Şimdi Ara

HTC One, 7 Mayıs tarihinde satışa sunuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• HTC One, 7 Mayıs tarihinde satışa sunuluyor

HTC'nin bu yıl ki iddialı amiral gemi modeli olan One, görkemli bir lansman yapmasına rağmen, aynı başarıyı satışlarda gösterememişti. Bazı üretim sıkıntıları nedeniyle satışı ertelenen model, ancak Nisan sonlarına doğru yaygın olarak pazarlara girmeye başlayabildi.

Ülkemizde de ön taleplere başlayan HTC One'ın hangi tarihte piyasaya sunulacağı kesin olarak belli oldu. Model için mağazasında ön siparişe başlayan Turkcell, sevkiyata ise 7 Mayıs tarihinde başlayacak. 

Turkcell model ile birlikte 125TL değerindeki orijinal HTC araç aksesuarı Speaker Phone hediye ediyor. Ön siparişe özel 1 ay boyunca 1GB internet paketi hediye edilecek.

Modelde 4.7 inçlik Full HD SLCD3 SoLux ekran, 4 çekirdekli Snapdragon 600 işlemci, hızlandırılmış Adreno 320 grafik birimi, 32GB depolama kapasitesi, 2GB RAM, 2300 mAh batarya, Android 4.1.2 işletim sistemi, HTC Sense 5, Ultrapixel kamera, Boomsound ses sistemi şeklinde özellikler bulunuyor. Cihazın fiyatı 1999TL iken, WorldCard sahiplerine 12 taksit uygulanıyor. 

• çok geç kalmışsınız biz bu konuyu konuşup bitirdik bile

turkcell 7 sinde dağıtıma başlayacağını söylüyor diğer firmaların hiç birinden haber yok yine %100 bir bilgi yok aslında beklerken hevesimiz kaçtı daha fazla geciktirmezler umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

çok geç kalmışsınız biz bu konuyu konuşup bitirdik bile

turkcell 7 sinde dağıtıma başlayacağını söylüyor diğer firmaların hiç birinden haber yok yine %100 bir bilgi yok aslında beklerken hevesimiz kaçtı daha fazla geciktirmezler umarım

aynen en geç 7 sinde umarım mağazalarda yerini alır turkcell de mağazalarına koyar diye ümit ediyorum martta bekliyoduk nisan derken mayıs geldi en sonunda caydırcaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komşu çocuğu -- 27 Nisan 2013; 23:38:05 >
  • babayarroooo... dedim haberi görünce.. Bu kadar geç kalınmazdı. HTC'nin işi çok zor

• Az daha zorlasalar s5le birlikte giricekti piyasaya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

babayarroooo... dedim haberi görünce.. Bu kadar geç kalınmazdı. HTCnin işi çok zor

yok ya.

• S 4 malı götürdü yine.Tüm tepedekileri kovsunlar bu firmada,o kadar güzel telefon yapıyosun ,şampiyonlar ligi avrupa liginde kabak gibi kale arkasına reklam almayı biliyosun,telefonu hala çıkaramadın.Samsung wins hatta FATALİTY...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S4 ten sonra çıkacak Htc nin işi bu sene çoook zor kendi ayağına sıkmak bu olsa gerek

• S 4 malı götürdü yine.Tüm tepedekileri kovsunlar bu firmada,o kadar güzel telefon yapıyosun ,şampiyonlar ligi avrupa liginde kabak gibi kale arkasına reklam almayı biliyosun,telefonu hala çıkaramadın.Samsung wins hatta FATALİTY...

• İlk sızdırılan adı M7 olan htcone Mayıs7(M7) itibari ile satışta.Bir rastlantı mı yoksa bir karar mı? Garip gerçekten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan_eee -- 28 Nisan 2013; 0:10:15 >
  • S4 alacak millet bu kesin artık HTC kaçırdı şansını. XZ de satar az buz ama yine
    Xperia S gibi olacak sonu ama bakıyorumda bu nesile hiç biri almaya değmez 1080 p ekran koyalım dediler ama aletlerin donanımları yetersiz kaldı ne yazıkki. Gelecek sene olacak bu aletlerin hali? Piyasadaki oyunları az buz çalıştırıyolar fakat yeni çıkan oyunları 1080 p de açabileceklermi? Neyse alacaklara hayırlı olsun şimdiden.

• HTC ONE duruken neden samsung alayim.

HTC One, 7 Mayıs tarihinde satışa sunuluyor

hem tasarim hem donanim olarak kullaniciya cok hitap eden yani var.
  • Bu sene ki 1080p olan telefonların hiçbiri o kadarda alınası değil, yeni telefonları beklemek akıllıca olur ama bekle bekle nereye akdar diyeceksiniz, bende 5 senedir yeni telefon alıcam diye bekliyorum. Bu sene herşeyim tam para cebimde alacaktım ki, s4 beklediğim gibi çıkmadı ( mesut çeviğin ön incelemesine dayanarak konuşuyorum ).

Artık Note 3'ü beklemeye karar verdim, umarım beklememe değer.Olmadı seneye yeni amiral gemilerini bekleyeceğim, şimdi 2000 tl verip ileride çıkacak oyunlarda daha büyük sorun yaşamak istemiyorum.

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 28 Nisan 2013; 0:35:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digimon52

HTC ONE duruken neden samsung alayim. HTC One, 7 Mayıs tarihinde satışa sunuluyor hem tasarim hem donanim olarak kullaniciya cok hitap eden yani var.

Sanki zorla aldırıyorlar kardeş! almak istemiyorsan almazsın htc konusuna samsung s4 ü ne diye koymussun alan mılyonlarca ınsan var, neden alasın veya almayuasın bızı alakadar etmez işine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Bu sene ki 1080p olan telefonların hiçbiri o kadarda alınası değil, yeni telefonları beklemek akıllıca olur ama bekle bekle nereye akdar diyeceksiniz, bende 5 senedir yeni telefon alıcam diye bekliyorum. Bu sene herşeyim tam para cebimde alacaktım ki, s4 beklediğim gibi çıkmadı ( mesut çeviğin ön incelemesine dayanarak konuşuyorum ).

Artık Note 3'ü beklemeye karar verdim, umarım beklememe değer.Olmadı seneye yeni amiral gemilerini bekleyeceğim, şimdi 2000 tl verip ileride çıkacak oyunlarda daha büyük sorun yaşamak istemiyorum.

5 sene sende ne sabır varmış sen 5 sene daha beklersin bu kafayla

• quote:

Orijinalden alıntı: zakirbey

quote:

Orijinalden alıntı: digimon52

HTC ONE duruken neden samsung alayim. HTC One, 7 Mayıs tarihinde satışa sunuluyor hem tasarim hem donanim olarak kullaniciya cok hitap eden yani var.

Sanki zorla aldırıyorlar kardeş! almak istemiyorsan almazsın htc konusuna samsung s4 ü ne diye koymussun alan mılyonlarca ınsan var, neden alasın veya almayuasın bızı alakadar etmez işine bak

Haberin Basligina bak Kardes yapilan yorumlara bak sonra.
    istedigim yorumuda yaparim Kardes böyle bir kaide yok
    kimsenin esit olmadigi bir forumdayik sonucda kardes.
    bir an önce ciksada alsam diyorum diye yazacaken samsungcular dolmus neyine
    özeniyorlar bilmekde istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimon52 -- 28 Nisan 2013; 0:50:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: web101

quote:

Bu sene ki 1080p olan telefonların hiçbiri o kadarda alınası değil, yeni telefonları beklemek akıllıca olur ama bekle bekle nereye akdar diyeceksiniz, bende 5 senedir yeni telefon alıcam diye bekliyorum. Bu sene herşeyim tam para cebimde alacaktım ki, s4 beklediğim gibi çıkmadı ( mesut çeviğin ön incelemesine dayanarak konuşuyorum ).

ben 5 sene yenı telefonlar cıkacak mantıgıyla beklemedım ki, bütcem müsait değildi, bu sene nakıt param var, okul bitti çalışıyorum para konusunda allaha şükür sıkıntım yok.

Geçen sene alacaktım vazgectım, bu sene alacaktım malum grafık bırımı yuzunden vazgectım yenı note yi beklıyorum o kadar,

• quote:

quote:

quote:

ben 5 sene yenı telefonlar cıkacak mantıgıyla beklemedım ki, bütcem müsait değildi, bu sene nakıt param var, okul bitti çalışıyorum para konusunda allaha şükür sıkıntım yok.

Geçen sene alacaktım vazgectım, bu sene alacaktım malum grafık bırımı yuzunden vazgectım yenı note yi beklıyorum o kadar,

ALLAH bol kazanç versin imkanın varsa al gitsin kafana çok takıyor gibisin gençliğini yaşa Xperia Z S4 Htc One hangisini alırsan rahat 2-3 sene kullanırsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

ALLAH bol kazanç versin imkanın varsa al gitsin kafana çok takıyor gibisin gençliğini yaşa Xperia Z S4 Htc One hangisini alırsan rahat 2-3 sene kullanırsın

Bakalım hocam, bu hafta mesut abının detaylı incelemesine bakıcam, hemde 7 mayıs gelsın su htc one'ı yakından goreyım.

Hemde note 3 'ü beklıyorum merak edıyorum, ben buyuk ekranlı telefon ıstıyorum, film ızlemeyı coks even bırıyım malum işte boş vaktım oluyor orda ızlerım.

Note 3 sanırım agustos gıbı tanıtılıyor dımı ?

Edit: ALLAH sizlerede hayırlı ve bereketli rızık versin, inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 28 Nisan 2013; 1:07:16 >

• 1 ay boyunca 1gb internet süpermiş.

bu arada üst segmentte çıkan tanıtılanlar arasında çok performans farkı yok
    tercihleri
    ses çıkış ve tasarım mı
    su geçirmezlik mi
    güncelleme garantisi ve batarya performansı mı

gibi sorular sonrası cevap bulacaktır.
    kazananda s4ione , z olacaktır tahminim ama bence htc one

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.