Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 Mini [ANA KONU] (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.995
Cevap
109
Favori
616.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kemalgoksu1905

Ya arkadaş bu böyle olmayacak bi telefonu günde 2 kere şarja takmak zorundamıyım. Gece yatmadan önce takıyorum bide okuldan geldikten sonra... O da zar zor normal kullansam 3 kere takıcam çok tasarruflu kullanmaya çalışıyorum. Bunun bi çaresi olması lazım yapılabilecek herşeyi yaptım ama boş. 5-10 dakka arası %2-3 rahat azalıyor. Bu durum sadece s4minilerde olan birşey mi yoksa her telefonda varmı? Yardımcı olun biraz lüütfen.

Telefon yoğun kullanımlarda bile 1 günü çıkartıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cityreyiz C kullanıcısına yanıt
    Senin telefon mu ? S4 mu var sendede?

• quote:

Orijinalden alıntı: bigsıze

quote:

Orijinalden alıntı: FastegL

arkadaşlar cihaz rootlu uygulamaları da sd karta taşıdım ama hala 8 gbnin 7'si dolu. Ram kullanımı da yüksek güncelleme yapamadım rootlu olduğu için nasıl düşürecem cihaz hafızasını

aynı sorun bende cevap yazacak kimse yokmu

Bende foldermounth programı var istediğim herşeyi Hafıza kartına atıyorum. Tabiki telefon rootlu.

• Arkadaşlar bu telefonu almak istiyorum bu saatten alinir mi ?
    En az 3 yil kullanabilir miyim ?
    Alirsam normal versiyon mu tavsiye edersiniz black edition versiyonu mu ?
    Subway surf gibi oyunlarda guncellemeden sonra kasma sorunu cozuldumu ?

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swonz -- 28 Nisan 2014; 23:26:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma2012

quote:

Orijinalden alıntı: bigsıze

quote:

Orijinalden alıntı: FastegL

arkadaşlar cihaz rootlu uygulamaları da sd karta taşıdım ama hala 8 gbnin 7'si dolu. Ram kullanımı da yüksek güncelleme yapamadım rootlu olduğu için nasıl düşürecem cihaz hafızasını

aynı sorun bende cevap yazacak kimse yokmu

Bende foldermounth programı var istediğim herşeyi Hafıza kartına atıyorum. Tabiki telefon rootlu.

Hocam bişey soracam guncellemeleri denetleme dediğinizde modifiye edildi diye bi uyarı geliyormu sizdede

• iyi geceler arkadaşlar
    daha önceleri telimde cevapsız arama veya mesaj olduğunda ve ekran kapalıyken elime aldığım zaman titrerdi. şu an bu olmuyor. sebebi ne bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Arkadaşlar bu telefonu almak istiyorum bu saatten alinir mi ?

Tesekkurler

Arkadaşlar lütfen cevap verin ona gore gidip alacagim

• quote:

quote:

Arkadaşlar bu telefonu almak istiyorum bu saatten alinir mi ?

Tesekkurler

Arkadaşlar lütfen cevap verin ona gore gidip alacagim

ben telefonu 8 ay önce aldım 949 TL ye Samsung garantili Klik Sa dan aldım.
    1. Normal şartlarda 3 yıl rahat kullanırsın
    2. Black edition farklı bir versiyonda değil sadece rengi ve kapağı farklı (suni deri, bence güzel), tercih senin hangi renk seviyorsan onu al,
    3. 4.2.2 Kararlılık güncellemesinden sonra hiçbir kasma sorunu kalmadı. Bütün oyunları rahatlıkla oynarsın.
    Ben telefonumdan çok memnunum, çok büyük ekran istemiyorsan çok ideal bir telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogus17

iyi geceler arkadaşlar
    daha önceleri telimde cevapsız arama veya mesaj olduğunda ve ekran kapalıyken elime aldığım zaman titrerdi. şu an bu olmuyor. sebebi ne bilen var mı?

o bende de hep olmuyor mesela bazen oluyor bazen olmuyor... Telefon bi süre sonra eeehhh yeterr beeee her seferinde titreşim mi göndericem sana aç bak alla alla der gibi keyfine göre takılıo :)
  • s4 mini almayı düşünüyorum 800-900 arası bütçem var zorlarsam maksimum 1000

s4 mini işlemci olarak boyut olarak iyi görünüyor? büyük telefondan nefret ediyorum..
    telefon ebatları olarak samsung mini modelleri ve iphone modelleri ideal..

s4 mini hız olarak iphone 4 mü yoksa 5 ile mi karşılaştırılır?
    s4 mini almak için sebepler nelerdir?
    telefonun kötü yanlarını bana yazabilirmisiniz? sadece kötüleri öğrenmek benim için yeterli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

s4 mini almayı düşünüyorum 800-900 arası bütçem var zorlarsam maksimum 1000

s4 mini işlemci olarak boyut olarak iyi görünüyor? büyük telefondan nefret ediyorum..

telefonun kötü yanlarını bana yazabilirmisiniz? sadece kötüleri öğrenmek benim için yeterli..

hocam ben bi hafta önce aldım..black edition model.. istedigim her oyunu attım..FIFA14 san andreas batman arkham asylum..yağ gibi oynuyorum..
    sarj olarak..9-10da sabah full olana kadar takılı bırakıyorum yarım saat sonra full diyor cıkarıyorm..oyunlardı ınternettı akşam 7-8 gibi yarıya iniyor şarj %50lerde...gece 11-12yi rahatlıkla sarja takmadan gorebilirsin..nete girsen oyun oynasanda.....

gerek önkamera gerek arka kamera s4'ü aratmıyor..cok ince cok nadir usta fotorafçı isen farkı seçebilirsin iki telefonun fotoraf çekiminde...

performans olarak menüler hızlı..dahili 8gb hafıza bide ben 4gb kart taktım..suan 15tane program var 10 tane oyun var telde..yağ gibi telefon halen...

düşünürsen tel'i black edition al derim... farklı tasarımıyla inanki iphone olan arkadasların bile.."ya bi ver bakıyım " dicek meraklancak telefonuna ;)

• Arkadaşlar sürekli şu hataları alıyorum
    SAMSUNG GALAXY S4 Mini [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY S4 Mini [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalgoksu1905

Senin telefon mu ? S4 mu var sendede?

S4 mini.

• resim gözükmüyor resmin linkini at
  • slm arkadaslar bu konun sahibi sayfa ile fazla ilgilenmiyor sanırım bir kullanıcı listesi filan hazırlasa 2tane resim ve bir video koymus kendisi kayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylmzzz

quote:

Orijinalden alıntı: snl_

s4 mini almayı düşünüyorum 800-900 arası bütçem var zorlarsam maksimum 1000

hocam ben bi hafta önce aldım..black edition model.. istedigim her oyunu attım..FIFA14 san andreas batman arkham asylum..yağ gibi oynuyorum..
    sarj olarak..9-10da sabah full olana kadar takılı bırakıyorum yarım saat sonra full diyor cıkarıyorm..oyunlardı ınternettı akşam 7-8 gibi yarıya iniyor şarj %50lerde...gece 11-12yi rahatlıkla sarja takmadan gorebilirsin..nete girsen oyun oynasanda.....

gerek önkamera gerek arka kamera s4'ü aratmıyor..cok ince cok nadir usta fotorafçı isen farkı seçebilirsin iki telefonun fotoraf çekiminde...

performans olarak menüler hızlı..dahili 8gb hafıza bide ben 4gb kart taktım..suan 15tane program var 10 tane oyun var telde..yağ gibi telefon halen...

düşünürsen tel'i black edition al derim... farklı tasarımıyla inanki iphone olan arkadasların bile.."ya bi ver bakıyım " dicek meraklancak telefonuna ;)

Telefonunuz rootlumu

• arkadaşlar s4 mini telefonun şarj cihazındaki değerleri yazabilir ya da resmini çekip paylaşır mısınız?
    input, output, voltaj vs.

buraya yazıyordum ama genel konuya gitmiş mesajım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cityreyiz

quote:

Orijinalden alıntı: 01shamp

arkadaşlar s4 mini alacağım kesin cevaplar istiyorum.
    1) bildirim ışığı var mı yok mu? kimisi var kimisi yok demiş.
    2) ben çok mesaj yazan biriyim.telefonu titreşime aldıgımda mesela telefon cebimdeyken titreşimi hissedebilir miyim titreşimi güçlümüdür?
    3)bide genel olarak bir kaç tavsiye vermek isteyen varsa verebilir kararsız kaldım :/

Bildirim ışığı yok fakat bildirim aldığınızda telefonun flaşı yanar söner buda işinizi görür veya noled kullanırsınız.Titreşimi gayet yeterli kendinizde farklı titreşimler oluşturabiliyorsunuz.Tavsiye olarakda performansı çok iyi kasan oyun yok internet hızı i phone 5s den bile iyi videosu var android bakımından güncelleme alır herhalde kamerası çok iyi değil ama kötüde değil ve baya özellikli telefon umarım yazı işini görür

Flaş geri bildirimi demişsiniz ama ben bulamadım. Nerede acaba ? Bi de resim editlemede 4 lü çerçeveye bölme gibi işlemler yok mu ben bulamadım da ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Lotus

quote:

Orijinalden alıntı: Cityreyiz

quote:

Orijinalden alıntı: 01shamp

arkadaşlar s4 mini alacağım kesin cevaplar istiyorum.
    1) bildirim ışığı var mı yok mu? kimisi var kimisi yok demiş.
    2) ben çok mesaj yazan biriyim.telefonu titreşime aldıgımda mesela telefon cebimdeyken titreşimi hissedebilir miyim titreşimi güçlümüdür?
    3)bide genel olarak bir kaç tavsiye vermek isteyen varsa verebilir kararsız kaldım :/

Bildirim ışığı yok fakat bildirim aldığınızda telefonun flaşı yanar söner buda işinizi görür veya noled kullanırsınız.Titreşimi gayet yeterli kendinizde farklı titreşimler oluşturabiliyorsunuz.Tavsiye olarakda performansı çok iyi kasan oyun yok internet hızı i phone 5s den bile iyi videosu var android bakımından güncelleme alır herhalde kamerası çok iyi değil ama kötüde değil ve baya özellikli telefon umarım yazı işini görür

Flaş geri bildirimi demişsiniz ama ben bulamadım. Nerede acaba ? Bi de resim editlemede 4 lü çerçeveye bölme gibi işlemler yok mu ben bulamadım da ?

Ayarlar-cihaz-erişebilirlik-flaş bildirimi.
    SAMSUNG GALAXY S4 Mini [ANA KONU]

• S health uygulamasi var mi s4 mini de. Teledonda goremedim

• 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.