Şimdi Ara

DenizBank' tan PaybyMe Kart! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.225
Cevap
32
Favori
84.096
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu kartı sipariş ettim bende, ancak bazı şüphelerim var, şimdi bunu alırken cep numaramı verdim, telefonuma gelen onay kodunu da girdim, bu işlemlerin sonunda para almıyoruz diyorlar ancak ekşisözlük'te bir kişi kendisinin Vodafone numarasında ki bakiyesinden 20 lira çekildiğini yazmış. Bu tür bir durum ile karşılaştınız mı? Ayrıca kimse kartı aldıktan sonra nasıl iptal edileceğine dair bir bilgi vermemiş. Türkcell faturama ek herhangibi bir ücret yansıtmazlar değil mi?

    Daha doğrusu telefon numarama sahip olarak, ve telefonuma gelen mesajda içerilen kodu internet sayfalarına girmem onlara benim numaram üzerinden para kullanımı gibi işlemlerde bulunmalarına olanak sağlayabilir mi? Veya bunu yapabilmeleri için onlara yetki sağlayabilir mi?
  • Bu kartın harcamalara bir avantajı varmı?

    Yani market restoran benzin gibi harcamalara ekstra bir indirimi veya hediyesi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ro xl

    Arkadaşlar bu kartı sipariş ettim bende, ancak bazı şüphelerim var, şimdi bunu alırken cep numaramı verdim, telefonuma gelen onay kodunu da girdim, bu işlemlerin sonunda para almıyoruz diyorlar ancak ekşisözlük'te bir kişi kendisinin Vodafone numarasında ki bakiyesinden 20 lira çekildiğini yazmış. Bu tür bir durum ile karşılaştınız mı? Ayrıca kimse kartı aldıktan sonra nasıl iptal edileceğine dair bir bilgi vermemiş. Türkcell faturama ek herhangibi bir ücret yansıtmazlar değil mi?

    Daha doğrusu telefon numarama sahip olarak, ve telefonuma gelen mesajda içerilen kodu internet sayfalarına girmem onlara benim numaram üzerinden para kullanımı gibi işlemlerde bulunmalarına olanak sağlayabilir mi? Veya bunu yapabilmeleri için onlara yetki sağlayabilir mi?



    3-4 aydır kullanıyorum herhangi bir ücret kesilmedi yalnız ben faturalı telefon kullanmıyorum yüklediğim bakiyeyi kuruşu kuruşuna kullandım bu zamana kadar.Bir ara online yükleme sayfasında sorun olmuştu oda düzeldi şu anda.Kafanıza takılan hususu face sayfalarından sorabilirsiniz yanıtlayacaklardır mh hızı yavaş biraz.




  • ro xl kullanıcısına yanıt
    Ben 2 faturalı hatta kullandım, bir sıkıntı çıkmadı.
  • ro xl kullanıcısına yanıt
    nasıl çekecek ki çok saçma yani olmaz öyle birşey ücreTsiz bu kart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkcell müşteri hizmetlerini arayıp sordum, bize sms ile gönderdikleri kodu onların web sayfasına girmemiz durumunda böyle bir şey yapmaları için onlara yetki vermiş oluyormuşuz, çok şaçma.
    Herneyse, Denizbank'a oldum olası hiç güvenmedim, şahsen müşterileri de olmadım, ancak çok fazla yerde şikayetçi kişi gördüm, PayByMe 'nin potansiyel bi dolandırıcılık olması şüphesi var içimde arkadaşlar, böyle ücretsiz bir hizmet sunmaları çok ilginç çünkü, bu iş üzerinden herhangibi bir gelir elde etmeden manyetik kart basıp, bir de evimize postalıyorlar, bu işlerin bedava, babalarının hayrına gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum.

    Ekşisözlükte aşağıda belirttiğim linkteki entry şahsen bu işten şüphe duymama sebep oldu. Ancak Şikayetvar'da kimse böyle bir durumdan bahsetmemiş telefon üzerinden para aldıklarına dair, ancak şikayetvar 'da da bazı şikayetlerde bulunulmuş.

    https://eksisozluk.com/entry/44395817

    Şahsen ben bu işten vaz geçiyorum arkadaşlar, kredi kartı sahibiyken, bununla uğraşmak daha riskli kanımca,
    ayrıca smsime gelen bir kodu, bir web sayfasına yazarak (SMS'e doğrudan cevap verme değil ayrıca) nasıl onlara böyle bir yetki vermiş olabileceğimi anlamıyorum. Görüştüğüm müşteri temsilcisine olayı anlattığım, hatta emin olmak için sordum da sadece web sayfasına yazdım diye. Çok saçma! İyi o zaman bende rastgele telefon numaralarına rastgele kodlar gönderiyim, gönderdiğim kodu da kişinin bilgisi dışında sistemime yazarak insanları dolandırıyim, böyle iş mi olur arkadaş? Kim nerden bilecek ki giren kişinin ben olduğumu, veya hat sahibi olup olmadığını.

    Ben bu işten çekilmek istiyorum arkadaş, nasıl yapabilirim? Numaralarını arayarak ulaşabilirmiyim? Veya email atsam veyahut facebooktan yazsam iş görür mü? Tavsiyeniz var mı?

    Teşekkürler.

    Edit: Ve evet, müşteri hizmetlerinin numarasını aramak pek bir şeye fayda etmiyor, belkide saatten dolayıdır ancak müşteri hizmetlerine bağlanacak iken suratıma kapanıyor telefon.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ro xl -- 12 Ağustos 2014; 20:33:24 >




  • ro xl kullanıcısına yanıt
    Artık berbat Denizbank yerine Garanti ile çalışıyorlar sanırım.
    Paranızı kullanıyorlar, daha ne ücreti. Asıl çakallar İninal ve PPN bence.
    İçinde para varsa bitirin, sonra mesai saatinde MH'ni arayın, anında kapatırlar.
  • Kart için henüz başvuru yaptım bugün, başvuru yaptıktan sonra bir bakayim dedim, dalgınlığıma geldi araştırmadan iş yaptım, o yüzden de bu kadar paranoya ya döktüm işi sayılır, henüz kartım nerde dediğimde GSM Bulunamadı diyor ancak birkaç güne kabul ederler herhalde.
  • Aga bu kartın ne avantajı var bi desenize ? Bunu almanın yararı nedir yani ?
  • ro xl kullanıcısına yanıt
    Adamlar seni hiç bir şeye zorlamıyorlar ki hocam, PID’ni giriyorsun, sonra telefonuna gelen şifreyi yazıyorsun. İstersen şifreyi yazmazsın, dolandırıcılıkla ne alakası var bunun. Hem hiç para almamaları yada kapına kadar kartı getirmeleri niye dokunuyor ki sana, valla değiştirmesinler bence akışı. Böyle hizmet nerde var? ”
  • SAKIN KULLANMAYIN DOLANDIRICILAR! 10 tl yatırdım 5-5 olarak siteden ilk 5 göründü sitede 1,99'luk alışveriş yaptım bakiye 2,30 gibi bişey azaldı. kartta bakiye olmadığını bilmeme rağmen 5 tllik bir alışveriş denedim itunesdan oldu, daha sonra 5 tl daha yatırdım ödemeyi tamamlamak için ve bu sefer bakiye sabit kaldı eklenmedi. Sonuç olarak 10 tl gitti sitede bakiye 2,70 itunes benden para istiyor 7 tl bu nasıl iş? Müşteri hizmetleri ayrı rezalet telefonu açıp kapıyorlar yüzsüz herifler
  • paypal da geçmediği gibiöiçinde param da kaldı,
    müşreti hizmetleri arayın açmıyorlar ve hizmet sıfır, ben tüketici mahkemesine başvuracağım
  • Arkadaşlar innial ve bunun arasında kaldım bu kart ücret almıyor diye bunda karar kıldım. Fakat bikaç kişinin yorumlarından dolayı tedirgin oldum. Sadece Google Play de kullanıcam. Daha önce kullanan varmı acaba ? Yardımcı olurmusunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • müşteri hizmetleri falan aşırı kaba.sanki kahvehanedeyiz.daha önce denizbankası mh ile de problem yaşamıştım aşırı kaba ve can sıkıcılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MylifeisPC

    müşteri hizmetleri falan aşırı kaba.sanki kahvehanedeyiz.daha önce denizbankası mh ile de problem yaşamıştım aşırı kaba ve can sıkıcılar.

    Müşteri hizmetlerine ulaşabildiğine şükret bence. Paybyme artık kullanılmaz arkadaşlar. Hem artık hiçbir siteyle anlaşma yapmıyor. Kullanılabilecek yer çok kısıtlı ayrıca artık pos makinelerinin çoğunda geçmemeye başladı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serious Cat
    ...
    Müşteri hizmetlerine ulaşabildiğine şükret bence... ayrıca artık pos makinelerinin çoğunda geçmemeye başladı.

    Marketçilerin favorisi Vera Delta [Denizbank'ın kendi POS'u (!)] dışında geçmediği fiziksel POS var mı Hocam?
  • plumbium1 P kullanıcısına yanıt
    Vera, Garanti, Bank Asya POSlarında geçmiyor. Diğer POSlarda sorun yaşamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plumbium1

    quote:

    Orijinalden alıntı: Serious Cat
    ...
    Müşteri hizmetlerine ulaşabildiğine şükret bence... ayrıca artık pos makinelerinin çoğunda geçmemeye başladı.

    Marketçilerin favorisi Vera Delta [Denizbank'ın kendi POS'u (!)] dışında geçmediği fiziksel POS var mı Hocam?

    Hangisi olduğunu bilmiyorum ama Hacıoğlu, HD İskender'de kullanamadım.
  • Teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kart sanalpazar veya gittigidiyorda geçiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.