Bildirim
Metro: Last Light - Silahlar ve Envanter (TR Alt.)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Video bulunamadi -_-
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Grafikler haricinde oyun çok güzel görünüyor sabırsızlıkla bekliyorum -
Grafikleri haricinde çok iyi bir oyuna benziyor sabırsızlıkla bekliyorum... -
Metro 2033'ü şu an oynuyorum peşinden tam bunun denk gelmesi iyi oldu Çok zor oyun ama.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
Grafikler haricinde oyun çok güzel görünüyor sabırsızlıkla bekliyorum
Arkadaş polemik mi oluşturmak istiyorsun grafikler hariç miş...
grafikler gayet güzel hatta mükemmel görünüyor. Sorun sende
Survival guide çok hoş olmuş.Grafiklerde yeterli yeter ki optimizasyon sorunu olmasın (Bunun için sözleri var zaten umarım boşa çıkmaz laflar).Heyecanla bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 25 Nisan 2013; 1:51:54 > -
grafikler haricinde oyun çok iyimi gözüküyor,nereye bakıyorsunuz siz oyunun görünen şu videolarına bile bakarak çok iyi grafikli olduğunu söyleyebiliriz -
moron guide'lara gerenk yok. bırakın da oynarken öğrenecek birşey kalsın. >:( -
Çok deli bi oyun ya.. Video için teşekkürler.. -
Donanımhaber ve 4A Games'e sonsuz teşekkürler. Sayelerinde oyunu çıkmadan yarısından fazlasını anlamış ve OYNAMIŞ KADAR olduk. Hayırlısıyla bir erteleme daha gelirde geç çıkarsa bitirmiş kadar olacağız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Skorn
Donanımhaber ve 4A Games'e sonsuz teşekkürler. Sayelerinde oyunu çıkmadan yarısından fazlasını anlamış ve OYNAMIŞ KADAR olduk. Hayırlısıyla bir erteleme daha gelirde geç çıkarsa bitirmiş kadar olacağız.
Sanırım "iğneleme" yapmışsın. Kusura bakmayın ama ben bu düşünce yapısını anlamakta zorluk çekiyorum. Videoları Türkçe'ye çeviriyoruz, hatta ve hatta 4A Games'e bu videoları yayınladığı için kızıyor musunuz yani? Biraz daha bu konuyu açıp beni ve diğer merak edenleri aydınlatır mısınız beyefendi?
-Levent -
İlk oyunda bayağı bir mermi bulma sıkıntısı vardı iki şarjör bulmak için neler çekmiyorduk. Umarım bunda biraz daha kolay olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: LeVO
quote:
Orijinalden alıntı: Skorn
Donanımhaber ve 4A Games'e sonsuz teşekkürler. Sayelerinde oyunu çıkmadan yarısından fazlasını anlamış ve OYNAMIŞ KADAR olduk. Hayırlısıyla bir erteleme daha gelirde geç çıkarsa bitirmiş kadar olacağız.
Sanırım "iğneleme" yapmışsın. Kusura bakmayın ama ben bu düşünce yapısını anlamakta zorluk çekiyorum. Videoları Türkçe'ye çeviriyoruz, hatta ve hatta 4A Games'e bu videoları yayınladığı için kızıyor musunuz yani? Biraz daha bu konuyu açıp beni ve diğer merak edenleri aydınlatır mısınız beyefendi?
-Levent
İğneleme var fakat DH'e değil. DH'e ve bu tür videolarda en ufak bir emeği geçen herkese ben sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Benim kızdığım 4A Games.
-
Adamlar işi yalnızca grafikte buluyorlar,Buradan grafik hastalarına sesleniyorum oyunları YALNIZCA göz zevki olarak bakmayın oyunun içine ve dünyasına giriş yapın...
İlk oyun müthişti. oynamamış olan varsa çıkmadan bitirsin derim. atmosferi çok iyiydi. Tek sevmediğim yönü seslerdi.
Gerçekten sesleri becerememişler. Hem seslendirmeler garipti. hem de efekt sesleri. bir silahı ateşlerken o silah sanki mekanda değil başka yerde ateşleniyor gibiydi. -
biri şu anlatan adama bunun aslında sadece bir oyun olduğunu söylesin -
malum yerlere düştü -
Oyunu bugün edindim, bu gece başlıyorum. -
Spota gelmedi daha gelmeyecek de galiba
Benzer içerikler
- mortal kombat 11 karakterleri
- geforce now fiyat
- gta 6 hangi konsollara çıkacak
- valorant mobile
- indiana jones and the great circle sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X