Şimdi Ara

Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
3
Favori
20.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU]


    Platform: PC,PS4,XONE
    Geliştirici: Deck 13
    Dağıtıcı: City Interactive
    Tür: Aksiyon RPG
    Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2014


    Açıklama:

    The Witcher serisinin başındaki isim Tomasz Gop aksiyon-rpg oyunu Lords of the Fallen CI Games ve Deck 13 işbirliği ile geliştiriliyor. Geliştiriciler bir mekana girdiğimizde 10 düşmanla karşılaşabileceğimizi ve bunlarla olan savaşın yaklaşık 1 saat sürebileceğini söylüyorlar.

    Dark Souls gibi hata yap ve ölerek öğen mantığını, Borderlands'in yetenek ağacı stiliyle birleştirecek olan Lords of the Fallen türü sevenlere hitap ediyor.

    Görseller:

     Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU] Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU] Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU]
     Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU] Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU] Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU]

    Videolar:



    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • The Witcher serisinin deneyimli yapımcısı Tomasz Gop geçen yıl CD Projekt'ten ayrılmış ve "Project RPG" kod adını verdiği bir oyunu geliştirmeye başlamıştı. Şimdi bu oyunun resmi duyurusu yapıldı ve oyunun gerçek ismi ortaya çıktı.
    City Interactive ve Deck 13'ün ortaklaşa geliştirdiği "Lords of the Fallen" yaklaşık 2 yıldır geliştiriliyor ve 2014 yılında piyasaya çıkarılması planlanıyor. Bu oyun PC'nin yanı sıra Playstation 4 ve yeni nesil Xbox için de hazırlanıyor.
    Bir aksiyon-rpg oyunu olan Lords of the Fallen'da Dark Souls gibi zorlu dövüşler ve Borderlands'in yetenek ağacına benzer bir sistem kullanılacak. Tomasz Gop'un açıklamalarına göre 10 kişilik bir mekana girdiğinizde bu kadar kişiyi öldürmek neredeyse 1 saati bulacak.
    Lords of the Fallen'ın tıpkı Dark Souls gibi hata yap ve ölerek öğren benzeri bir deneyim sunacağını söyleyen yetkili, bu oyunun grafikleri konusunda da bir hayli iddialı. Özellikle yeni nesil konsolların olanakları onu bir hayli memnun ediyormuş.
    Thomasz Gop; DX 11, tesellation, anti-aliasing gibi unsurlar sayesinde Lords of the Fallen'ın gözlerimizi bayram ettireceğini söylüyor. Şu ana kadar oyunla ilgili yapılan açıklamalar gerçekten de heyecan verici.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcherin_Yapimcisindan_Lords_of_the_Fallen-37526.htm




  • Lord of the Fallen'ın Resmi Duyurusu Yapıldı
     Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU]


    The Witcher 2: Assassin's of Kings'in yapımcı koltuğunda oturan Tomasz Gop tarafından tasarlanan hardcore aksiyon-rpg oyunu Lords of the Fallen'ın resmi duyurusu yapıldı. Ayrıca oyunun E3 fuarında tanıtılacağı da açıklandı.
    Resmi duyuruda ana karakterimizin adının Harkyn adlı bir insan olduğu açıklandı. Dark Souls kadar zor bir oyun olacağı söylenen Lords of the Fallen'da bir grup düşmanla yapacağımız savaşın 1 saat sürebileceği bile söyleniyor.




  • Lords of the Fallen'dan Detaylar Haziran Başında

    The Witcher serisinden tanıdığımız Tomasz Gop'un yeni aksiyon-RPG oyunu Lords of the Fallen'dan yeni detaylar 1-2 Haziran'da Almanya'nın Köln kentinde düzenlenecek olan Role Play Convention'da açıklanacak.
    Dark Souls benzeri bir zorluk yapısına sahip olacağı söylenen The Lords of the Fallen'da düşmanlarla dövüşler oldukça uzun süreli olabilecekmiş. Örneğin bir mekanda 5-6 düşmanı öldürmek neredeyse 1 saatinizi alabilecekmiş.
    Tamamen bir hardcore aksiyon-rpg olması beklenen Lords of the Fallen'ın 2014 yılında PC ve yeni nesil konsollar için çıkması bekleniyor. Oyundan yeni bir sanatsal çalışmayı aşağıda bulabilirsiniz.

     Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU]




  • Lords of the Fallen'ın ana karakteri ile tanışın

    CI Games'in yeni aksiyon-RYO'su Lords of the Fallen'ın ana karkateri basına tanıtıldı. Harkyn ismindeki karakterimiz oyuncuların tercihlerine göre şekillenebilecek. Değişmez olan tek şey Harkyn'in Fallen God'ın destekçileriyle onu terk edenlerin arasındaki savaşı sonlandırabilecek tek kişi olması. CI Games Harkyn ile birlikte oyunun ilk oynanış görüntülerini E3'te paylaşacak. Bakalım ne çıkacak Harkyn'in kelinin altından.

     Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU]


    http://www.merlininkazani.com/Lords_of_the_Fallenin_ana_karakteri_ile_tanisin-haber-62487p1.html




  •  Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU]  Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU]  Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU]




  • Karakteri beğenmedim açıkcası elindeki çekiçle Thor gibi dolanıyor
  • uzun zamandır izlediğim en kolpa fragmandı açıkcası.
  •  Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU] Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU] Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU]




  • Lords of the Fallen'ın ana hikayesi 15 saatten uzun

    Oyunlardan beklentilerimizin değişmesi ile birlikte, yapımcılar daha farklı işlerle karşımıza çıkıyor. Bunlardan biri ise merakla beklediğimiz Lords of The Fallen.

    Yapımcısı Tomasz Gop'un OnlySP'de yaptığı açıklamaya göre ana hikayesi 15 saat sürecek oyun, New Game + modu ile sınırsız oynanış sunabilmeyi hedefliyor.

    Merakla bekliyoruz.

    http://www.merlininkazani.com/Lords_of_the_Fallenin_ana_hikayesi_15_saatten_uzun-haber-69500p1.html




  • Lords of the Fallen'dan detaylar yakında

    Muazzam çizimlerle ilk tanıtımı yapılan, ardından arkasında Witcher 1 ve 2'nin yapımcısının bulunduğunu öğrenmemizle iyice gözümüze giren Lords of the Fallen, çok yakında daha detaylı bir şekilde karşımızda olacak. Oyunun yapımcısı Tomasz Gop, yakın bir süre içerisinde "haftalardır üzerinde" çalışılan bir oynanış fragmanı göreceğimizin müjdesini verdi. En basitinden bugüne kadar bize hep Dark Souls + Witcher olarak tanımlanan oyun bakalım nasıl bir şey çıkacak?

    http://www.merlininkazani.com/Lords_of_the_Fallendan_detaylar_yakinda-haber-69581p1.html




  • Lords of the Fallen Senaryo Odaklı Bir RPG Değil

    Bir RPG oyununun en önemli yanı genel olarak senaryosu gösterilir. Zaten önemli RPG oyunlarının büyük bir bölümünün oldukça kaliteli bir senaryoya sahip olduğunu görürüz. Demon's Souls ve Dark Souls gibi aksiyon-rpg oyunlarında ise senaryo'dan çok oynanabilirlik önplana çıkmıştı.

    The Witcher serisinden tanıdığımız Tomasz Gop'un yeni oyunu Lords of Fallen'da da senaryo değil, oynanabilirlik önplanda olacakmış. Zaten geliştiriciler Dark Souls'tan çok etkilendiklerini daha önce açıklamışlardı.

    Gop'un açıklamalarına göre oyunda LORDS olarak anılan karakterlerin derin bir öyküsü var, ama hikayedeki seçimler veya diyalogların oyunun dünyasına çok büyük etkisinin olması beklenmemeli. Senaryo tarafından sürüklenen bir karakteri yöneteceğimizi söyleyebiliriz.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Lords_of_the_Fallen_Senaryo_Odakli_Bir_RPG_Degil-47349.htm




  • Bu tür oyunlardan nefret ediyorum aşırı itici.Adam elinde 55 metrelik kılıçla geziniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 5 Ocak 2014; 17:09:51 >
  • sağlam gelir inşallah.grafikleri sağlam olsun oynanış güzel olsun yeter.
  • Lords of Fallen'ı 50 Kişilik Bir Ekip Geliştiriyor

     Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU]


    Deck 13 tarafından PC, Xbox One ve Playstation 4 için duyurulan aksiyon-rpg oyunu Lords of Fallen'ın 50 kişilik bir ekip tarafından geliştirildiği açıklandı. Diğer büyük RPG oyunlarıyla kıyasladığımızda bu sayı pek de yüksek değil.

    The Witcher'ın tasarımcılarından olan Tomasz Gop'un başını çektiği bir ekip tarafından hazırlanan oyunun Nintendo Wii U sürümünün gelmemesinin sebebi de yeterli zaman ve kaynağa sahip olunmaması. Lords of Fallen'ın ilk oynanış videosunun bugünlerde yayınlanması bekleniyor.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Lords_of_Falleni_50_Kisilik_Bir_Ekip_Gelistiriyor-48404.htm




  •  Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU] Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU]




  • Lords of the Fallen'ın Oynanış Videosu Geliyor

    Daha önce The Witcher serisinde görev almış Tomasz Gop'un yeni aksiyon - RPG türündeki oyunu Lords of the Fallen için şimdiye kadar sadece bir tane sinematik video yayınlanmıştı. Zorluğa odaklanan bir RPG oyunu olan Lords of the Fallen, oyun içi videosuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Gelen haberlere göre önümüzdeki Pazartesi günü Lords of the Fallen'ın ilk oynanış videosu yayınlanacak. Oyunun videosu bizim saatimize göre akşam 8'de yayınlanmış olacak.

     Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU]


    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Lords_of_the_Fallenin_Oynanis_Videosu_Geliyor-49449.htm




  • unreal engine 4 ile hazırlamışlar galiba
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.