Şimdi Ara

D&D Neverwinter Sınıflar-Irklar ve Oynanış Videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.530
Cevap
10
Favori
109.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dungeon & Dragons Neverwinter'ın kapalı beta testleri tamamlandı. 30 Nisan'da açılıyor. Kayıt olmak veya indirmek için buraya tıklayın.

Trailer

Oynanış Videosu

Irklar

Human - Elf - Half Elf - Dwarf - Drow - Tiefling

D&D Neverwinter Sınıflar-Irklar ve  Oynanış Videosu

Sınıflar

Guardian Fighter

Great Weapon Fighter

Devoted Cleric

Trickster Rogue

Control Wizard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anilglr -- 22 Nisan 2013; 21:15:48 >

• Haber için teşekkürler. Umarım age of wushu gibi hayal kırıklığına uğramayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

Haber için teşekkürler. Umarım age of wushu gibi hayal kırıklığına uğramayız.

Age of wushu'nun gazabına uğrayanlar bu oyunu öve öve bitiremiyodu kapalı betada
  • kapalı betada oyun çok güzeldi ya özellikle non-target sistemli pvp si çok iyiydi (gerçi hala bi şekilde taget oluyı var ama oyuna iyi yedirmişler) sehir çok güzel görünüyordu questler güzeldi 2 dungeona girdim ilki sıradan olsada ikincisi çok güzeldi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anilglr

quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

Haber için teşekkürler. Umarım age of wushu gibi hayal kırıklığına uğramayız.

Age of wushu'nun gazabına uğrayanlar bu oyunu öve öve bitiremiyodu kapalı betada

Sorma ya bende uğradım o gazaba Umarım övdükleri kadar vardır.

quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

kapalı betada oyun çok güzeldi ya özellikle non-target sistemli pvp si çok iyiydi (gerçi hala bi şekilde taget oluyı var ama oyuna iyi yedirmişler) sehir çok güzel görünüyordu questler güzeldi 2 dungeona girdim ilki sıradan olsada ikincisi çok güzeldi :D

Bak şimdi heyecanlandım

• son seviye kaç olucak bilgi varmı ?
  • Age of wushu bunun yanında mario gibi kalır. Eğer 200$ verirsen 5 gün erken başlayabiliyosun oyuna.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: judge54

son seviye kaç olucak bilgi varmı ?

50 level sınırı olcak açılışta. Sonra güncellemelerle yükseltilir.
  • quote:

Age of wushu bunun yanında mario gibi kalır. Eğer 200$ verirsen 5 gün erken başlayabiliyosun oyuna.

200$ çok fazla ya , en iyisi açılacağı günü beklemek. Zaten fazla bir şey kalmadı.

• F2p oyunlardan cacık olmuyor ya bari b2p yapsalardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

F2p oyunlardan cacık olmuyor ya bari b2p yapsalardı.

Tera ? Aion ?
  • f2p,b2p farketmez.Önemli olan shop'ta ne satıldığı.Mesela lol ve tf2 de f2p.Mmo değil ama shopta satılanlar oyuna etki etmediği için çok popüler'ler.

Yıllardır söylüyorum.Aylık ücret sistemi yavaş yavaş silinecek.Artık oyuncular uyandılar.

Tabi birde ufak bir istisna var.Archage gibi bir mmo geliyor yolda.Öyle bir oyun için bence insanlar ayık ücret ödeyecektir.
  • quote:

quote:

Tera ? Aion ?

F2P olarak cıktı degilmi o oyunlar hey allahım
  • quote:

quote:

quote:

Tera ? Aion ?

F2P olarak cıktı degilmi o oyunlar hey allahım

Aion aylik odemeden f2p ye dondu ama mukemmel ozellikleri yoktu en one cikan ozelligi grafikleriydi, bir oyun aylik odeme ya da satin almali olmasi gercekten daha iyi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandrian -- 22 Nisan 2013; 14:58:15 >

• Ağır Drizzt fanı olarak sabırsızlıkla bekliyorum open betaya geçmesini. Umarım beklentilerimizi karşılar. İlk bakış videosunu beğendim.
  • 200 dolarlık bi paketi var onu alırsan drow ırkı bir adet siyah kaplan bir adet zırhlı örümcek bineği veriyor direk drizzt :D

ayrıca oyunda foundry adında bişi var kendi questinizi kendiniz yapabiliyorsunuz bunu bir kere denedim yarısında dc yiyip görevi kaybetmiştim :). Şehirde bulunan ilan tahtasından istediğin bir görevi seçip görevin sana dedikleri doğrultusunda ilerliyosun. bunu kullanarak epic hikayeler anlatacak insan çoktur hiç değilse quest yokluğu çekmeyiz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandcross -- 23 Nisan 2013; 19:54:45 >
  • Evet o paket zaten direk Drizzt fanları için yapılmış bir tuzak . PvP sistemi nasıl oyunun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Evet o paket zaten direk Drizzt fanları için yapılmış bir tuzak . PvP sistemi nasıl oyunun ?

• pvpsi çok güzeldi hele herkes eşit biçimde ezik olunca dahada güzeldi :D

tek başıma 3 adam aldığımda oldu (roguelerin sekmeli bi skilli var onla ve adamların canları çok az kamıştı triple attım :D) 1 adamı kesmek için 3 kişi 10 dk harcadığımızda oldu gerçekten çok zevkli (adamın arkasında sağlam cleric vardı clerici kesmeden adamı öldüremedik)

oyun ayın 30unda salı günü türkiye saatiyle tam 20:00 da açılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandcross -- 26 Nisan 2013; 11:56:28 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.