Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: "Okulun interneti" ni sömürmenin bir yolu varmıdır?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network ve Güvenlik >> Network >> Cevap: "Okulun interneti" ni sömürmenin bir yolu varmıdır? Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
M@XWeLL

31 Ağustos 2006, 9:59:19  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ben bu gün adsl'yi kapattırdım.Ayın 15'inde ,12mbit kablosuz bağlantı olan bir liseye yatılı olarak başlıyacağım

realmehmet

31 Ağustos 2006, 10:00:28  

quote:

Orjinalden alıntı: Twister

Üniversiteler sizin gibi haşarı öğrenciler yüzünden önlemler alıyor Port 80 dışında erişimler firewall tarafından bloklanıyor. Bunu aşmak için TCP/IP Tunnelling yapman gerekir ki bunun için de en az üniversitenin band genişliğine denk bir band genişliğine sahip internete bağlı bir PC bulman lazım ve bu PC'nin internet bağlantısının kısıtlanmamış olması lazım, ancak bu şekilde en iyi verimi alırsın. Yani bulunduğun koşullarda üniversitenin internetini sömürmek, Internet Explorer dışında mümkün değil.

Aynen Twister'in dedigi gibi, incoming port icin 80'i vermisler. MSN, belli port numaralari olmazsa 80'i otomatik olarak deniyor. O yuzden o baglaniyor.

1) www.proxy4free.com adresinden 80 nolu porttan calisan proxy server bul.
2) Paylasim programindan port numarasini 80, ip adresini proxy server yap.

Bunun disinda, disariya acik baska portlar da olabilir. Arastirma yapmak lazim.

Tum bunlari soyledikten sonra,
Yonetimin boyle bir uygulamaya gittigini dusunmek lazim. Interneti bilgi almak icin kullanasiniz diye...

kuruuzum

31 Ağustos 2006, 13:06:54  

SÖmürmek : Yiyecek içeceğin hepsini birden yiyip bitirmek, silip süpürmek.
2 . Dudaklarını yapıştırarak soluğu ile çekip içmek.
3 . Üretim araçları sahipleri, başkalarının emeğine ve onların yarattıkları değerlere el koymak.
4 . Bir ulus veya devlet, diğer bir ulusun veya devletin doğal kaynaklarından, ekonomik değerlerinden çıkar sağlamak.
5 . mecaz Bir kimseden veya bir şeyden haksız ve sürekli çıkarlar sağlamak

Ne kadar normal bir kelime gibi kullanmışsın . Helal olsun. Tabi bu başlığa izin verenlere de helal olsun.

marvin

31 Ağustos 2006, 15:33:33  

Dostum ytüdeki bağlantıdan paylaşım programları kullanmaya baya bi uğraştım.
Özelliklede yurttan gece bişeyler indirmeye çalışsan hız müthiş düzeylere ulaşıyordu.
Bunu yapan tek bi program var oda ücretli, paylaşım networkune bağlanıp arama falan yapabiliosun ama dl yapamıosun hızı çok düşürüyo, ama ücretini verip üye olursan tüm portlarda paylaşım prog. kullanabilirsin.

Programın http tunnel, ie portu üzerinden programın serverlarına bağlanıp dl yapıor.
Nette aratırsan programıbulabilirsin sanırım.

Samsung 32S81,Cambridge Audio Azur 540R,Wharfedale 9,6-8,3-9cs ,Arcelik Dvd 7400,Next2000 cx Superplus

Alayına İsyan Ölümüne Göztepe
kF

26 Kasım 2006, 20:50:00  

slm arkadaslar , unilerde dl ye bende karsiyim. Ama oyun portlari nida kapattiklari icinde bi kadar kizginim.
Fazla dl yapan kisiyi kickle banla ama portlari kapatmanin bi mantigi yok die dusunuyorum.
Emu de okuyorum ben baglanti iyi fakat explorer acip kapatioruz sadece. Ayrica net parali!
Neyse konunun ozune donersek oyun portlarini acmanin bi caresi varmi? Download icin degil oyun oynamak icin wow cs warcraft falan. Sanirim bu neti somurmek anlamina gelmez. 10 $ a port acan programlar varmis duyduguma gore. Dogrumu yanlis mi bilmiorum. Bide http tuneling parali olarak kullanan varsa biraz anlatabilirmi yada baska benzeri programi. Ben Hopster kullandim pek ii degil. saolun pai

Ekteki dosya (1)

''Bir ön yargıyı ortadan kaldırmak, atomu parcalamaktan daha güç''... A.E
fernsehn

26 Kasım 2006, 21:54:27  

aynı sorun bende de mevcut.ama bizde msn açılıyor.bence böyle sınır koymaları çok saçma.bari orda özgür olsun internetimiz

İzmir'de Garantili İngilizce Dersi Verilir ve Çeviri Yapılır-Bilgi İçin Tıklayın
MustafaK

26 Kasım 2006, 22:57:28  

Http tunnel kullanıyorum hemde ücretli versiyonunu. Düşük ID alıyor.

Dell 700M
kF

26 Kasım 2006, 23:11:28  

slm Dusuk ID biraz acarmisin ne demek istedin. Kullandigimiz netin ii olmasi etkilemiormu? online oyun oynanmazmi yani? saol

Recru1t

27 Kasım 2006, 1:15:04  

Bende bu konuyla ilgili "Kapatılmış bir portu açma" başlıklı bir konu açmıştım; ama işe yarar bir cevap alamamıştım malesef.Ben de p2p programlarının portlarının kapanmasından dolayı online oyunlara girmemizin engellenmesine kapanmasına karşıyım.Http Tunneli kurduktan sonra neler yapmalıyım?Konuyu biraz daha açarsanız sevinirim.

kF

27 Kasım 2006, 14:42:06  

quote:

Orjinalden alıntı: Recru1t

Bende bu konuyla ilgili "Kapatılmış bir portu açma" başlıklı bir konu açmıştım; ama işe yarar bir cevap alamamıştım malesef.Ben de p2p programlarının portlarının kapanmasından dolayı online oyunlara girmemizin engellenmesine kapanmasına karşıyım.Http Tunneli kurduktan sonra neler yapmalıyım?Konuyu biraz daha açarsanız sevinirim.

Arkadasim ben siteye uye oldum. Sitenin support die forumlari var. Oraya yazdim iste online oyunlarin portlari acilabiliormu die. counter-strike, wow and warcraft sordum ilk olarak. Site adminleri su cevabi verdi: CounterStrike - No
WoW/Warcraft - Yes, look at http://http-tunnel.com/phpbb2/viewforum.php?f=5 Bende dota oynasam yeter zati! Bi gelisme olursa yazarim buraya

Recru1t

28 Kasım 2006, 12:11:18  

Teşekkürler açıklama için.Bende Call Of Duty 2 oynayabilmek için uğraşıyorum ama henüz başarabilmiş değilim serverlara girmeyi.Bir gelişme olursa yazarsan sevinirim.

Ali_7

28 Kasım 2006, 3:38:09  

Somurmek cok kotu bir kelime...

http tunnelling yapmaniz gerekiyor, oyunlarin http uzerinden calisip calismadigina bakin.

Admin bir arkadasim vardi, holywood'tan emailler geliyordu arkadasa. Hangi IP adresinden, hangi tarihte, hangi p2p programi ile, hangi film upload edildigini detayli olarak anlatip, onlemini almazsa universiteyi dava edeceklerini soyluyorlardi... Hatta 4-5 sene once, California'daki okullardan bazilarini dava etmediler mi? illegal upload eden her IP adresi icin 10 bin dolar istiyorlardi.

Yani universitelerin portlarini kapatmalari cok mantikli esasinda.

hardcoreleveller
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

1 Aralık 2006, 19:45:00  

quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

quote:

Orjinalden alıntı: RaMSeN

quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

ihlas koleji : WinVista beta2 - 3.3gb, => 50 dakika, ortalama hız 1mb/s

http://img141.imageshack.us/img141/7754/1mbdownrate6ga.jpg

O da bişey mi ??

YTÜ al sana hız

Hoş İTÜ de 12mb/sn hız görmüşler ama ??

hayal görmüşler

12mb/s çekmek için karşıdaki serverin 100mbitten yüksek olması lazım, oda nerde var ? yurt duşında var. tr nin yurt duşu çıkışları ne halde biliyorsunuz :D imkansız. ben amerikadan 100mbitle dosya indirmeye çalıştım boğaziçinden, 300klb/s ile indirdi

yanlis deil dostum ben sahsen 8 mbit saniye yani 1mbyt saniye ile cektim bizim okuldan yani itu

ha dedigin gibi sunucunun cok salam olmasi lazim heryerden cekemezsin :D
totalvoltage

2 Aralık 2006, 17:04:34  

dostum bizim okuldada da wireless bağlantı ile internet dağıtabiliyoruz ama bazı arkadaşlar sağ olsun dosya indirmeye doyamıyot.günde 1-2 gb da kadar ses çıkarmıyoruz ama bu sınırı aştılar mı linux üzerinde n ufak bir mac banlama ile arkadaşların yayın hayatı sona eriyor.Ayrıca hangi ip ne kadar bağlı kalmış ne kadar dosya indirmiş hepsi tek tek liste halinde karşımıza geliyor.

kinoxybird

2 Aralık 2006, 23:27:31  

bizim okulun yurtlarında da emule yasak. fakat torrent açık olmasına pek iyi bir bağlantı yakalayamıyorum. Sadece üyelikli sitelerde normaldekinden daha hızlı iniyor. Yurtta kalan bazı kişiler (bunların 4 -5 kişi kadar olduğunu düşünüyorum) olayı çözdüklerini, torrentten mb seviyelerine kadar çıkan bi hızla dl yapabildiklerini söylüyorlar. Fakat herkes öğrenirse kendi hızlarıda düşeceği için nasıl yaptıklarını kimseyle paylaşmıyorlar.

Merak ettiğim birşey yukarıda bazı arkadaşlar bunu yapabilen bir iki programdan bahsetmişler ama bunların hepsi paralı. Acaba bizim okuldaki torrentler olayını çözmüş kişiler bu tarz paralı programları mı kullanıyorlar yoksa torrent zaten açıkken onu hızlandırmanın başka bir yolu var mı?

bguzelsoyy

Sisteme Gözat

7 Aralık 2006, 19:58:15  

% 100 ÖLE bi okulun FIREWALL i da vardir..O yuzden unut ama denemekte fayda var.Http tunnel programi ile bi deniyebilirsin..

▪ BURAK ▪
Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network ve Güvenlik >> Network >> Cevap: "Okulun interneti" ni sömürmenin bir yolu varmıdır? Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
inFAMOUS
Empire City'nin bir kahramana ihtiyacı var!
Computex 09: Sapphire Standı
1 numaralı ATI ekran kartı üreticisi dünyanın ilk 1GHz ekran kartı ve yeni PSU!'larıyla Computex 09'daydı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız