Şimdi Ara

En iyi F/P Kulaklığı seçiyoruz. 0-250 TL kulaklık kullananlar buraya !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
5.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi yaklaşık 1 aydır kulaklık arayışı içersindeyim. Forumda baya bir gezdikten sonra gördüm ki çoğu kişi benim gibi 100-250 TL arası bir oyuncu kulaklığı arıyor. Tabi bu oyuncu kulaklığı her eylemde başarılı olsun istendiği için kısaca en iyi F/P ürünü aramaktayız.
    İlk olarak testler sonucunda ulaşılmış 2013 yılı kulaklık tablosuna bakarak en başarılı hangisi olmuş onu görelim ;

En iyi F/P Kulaklığı seçiyoruz. 0-250 TL kulaklık kullananlar buraya !

Gelelim F/P olarak ele alabileceğimiz, en azından tartışabileceğimiz kulaklıklara. Aşağıda yazacağım bu kulaklıkları kullanan arkadaşlar artı ve eksiklerini (+/-) yazarsa birbrimize daha çok yardımcı olacağımızı düşünüyorum.

İlk olarak 0-250 TL arası Kulaklıklara bir göz atalım ;

Hepsiburada'da satılan max.250TL kulaklıklar

VATAN'da satılan max.200 TL kulaklıklar

Evet bunlardan veya başka bir F/P kulaklık kullandığını düşünenler paylaşırsa +/-'lerini buraya ekleyeceğim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 26 Nisan 2013; 2:26:00 >

• sennheiser veya razer f/p olarak düşünülürse. astronun fiyatına ses sistemi alınır..
  • Umarım konu gelişir. Gerçekten ben de arayış içerisindeyim ve güzel bir konu olacak cevaplar gelecek olursa eğer.
  • Konunun gelişmesi için oyuncu kulaklığı kullanan arkadaşların zamanlarını ayırarak artı ve eksilerini yazması lazım :)
  • ben creative sigma 3d kullanıyorum fena degil memnunum ama butce yetersese nal degılde gercek 5.1 almakta fayda var dıye dusunuyorum
    ama onların fıyatlarıda 400 tl cıvarında baslıyor
    bu sefede 700 800 e guzel 5 ç1 ev sınema sıtemlerı devreye gırıryor logıtec olabılır
    yada bıraz daha cıkılırsa receıver lı ev sınema ıstemı almak daha mantıklı gelıyor konuyu bıraz genıslettım ama
    butce problemı yoksa guzel bır 5.1 alınabılr ama kesmınlıkle snal almayın gercek 5.1 bambaska
    asagıdakıelre baktım hepsı sanal surraund yapıyor
  • Creative sigma modeli benimde seçeneklerimin arasında bir de alpha modeli var. Sana zahmet olmazsa artı ve eksilerini paylaşır mısın? 3D özelliği gerçekten tatmin edici mi? Birde filmlerde başarılı mı? Eğer alpha ile arasında çok fark var ise bunu tercih edebilirim.

CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming

Diğer dediklerinede aynen katılıyorum malüm yurdışında 80-130 dolara satılan kulaklıklar ülkemizde 500 TL'den başlamakta. Dediğin gerçek 5+1 özelliği ise Turtle Beach kulaklıkta var sanırsam. Oda 400 küsürlerde ne yazık ki...

• Creative Fatal1ty Valla 250tl bütçe dahilinde bence en iyi kulaklı budur arkadaşlar üstüne tanımam.5.1 girişi yok stereo ama nerdeyse 5.1'den daha iyi ses veriyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @OkyanusAskin
    İlk önce yorumun için teşekkürler ancak donanımhaberin incelemesinde bahsettiğin model için pek iyi yorumlar yapmamışlar. Yoksa benimde aklımda bu model vardı. Çok terleme ve ağrı yapıyormuş.

http://www.donanimhaber.com/kulaklik/haberleri/1e1-Creative-Oyuncu-Aksesuarlarini-inceledik.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 30 Nisan 2013; 1:21:33 >
  • Bu kulaklığı 3 sene kullandım.Ama bu 3 sene içinde 3 kere değiştirdim :D Biryerden sonra çok toz tutmaya başlıyor.Ve terleme yaptığı doğrudur.Ama her sene yenilersen bence idealdir.O kadarda çok ağrı yapmıyor aslında alışıyorsun biyerden sonra.Ama tabi kulaklığı 12+saat takıyorsan ağrı yapması normal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkyanusAskin -- 30 Nisan 2013; 12:59:52 >
  • Artık öyle bir yapmışlar ki kulaklıkları max 250 TL'ye kadar bir ürün arıyorsan illa ses kartıda alman şart. Yoksa istediğin perfomansı alamıyorsun ne yazık ki...
  • Sıgma modelinde usb ses kartı ve 50 mm lık suruler var farkı bu terleme konusuna gelınce hemen hemen hepsı yapıyor bu bence ortak bır poblem
    Ama sıgma fena degıl senı tatmın eder dıye dusunuyorum
    Fakatyıne soyluyorum butcen varsa gercek 5.1 al onlar gercekten bambaska

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sigma diyorum terleme falan yapmıyor bende 6 saat takılı kaldı kulaklarımda ağrı falan da olmadı tek ağrı yaptığı yer başım oda bass dan dolayı

Ayrıca yanında usb ses sürücüsü veriyor ama ben kullanmıyorum ses kartım yetti bana kendi verdiğine birşey diyemem
  • Evet sanırım alacağım kulaklığı buldum ; PLAYVISION GERÇEK 5.1 (ANALOG + USB) KULAKLIK

Hemde gerçek F/P canavarı diyebilirim. Sanırım bu konuyada ayrıntılı olarak bunu yazacağım ilgili arkadaşlara ayrıntılı incelemeyi aktarıyorum ;
    PLAYVISION GERÇEK 5.1 (ANALOG + USB) KULAKLIK ANA KONU

FİYATI : 144 TL ve gerçek 5.1 olarak bütün istenenleri karşılıyor. F/P ürünümüz şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 4 Mayıs 2013; 2:19:09 >

• eğer paran varsa steelseries tek geçer ama ugyun bi şeyler arıtosan oyun için logitech
  • güçlü bass'lı müzik ve kaliteli ses için sennheiser hd 202 II derim.pc türü oyun kulaklıklarına ısınamadım
    creative fatl1ty kulaklık denememiştim müzikte çok zayıf gelmişti.
    birde sony xb 400 ve xb 600 modellerini merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.