Şimdi Ara

Kutusuz: Sang-Froid Tales of Werewolves

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aksiyon ve strateji öğelerinin harmanlandığı Sang Froid: Tales Of Werewolves bizleri farklı bir maceraya konuk ediyor.

• anlatım biraz ilginç olmuş sanki
  • Bu Erkut başkanın sesinde bir şey var ama daha çözemedim.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir inceleme olmuş.
    Teşekkürler.

• ses yok hala neden zorladığını anlamadım.videoyu izlerken bi ara uyukladım.

• Erkut kardeş inceleme için teşekkürler.. fakat görüyorumda halen daha üzerinizden şu heyecanı atamamışsınız.. sanki bir yere bakarak okur gibi anlatıyorsunuz.. buda malesef biraz soğuk oluyor.. size nacizane tavsiyem bir yakın arkadaşınıza oyunu anlatır gibi anlatmanız.. ha bu sizin gündelik konuşma tarzınız ise eyvallah.. ama daha canlı ve sıcak olmasını umuyorum bundan sonraki incelemelerinizin.. saygılar sevgiler

• Video incelmesi için tesekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha yeni uyandık elimi yüzümü yıkadım kahvemi de içtim ama bu adam anlatırken tekrar gözlerim kapanmaya başladı. Her şey güzel de dayı biraz sinerji eksik be çok bayık anlatıyorsun
  • valla incelememi yapıyor ninni mi okuyor bilemedim o kadar sakin sesi varki uykum geldi

• bu kadar acemice yapılıyorsa bu iş bizde yapalım ben bu arkadaştan çok çok daha iyi inceleme yapabileceğimi düşünüyorum

• Herkese Merhaba ben 'Erdinç İyikul' sözünü özlüyenler ?

• Oyunu satın aldım.. Giriş videosunu geçti mi açmıyor.. Beta sürümü çok güzeldi ama :)

• erküt reis biraz canlı ol. at gibi olacağız devinim sinerji devinim sinerji yoksa işin zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schneemann

Herkese Merhaba ben 'Erdinç İyikul' sözünü özlüyenler ?

Aslında tepki çekmek istemiyorum ama söylemeden edemeyeceğim. Erdinç İyikul'a çok saygı duyuyorum. Video inceleme olayını hayatımıza Türkçe olarak sokan kişidir dersem yanlış olmaz herhalde. Yalnız adam inceleme yaparken cümle sonlarında ki o garip tonlaması gerçekten sinirimi bozuyordu. Kardeşim gerçek hayatta bir şey anlatırken nasıl tonlama yapıyorsan video çekerken de onu yap yahu. Ne gerek var bu garipliklere. Belki çoğu kişi bu durumu fark etmemiştir ama ben de artık sinir yapmıştı ve incelemelerinin çoğunu izlemedim. Belki de BSC'yi bırakıp yurt dışına gitmesine sevinen tek kişi benimdir. Bilmiyorum. Dediğim gibi kendisine çok saygı duyuyorum, yalnız diğer arkadaşların çoğunun incelemelerini daha samimi ve güzel yaptıklarını düşünüyorum. En azından tonlamaları gayet normal. Bu incelemeyi yapan arkadaşta alıştıkça rahatlar, bu kadar tepki çekmez. İnsanlara biraz tolerans tanımak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: diverapo

quote:

Orijinalden alıntı: schneemann

Herkese Merhaba ben 'Erdinç İyikul' sözünü özlüyenler ?

Aslında tepki çekmek istemiyorum ama söylemeden edemeyeceğim. Erdinç İyikul'a çok saygı duyuyorum. Video inceleme olayını hayatımıza Türkçe olarak sokan kişidir dersem yanlış olmaz herhalde. Yalnız adam inceleme yaparken cümle sonlarında ki o garip tonlaması gerçekten sinirimi bozuyordu. Kardeşim gerçek hayatta bir şey anlatırken nasıl tonlama yapıyorsan video çekerken de onu yap yahu. Ne gerek var bu garipliklere. Belki çoğu kişi bu durumu fark etmemiştir ama ben de artık sinir yapmıştı ve incelemelerinin çoğunu izlemedim. Belki de BSC'yi bırakıp yurt dışına gitmesine sevinen tek kişi benimdir. Bilmiyorum. Dediğim gibi kendisine çok saygı duyuyorum, yalnız diğer arkadaşların çoğunun incelemelerini daha samimi ve güzel yaptıklarını düşünüyorum. En azından tonlamaları gayet normal. Bu incelemeyi yapan arkadaşta alıştıkça rahatlar, bu kadar tepki çekmez. İnsanlara biraz tolerans tanımak lazım.

U came to wrong neighborhood buddy...

• alıntı güzel olmuş, ama mesajlarda belirtildiği üzere birşeyler eksik,
    ses tonlaması hep aynı seviyede olduğu için biraz sıkıcı olmuş, birine anlatırmış gibi anlatırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum ayrıca kusursuz illaki Türkçe kullanmanıza da gerek yok

• Çok tuhafsınız yorumlara bakmadan önce içimden dedim çok güzel anlatmış özellikle ses tonlamaları falan sakin güzel. ama yorumlara bakınca tam tersini gördüm arkadaş ne istiyorsunuz ovv yeeee işte oyun hurraaaa falan mı gayet olgun anlatmış abartı anlatımlarıda benim kafam kaldırmıyor keşke hep böyle olsa. gerçekten tuhafsınız
  • Erdinç iyikul gayet iyi inceleme yapmış bende lauballikten hoşlanmıyorum o varya biri sürekli laubali şekilde konuşuyor bence erdinç daha başarılı zaten önemli olan inceleme siz gidip yok adamın ses tonu acayip falan demişiniz öküz olmasından iyidir ne öküzler gördük güya inceleme yapan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.