Şimdi Ara

Zelda: Wind Waker HD'nin Çıkış Tarihi Sızdı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Gamecube'ün başarılı oyunlarından The Legend of Zelda: Wind Waker'ın HD sürümü bildiğiniz gibi Wii U için hazırlanıyor. Oyunu baştan aşağı yenileyen Nintendo grafiksel olarak da büyük ilerleme sağlamış görünüyor.
     
         İngiliz perakendeci http://Thehut oyunun 15 Ekim'de raflardaki yerini alacağını söylüyor. Normalde placeholder (göstermelik-yer tutucu) tarihler yılın son günü olan 31 Aralık tarihine işaret eder. 15 Ekim tarihi o nedenle gerçek olabilir.
     








  • Hayatimda cok oyun oynadim. Ancak eski Final Fantasy'ler ve Zelda gibi beni surukleyen ve dusundurup mutlu eden baska bir oyun serisi olmadi.

    3DS ile 3. kez Ocarina of Time bitirdim gecen gun. Wii U ilede heralde Wind Waker'i 3 defa bitiririm :) Seviyorum Nintendo Zelda serisini :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Wii U yu biri türkiyeye getirsiiiiiin !!!!!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben Nintendo'dan yeni Zelda oyunu bekliyorum açıkcası zaten emulator ile bu grafiklere yakın bir şekilde 1080p PC'de oynanabiliyor bu harika oyunun gamecube versiyonu..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bende de emu var hatta oldukca rahat calistiriyorum oyunu ama ayni görselligi vermiyor, veremez. Bu oyun ise tamamiyle yenilenmis renkler kaplamalar hepsi duzenleniyor belli ki. karsimiza cok canli bir oyun cikacak. Duyurusunu yaptiklari yeni zeldayi ise en erken E3"te görebiliriz. Acikcasi gamecube zamanindan baslarsak bu oyundaki atmosfer diger yeni zelda oyunlarinda yok. o yuzden en sevdigim zeldadir. Keske bu görsel yapida bir zelda oyunu daha yapsalar.
  • wii u yakında turkiye desteği gelecek

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.