Şimdi Ara

Ice Rage hokey oyunu Android için yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj









  • Hokey temalı bir oyun olan ve 70 ülkede 2 milyondan fazla kullanıcısı olan Ice Rage, bir süredir iOS üzerinde kullanımdaydı. Oyun şimdi Android için de satışa sunuldu.




    Teketek bir oyun olan Ica Rage, kutu tasarımlı karakterlerle 3D grafik tecrübesi sunuyor. İsterseniz aynı cihaz üzerinde iki kişi oynayabiliyorsunuz. Ancak tercih genelde yapay zeka rakibe karşı oynamak. Oyunda hızı artırarak daha heyecanlı maçlar yapabiliyorsunuz.




    Hızlı maç, turnuva ve ölüm oyunu şeklinde 3 farklı oyun modu sunan Ice Rage yapımı, Play mağazası üzerinde 0.99$ etiketi ile satışa sunulmuş durumda.











     

     








  • Oyunu satın aldım, gayet güzel bir oyun ama sürekli kuş bakışı oynanıyor. Yakın plan oynamak mümkün değil. Oyun açıldığında single player ve multiplayer olmak üzere iki menü mevcut (Options) saymıyorum. Single player bölümünde ise Quick Match(Karakter seçip tek maç) Tournament ve Rage-off bölümü olmak üzere 3 alt menü var. Tournament bölümünde 10 normal player 1 boss toplam 11 kişiye karşı oynanıyor, her rakibi yendiğin zaman speed, power, ve technical gibi güçleri upgrade ediyoruz. Bu upgrade sadece turnuva bitene kadar aktif olup başka bir turnuvaya katıldığında ilk baştan başlıyor. Rage-off modu ise yaklaşık 15-20-25 kişilik bir grub üyeleri ile tek tek maç yapılıyor. Bu maçlar da hayatta kalmak ve rakibi geçmek için gol atıp, ve karşı playere damage vermek zorundayız öyle öyle playerler geçiliyor. Alınabilir bir oyun ama 10 dakika da oyun bitiyor ve sürekli aynı kişilerle aynı bölümlerde oynamak can sıkıcı. Ücretsiz olsa daha iyi olurdu.





  • özellikle büyük ekranlı cihazlarda arkadaşlarınızla oynamak için çok zevkli bir oyun

  • 0,86 yazıyor
  • Sanal butonlu oyunlar zor oluyor.

  • oyun yayınlanalı 5 4 gün oldu siz yeni koyuyorsunuz zaten haftanın android oyunları programıda kapandı -1

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.