Şimdi Ara

Sorumluluk Sınavı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere lisede bir tane zayıfın bile olsa o zayıfı lise 4 e kadar vermek zorundasın.Eğer veremessen diploma vermiyolar.Bende liseden sonra 2 yıllık polislik okuluna gitmek istiyorum.Ben lise 4 e kadar geçsem zayıfları vermesem diplomada alamayacağım.Peki bu şekilde polislik okuluna gidebilir miyim Yada Lise mezunu sayılır mıyım ?
    Ayrıca Endüstri meslek lisesine gidiyorum 1.sınıf öğrencisiyim.

• bir okulla ilişiğini kesmeden, başka bir okula giremezsin. sorumlu olduğun dersler oldukça, böyle bir şey olamaz. ayrıca daha yolun başında iken böyle küçük hesaplar yapıyorsan, istediğini alamazsın. "sorumlu olduğum ders olmayacak veya onları vereceğim" diye düşünmelisin.

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • Yukarıdaki arkadaşın dediği doğru daha 4 sene var sınıf geçiceğin mechul inşAllah geçersin ama daha 4 sene var lise 3 veya 4'e gelince düşün bunları .

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.