Bildirim
Ebay'dan alışveriş yapacağım paypal da var ebay hesabı da ama biraz çekiniyorum beyler yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up -
right -
Mr.Loney konuya bekleniyor. -
Mr.Loney çağırdım nolur gel -
Up beyler -
hepsinden gelir merak etme. 2 ayda hepsi elinde olur . ama kullanırken patlarsa cihaz da gider . -
quote:
Orijinalden alıntı: Teardrops
hepsinden gelir merak etme. 2 ayda hepsi elinde olur . ama kullanırken patlarsa cihaz da gider .
Oha hangisi niye neden patlasın yapmayın olum ya
USB kablo bildiğimiz USB kablo bir şey olur mu ki adaptör gerçek adaptör olduktan sonra?
1 tane çoklayıcı kulaklık şeyi var o da bir şey yapmaz bence :(
Ekran koruyucu zaten sorun yapmaz.
Kılıfa da bir şey olmaz.
8pini micro usb'ye çeviren ve usb kart okuyucudan korkar oldum :(( Doğru mu söyledin :(( patlar mı -
quote:
Orijinalden alıntı: Sucuklu Pizza
quote:
Orijinalden alıntı: Teardrops
hepsinden gelir merak etme. 2 ayda hepsi elinde olur . ama kullanırken patlarsa cihaz da gider .
Oha hangisi niye neden patlasın yapmayın olum ya
USB kablo bildiğimiz USB kablo bir şey olur mu ki adaptör gerçek adaptör olduktan sonra?
1 tane çoklayıcı kulaklık şeyi var o da bir şey yapmaz bence :(
Ekran koruyucu zaten sorun yapmaz.
Kılıfa da bir şey olmaz.
8pini micro usb'ye çeviren ve usb kart okuyucudan korkar oldum :(( Doğru mu söyledin :(( patlar mı
işyerinde sekreter çakma usb kablo kullanıyordu . iphone5 var onda da tam telefona giriş yerinden patlamış kablo ama telefona birşey olmadı şansına . sanırım içerde kısa devre yaptı. delik oluşmuştu.
-
quote:
Mr.Loney çağırdım nolur gel
Dostum geldim, inceliyorum. internetim 128kbps. Linkler açılınca max yarım saat içinde cevap atarım -
Anladık İpad 3 ün var.
Not: Bu ileti ipad 3 ile atıldı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Arkadaşlar bunlardan sipariş vermek istiyorum ama sorularım var. Farklı kişiler, son iki tanesi top seller değil, hepsi free shipping olduğu için sadece orda yazan ücret karttan çekilecek değil mi?
Ve paypal ebay -daha doğrusu paypalda kk ekli ama- nasıl entegrasyon yapacağım alışverişi tamamlayacağım bilemedim.
Ebay satıcılarına herhangi bir mesaj atmam gerekir mi? Çünkü ben gittigidiyordan falan hiç mesaj atmadan tak diye sipariş ver derim ve gelir. Gift falan yazdırıyorlar bazıları benim öyle yapmama falan gerek var mı ya da hangi kargoyla yollaması gerektiği hakkında?
Hiçbirinde sorun yok dostum, mesaj atman da gerekmiyor, tıklayıp alman yeterli Hangi bankanın kartını kullanıyorsun ? Sanal kart oluşturmanı öneririm. Paypala üye olduysan zaten ebay'de ödemeyi tamamlarken seni paypal'a yönlendirip kart eklemeni isteyecek. takılırsan yardımcı olurum
-
Hocam ben Ram sipariş verdim 2gb ram adam bana 4gb ram yollamış adama mesaj yazdım ne yapmamı önerirsin diye adam gönderebilirsen gönder dedi yoksa sorun değil sizde kalabilir dedi bende yollamadım[Kargo ücretini satıcıya yazdım benim için bu kadar masraf olacak dedim o zaman sende kalsın dedi]. Daha önce ebay değil ama başka bir Çin sitesinden mp4 aldım o üründe sorunsu bir şekilde geldi. Ama telefon için verdiğim ekran koruyucu henüz elime geçmedi 3TL civarı idi değeri belki gelebilir bekliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
quote:
Arkadaşlar bunlardan sipariş vermek istiyorum ama sorularım var. Farklı kişiler, son iki tanesi top seller değil, hepsi free shipping olduğu için sadece orda yazan ücret karttan çekilecek değil mi?
Ve paypal ebay -daha doğrusu paypalda kk ekli ama- nasıl entegrasyon yapacağım alışverişi tamamlayacağım bilemedim.
Ebay satıcılarına herhangi bir mesaj atmam gerekir mi? Çünkü ben gittigidiyordan falan hiç mesaj atmadan tak diye sipariş ver derim ve gelir. Gift falan yazdırıyorlar bazıları benim öyle yapmama falan gerek var mı ya da hangi kargoyla yollaması gerektiği hakkında?
Hiçbirinde sorun yok dostum, mesaj atman da gerekmiyor, tıklayıp alman yeterli Hangi bankanın kartını kullanıyorsun ? Sanal kart oluşturmanı öneririm. Paypala üye olduysan zaten ebay'de ödemeyi tamamlarken seni paypal'a yönlendirip kart eklemeni isteyecek. takılırsan yardımcı olurum
Ablamın paypal hesabı var onda kredi kartı tanımlı yaptık teyitli üye olsun diye. Onun haricinde tekrar soracak mı kredi kartı için?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
quote:
Ablamın paypal hesabı var onda kredi kartı tanımlı yaptık teyitli üye olsun diye. Onun haricinde tekrar soracak mı kredi kartı için?
hayır sormaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X