Bildirim
Metro: Last Light - Kefaret (TR. Alt)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Eline sağlık _____________________________ -
Dark Ones Petrole Bulanmış _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
inşallah yine soundtrackleri anthesteria yapmıştır. _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
arkadaşlar ''coming may 17'' yazıyor ama künye de 14 mayıs yazıyor :/ hangisi doğru ? _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
levent abi yine harikasın :))
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
inşallah yine soundtrackleri anthesteria yapmıştır.
+1_____________________________ Hani Annesinden dayak yediği halde yine Anne diye ağlayan küçük çocuk vardır ya..!!
Bizmkiside aynı öyle işte; Bizi en çok BEŞİKTAŞ üzsede yine BEŞİKTAŞ diye haykırıyoruz.
AŞK işte..!! -
bu oyunda multi ,coklu oyuncu destegi var mi ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: konsoldede
bu oyunda multi ,coklu oyuncu destegi var mi ?
Hayır ._____________________________ -
Arkadaşlar belki haberiniz yoktur bu oyun için nvidianın kampanyası var ve ücretsiz steam kodu alabilirsiniz.Konuya bakmanızda fayda var;
http://forum.donanimhaber.com/m_74087321/tm.htm_____________________________ -
İlk oyunu yarısına kadar oynayıp silmiştim.Kötü olduğundan değilde vaktim yoktu.İlk oyunu oynamayanlar için tavsiye ederim.Trailer'da Han'ı gödüm sanki. _____________________________ Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings
-
ilk oyunu sevmiştim bu oyunda güzel olacak inşallah..
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Thq ilgilenmiyor muydu bu oyunla?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Ciclista
Thq ilgilenmiyor muydu bu oyunla?
Evet, o ilgileniyordu._____________________________ -
Teskere gibi gün sayıyorum her gün kat.ph ve mamunda'yı kontrol ediyorum. 
bu oyun çıktımı bide türkçe olacakmı acaba _____________________________ Adanalı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı