele PS4'te exc. sayısı iyice artarsa enfes olur.

Yeni nesil konsollarda x86 kullanılsa da ben oyun firmalarınına pek güvenemiyorum. Optimizasyonda yine coşumculuk yapıp, PC için saçma sonuçlara yol açabilirler. Yani yine konsol egemenliği olacaktır ancak iki maddede dediğim olay olursa hiç sorun değil. Yeter ki konsol oyun fiyatları insani boyutlarda olsun:)
  • Şimdi ps4'ün içinde bir gtx titan gücünde gpu varda bizim mi haberimiz yok?

• photoshop kullanabilecek miyiz? ne demek pc gibi. Hala pc nedir bilmeyen insanlar var.
  • 2012-2015 yılının PC modeli PS4 olarak seçmişler ve arkasından "Nihayetinde bunun bir donanım olduğunu ve sınırları bulunduğunu" PCde donanım sınırı senin isteğinle sınırlıdır istersen CF/SLI dayarsın anakartda gardaş...Oyun konsolunda olduğu gibi üretici'nin Fabrikasyon sınır yoktur.!! o zaman oyun konsolu nasıl 2014-2015 PC modeli olar ki ? Yeni konsol mimarsine para olmayınca x86 AMD APUyu kapıp getirin onboard gpu ile 2015 PCsi olursun ama fasulyeden , 2k (3840x2160) çözünürlüğü 2k destekli monitör alıp PC'de yaygınlaşmadan PS4ü 2k monitöre bağlayıp ciddi anlmada yeni nesil resim kalitesini görmek istedim, PS4 konsol değil PC demeye başladılar.

Bu aptal saçması söylemler sadece Sony'nin maaş ödediği yapımcılardan gelir. Naughty Dog 1 , Quantic Dreams 2 , efsane PS2 gibi oyun kütüphanesi zengin tut yeter PS4 için gereken ilgiyi casual-hardcore oyuncusuda gösterir. 2k görsel kalitesini veremiyorsa nasıl 2015 PC adayı PS4 olur yapmayın bunu herkes herşeyin farkında, PS4, 2014 - 2015 Yılının PC si komik demeçlere gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 30 Nisan 2013; 19:53:05 >

• Titan'ı görmesek inanırdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 30 Nisan 2013; 17:58:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.