Şimdi Ara

PES 2014'te İyi Oynayan Kazanacak, İyi Takım Değil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Pro Evolution Soccer 2014'ün bu yıl oyun motoru değiştirerek çok daha farklı bir şekilde karşımıza çıkacağını biliyoruz. Konami yetkilileri Fox Engine sayesinde seriye büyük yenilikler getirmek ve FIFA serisini yeniden geride bırakmak istiyorlar.
     
        PES serisinin yaratıcı yönetmeni konumundaki Kei Matsuda'nın açıklamaları gerçekten de ilgi çekici. Resmi Playstation Dergisi'ne konuşan yetkilinin açıklamaları şu şekilde:
     
        "Bizim en büyük amacımız sevdiğiniz takımla kazanmanıza izin vermek olacak. Eğer sevdiğiniz takımla dev takımları yenmenizi sağlarsak FIFA serisinden en büyük farkımız bu olacak."
     
        Pro Evolution Soccer serisinin PS2'den PS3'e geçiş döneminde popülerlik anlamında FIFA serisinin gerisine düşmesi konusunda Matsuda'nın açıklamaları ise şöyle:
     
       "Bizim en büyük mücadelelerimiz online oyun konusundaydı. PS3'e geöiş döneminde EA oyun motoru değiştirdi, ama bizim oyun motorumuz hala PS2'de kullandığımızdı. Biz sadece bazı animasyonları ve yapay zeka olaylarını geliştirdik." 

        Bu yılın Fox Engine sayesinde oldukça farklı olduğunu söyleyen Matsuda, Kojima Productions'ın oyun motorunu futbol oyunlarına uygun hale getirdiklerini ve her oyuncunun farklı animasyonlara ve oyununda çok gerçekçi bir yapıya kavuştuğunu söyledi.
     








  • Çok iddialılar bu sefer umarım küllerinden doğar seviyoruz Pes'i

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pes 2014 harbiden çok fena gelecek, fox engine ve herşeyin fizik etkileşimli olması, keşke bir video felan yayınlasalarda eski nesil futbol oyunlarından gözümüzün pası bi' silinse

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pes'in tek eksisi bence multisi ve çarpışma motorudur .

    Çarpışma motoru diye bir şey olmadığı için adamların içinden geçiyoruz buda beni uyuz ediyor.

    Multiplayer konusunda da çok büyük sıkıntılar var . Fifa kadar iyi ve kolay değil.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Geçin bunları...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pes'i Pes yapan takimin degil taktigin ve senin oyun stilinin sahaya yansimasiydi. Ama bunu PS3'de kaybettiler. Realmadrid ya da Barca aldigin zaman online'da futbolu bilmeyen bile kazaniyor. Hele benim gibi Chelsea ile oynayanlar cok zorlabiyordu.

    Umarim sistem kazanir dedikleri gibi takim degil.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler...
  • hayatımda sadece pes oynardım ama 2012 ve 2013 de acaip soğudum fifaya geçtim iyiki geçmişim gerçek futbol oynanış fifadaymış istediğin herşeyi sahaya yansıtabiliyosun pes de nerdeyse atak başı gol oluyo inşallah fifa bu çizgisinde devam eder...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 1000'e yakın online maç yaptım pes 13'te %60'ı madrid %30'u man city'di %10'da diğer takımlar.Gerçi şimdi güncelleme gelmiş man city'i alanda pek kalmamış.Birde rakip ronaldonun kırmızı gelme olayı var.Oyuna başlamadan çıktığım oluyordu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Zaten Fifa ve eski Pes lerde de en iyi oynayan kazanirdi...
  • ben de fifa 12 ve 13 e kadar hep pes oynadım ama son 2 senede pes sürekli geriye gitti. şimdi yaptıkları açıklama da bu geriye gidişe bir örnek. bir oyunda oyuncuların büyük çoğunluğu gerçeklik arar. kimse tuttuğum takımla real madrid i de yeneyim öyleyse oyun iyidir diye düşünmez. ne yani ben shangai shenhua yı alacağım ve bayern münich'i iyi oynayabiliyorum diye yeneceğim bu özellik oyunu güzel yapmaz normal olanı senin bayern'den 5-6 gol yemendir.
  • Matsuda beyin kafasıyla akhisar belediyeyi iyi oynatırsan real'i tokatlıyabilirsin japonlar şu fantazi tutkularını bari futbola işlemesin
  • Bu adamların bakışı futbolla alakası yok , insanlar futbol oyunlarında görmek istediği gerçek hayatta izlediğin futbolun yansımasıdır ..

    Güçsüz takımla güçlü takımı yenme olayı olacaksa belli ki güçlü takımın dezavantajlarını çoğaltacaklar buda saçmalıktır bence ...birde oyunu çekici yapacak unsurun bu olduğu söylemişler ayrı bir saçmalıkta bu ...

    Bence konami tarafında futbol konusunda yeterince bilgili insan sayısı az yada futbolu japonyadan ibaret görüyorlar...

    arkadaş en basiti şu taraftarı görsel geliştiremiyorsun bari ses ver ya gol oluyor ben kendim daha çok tepki veriyorum , bu en basit eleştiri daha bir ton oyunu ilgi çekici şeyler es geçilmiş ..
  • Bırak bu işleri , hiç kasımpaşa barçayı yenebilir mi ? Biraz gerçekçi konuşman lazım Konami . En büyük yenilik kötü takımların büyük takımları yenmesiymiş o zaman futbol oluyormuş . Fifayı gerçekçi olarak yenemeyiz bari saçmalayıp yenelim diyorlar galiba .
  • zaten hiçbir zaman takımla alakası olduğunu düşünmüyorum ben real i alırdım abim adını bilmediğim takımı alırdı ama beni yine yenerdi o kadar önemli değil :D
  • pes akar fifa yı zaten beğenemedik gitti

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben sevindim bu habere. Sirf dev takimlarla oynuyor millet. Boyle devam edecekse oyunu adi real barca united 2014 olsun. Eskisi gibi iyi oynayan kazanacaksa super olur.


    İyi olan kazasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir pes hayranı olarak inşallah fifayı elimden bırakacak kadar iyi olur diyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • iyi oynayan kazansin.
    adamin böyle yorum yapmasi sizi etkilemis ancak yine real madrid .,real madrid olacak.
    barcelona yine barcelona olacak.

    Fifa 13 oynarken ,Kardesim Real Madrid´i aliyor ben GALATASARAY´i eee napim adam iyi oynayaminca, goydum 5 golü :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimon52 -- 24 Nisan 2013; 14:13:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.