Şimdi Ara

Ezcool, uygun fiyatlı Smart Ten ve Smart HD8 tabletlerini satışa sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Ezcool, uygun fiyatlı Smart Ten ve Smart HD8 tabletlerini satışa sundu


     

    Kasa, güç kaynağı ve medya oynatıcı sektöründe çeşitli çözümler sunan Ezcool, Smart HD8 ve Smart Ten adlı tabletlerini Hizlial.com üzerinden satışa sundu.  

     

    Ezcool'un Smart Ten adlı tableti 10.1 inç'lik ekran boyutu ile karşımıza çıkarken Smart HD8 ise, 8 inç'lik ekran boyutuyla daha taşınabilir bir cihaza sahip olmak isteyen kullanıcılara hitap ediyor.  

     

    10.1 inç'lik IPS panele sahip ekranında 1280 x 800 piksellik bir ekran çözünürlüğü sunan Smart Ten, çift çekirdekli Rockchip RK3066 işlemciden güç alıyor. Cihazın diğer teknik özellikleri ise, şu şekilde sıralanıyor; dört çekirdekli Mali 400 grafik birimi, 1 GB RAM, 0.3 MP ön ve 2 MP arka kamera. Ayrıca, Android 4.1 Jelly Bean ile çalışan cihazın HDMI bağlantı seçeneğine ve 16 GB'lık arttırılabilir dahili depolama alanına sahip olduğunu da belirtelim. 




    Alüminyum destekli 9.3 mm'lik kasasıyla dikkat çeken Smart HD8 ise, 8 inç'lik ekranında 1024 x 768 piksellik bir çözünürlükle karşımıza çıkıyor. Smart HD8, 1.5 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Rockchip RK3066 işlemcisinden güç alıyor. Cihazın diğer teknik özellikleri ise, şu şekilde sıralanıyor; dört çekirdekli Mali 400 grafik birimi, 1 GB RAM, 0.3 MP ön ve 2 MP arka kamera. Smart Ten gibi Android 4.1 Jelly Bean ile kullanıma sunulan Smart HD8, microSD kart ile arttırılabilir 8 GB'lık dahili depolama alanına da sahip.





    Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Smart Ten ve Smart HD8'in sırasıyla 439 TL ve 299 TL'lik fiyat etiketlerine sahip olduklarını da belirtelim.  









  • Bunları nereden temin edebiliriz bilgisi olan bir arkadaş paylaşabilir mi ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Bunları nereden temin edebiliriz bilgisi olan bir arkadaş paylaşabilir mi ?

    buraya bakabilirsiniz...

    http://www.hizlial.com/bilgisayar/tablet
  • veyahttp://oksid.com.tr den alabilirsiniz.

  • Değerli Ezcool Kullanıcıları,
    Ezcool olarak Türkiye’de büyümekte olan tablet piyasasında, satış sonrası hizmet konusunda müşteri memnuniyeti adına uzman kadromuzla desteğe hazır olduğumuzu özellikle belirtmek isteririz. Ayrıca, Ezcool olarak artık sizlere donanımhaber platformunda da desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Karşılaştığınız her türlü soruna ve de sorularınıza cevap bulabileceğiniz bu imkanı aynı zamanda burada sizlere sunmuş oluyoruz. Buna ek olarak, www.ezcool.com.tr adresimizden veya info@ezcool.com.tr e-posta adresimizden veya müşteri hizmetleri çağrı merkezimiz ile de bizlere ulaşabilirsiniz.

    Ezcool, uygun fiyatlı Smart Ten ve Smart HD8 tabletlerini satışa sundu




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.