Şimdi Ara

Dead Island: Riptide'ın İnceleme Puanları Göründü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      2011'de çıkış yapan Dead Island'ın devam oyunu niteliğinde geliştirilen ve çıkışına çok az bir süre kalan Dead Island: Riptide'ın ilk incelemeleri yayınlandı ve oyunun aldığı puanlar gün yüzüne çıktı.

Aşağıda tam listesini bulabileceğiniz incelemeler arasında 5 üzerinden 4 gibi puanlar görsek de, genel olarak puanların beklenenin altında olduğunu söyleyebiliriz. PC için Metacritic ortalaması 80, konsollar içinse 70 olan ilk oyunun ardından bu puanlar oyunun fazla gelişmediğinin göstergesi. Ancak oyun, co-op modu sayesinde yine kendisini aldıracaktır.

Eurogamer – 6/10
    IGN – 7.2/10
    GameSpot – 4/10
    MKGaming – 3/5
    Destructoid – 5/10
    VentureBeat – 65/100
    GodisaGeek – 7/10
    GamingBolt – 7/10
    VGU – 60/100
    SavingContent – 3/5
    PSU – 7.5/10
    BagoGames – 4/5
    OPM – 5/10

• Puanlar aslında çok da düşük değil. İlk oyundaki hatalar ile karşılaşmayacaksak alınılabilir.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Umutluydum :( Konseptini çok beğendiğim bir oyundu ama adam edememişler belliki :(

• Vasat! Umudumuz metro last night ye kaldi

• orta iyi seviyede diyebiliriz ilk oyuna zevkle oynamıştım zombi tabanlı oyun olması benim için yeterli zaten oynamak için gerisi önemli değil en azından walking dead survival instict gibi kötü olmayacaktır...

• Arkadaş şu zombi olayının modası geldi geçiyor hala adam akıllı zombi oyunu yapan yok...yinede dead ısland ortalamanın az çok üstüne çıkıyor ancak tam anlamıyla açık dünya hayatta kalma savaşını yansıtan , açlık , barınma , giyinme , silahlanma bunların dengeli şekilde tasarlandığı hem görsel hemde teknik açıdan beklentiyi karşılayan oyun yapın artık ya ! koskoca the walking dead örneği var tabi ki dizisi :) al diziyi oyuna uyarla arkadaş çok mu zor tabi ki adam akıllı oyuna uyarlasınlar.. neyse hayaller alemi

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Arkadaş şu zombi olayının modası geldi geçiyor hala adam akıllı zombi oyunu yapan yok...yinede dead ısland ortalamanın az çok üstüne çıkıyor ancak tam anlamıyla açık dünya hayatta kalma savaşını yansıtan , açlık , barınma , giyinme , silahlanma bunların dengeli şekilde tasarlandığı hem görsel hemde teknik açıdan beklentiyi karşılayan oyun yapın artık ya ! koskoca the walking dead örneği var tabi ki dizisi :) al diziyi oyuna uyarla arkadaş çok mu zor tabi ki adam akıllı oyuna uyarlasınlar.. neyse hayaller alemi

Tamamen katılıyorum, neden konu zombi olunca doğru düzgün bir oyun yapamıyorlar. Ayrıca bu oyun için bence puan ideal, 4 4 lük değil ama şu anki zombi oyunlarına bakınca gayet iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oveo531 -- 22 Nisan 2013; 13:43:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GameSpot,IGN ve Eurogamer'ın verdiği puanlar her zaman önemli olmuştur benim için..

• Key olarak aldım oyunu. 1. oyun çok güzeldi. 2. oyunda sanki birinci oyunun dlc'si gibi duruyor. Sorun değil, coop çok eğlenceli oluyor. Puanlar 80 bandına yerleşecek bir oyun olduğunun izlenimini veriyor. Zombi oyunları içinde "tek" adam gibi bu, oynayacağız keyifle :D

• Zaten bu oyun hiçbirzaman güzel olamadıki bundan birşey bekliyelim
  • Ya bu kadar zor bir dönemde aynı şeyleri ısıtıp önumuze koyuyorlar sonra diyorlar zarar ettik

• 1 saat sonra silmiştim
  • call of duty gibi bi şey olacak. oyun ne kadar kötü veya aynı olsa da olsun bir şey bizi oyunu almaya itiyor.
  • Beklentim yüksekti, teması çok güzeldi ve güzel birşey ortaya konabilirdi. Anlaşılan olmamış
  • oyunun üzerine dlc çıkardılar sanki :)

• ign yine her zamanki gibi bol keseden
  • merakla beklediğim oyunlardan biri yeni araç kullanma olarak bot eklemişler sadece helikopter eklenseydi bir yerden bir yere gitmek için iyi olurdu.
    www.gamespot.com verdiği puanlar tam oluyor.

4.0 olması dlc paket gibi diyenlere katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey45 -- 22 Nisan 2013; 19:24:16 >
  • Vasat

• ign ortalamanın biraz üstünde puanlama yapmışsa oyun alınabilir demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Vasat

senin gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.