Şimdi Ara

Samsung, Roma kod adlı Nexus 10 benzeri bir tablet hazırlıyor olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Samsung, Roma kod adlı Nexus 10 benzeri bir tablet hazırlıyor olabilir





     

    Samsung'un bu yıl pazara sunması beklenen Galaxy Tab 3 serisi içerisinde 2 orta üst seviye model olacağı kısa süre önce gündeme gelirken, amiral gemi seviyesinde bir tablet modeli de uzun süredir gündeme geliyor.




    Samsung'un 10 inçlik Nexus 10 modelini tanıtmasından sonra benzer bir modelin daha satışa sunulacağı iddia edilmeye başlanmıştı. Roma kod adına sahip bu modelde Nexus 10 modelinin aynı özelliklerinin kullanılacağı belirtiliyor. Son gündeme gelen iddialarda ise modelin Nexus 10'dan daha ince ve hafif olacağı dile getiriliyor. 




    Roma kod adlı tablette 10.1 inçlik 2560 x 1600 piksel çözünürlükte bir ekran bulunuyor. 1.7GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Exynos 5 işlemci, Mali-T604 grafik birimi, 2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, 128GB'a kadar microSD desteği, 5MP çözünürlükte arka kamera, 1.9MP çözünürlükte ön kamera, Android 4.2 işletim sistemi, 3G/4G desteği, 9000mAh batarya, 8.4mm kalınlık, 583gr ağırlık şeklinde diğer özellikleri mevcut. Tabletin Galaxy Tab 3 ailesine mensup olup olmayacağı bilinmiyor. 




    Modelin tam olarak ne zaman pazarda olacağına dair bir bilgi yok. Tahminler bir veya iki ay içerisinde tanıtılacağı yönünde. Galaxy serisi akıllı telefonların muhtemel çıkış tarihleri kaynaklardan elde edildiği için genelde yakın tarihler tutturulmuştu. Ancak tablet modelleri ile ilgili fazla sızıntı elde edilemiyor.

     








  • 5 MP kamera tarih olsun artık ama ...

  • Google nexus 10 u YURDUMUZDA samsung garantli olarak almak isteyenler için gayet sevindirici değilmi ? uygun bir fiyat aralığında girerse niye olmasın ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markus91 -- 23 Nisan 2013; 0:32:20 >
  • bende ipad 2 ve tab 10.1 var
    inanın tab'a elimi sürmüyorum
    o kadar para verdik kullanıcak adam gibi uygulama yok

  • O çerçeve ile gelirse biraz zor satar. Vazgeçmedi şu kalın çerçevelerden.
    Almak istiyorum ama çok çirkin. Adam gibi bir android tablet çıkmadı

  • Tablet konusunda hala apple rakipsiz. Ipad mini tasarıma sahip yeni ipad'ler geldiği zaman fark biraz daha açılacaktır.

  • Biri yav he he desin samsunga.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.