Şimdi Ara

Yazı 3 (Yeni parça...)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evet beyler burda çok saçma sapan tartışmalarda bulundum çok saçma işler yaptım

Hepsinin nedeni bozuk psikolojimdi

Anneannemin ölümünden sonra (Ölümünü gözümle gördüm şahit oldum)
    1 gün her insana anlatmadığım derecede paranormal şizofrenik şeyler vs bir sürü sorun oldu

Nisanın 15 inde öldü ve ondan önce çoğu olayda Allah C.C yi yanımda hissettim çok kısmet derecesi olaylar oldu

Ve o kısmet olaylar anneannemin ölümüyle patladı ve bütün hastalıkları söküp attım psikiyatrist dediki ilaç içmesine gerek yok
    Hepinizden sağlıklı beyin olarak dinç ve en ufak sorunlar dahi hiç bi sorunu yok psikolojik olarak

Ve sonuç müziğime o kadar etkilediki artık müzik yapmaktan çok zevk almakla birlikte artık upload etmek hatta 1 like atmak bile zor geliyor

Müzik konusuda içinde barınmak şartıyla konuyu dağıtmadan konuşabiliriz

En yeni parçalar youtube linkli verilecektir diğerleride reverbnationumda bulunur

Walerion reyisin dh ye ropörtajı ^^ 2

Evet müziğimin baya baya gelişmesi en zor beğenen insanların bile güzel yorumlamaya başlaması
    ve bendeki bu değişim

Hiç bir gram takıntım yok zihin tıkır tıkır akıyor düşünmem hızlandı ve hiç bir obsesif bulgu kalmaddı

Kafam çok rahat çok mutluyum uykum düzene girdi

Ve çok iyi bir insan oldum

Bundan çıkardığım dersler bi kere hiç bi şeyi takmayan etkisiz elemanlar vardır onlarda sanatçı ruhu yoktur

Ama misal düşünceleri kenara atıp doğadaki pervanedeki sesi dinleyebiliyosanız her daim o zaman sanatçısınızdır

Kesinlikle sanatçı denilen kişi kimseye sataşmaz kavgayı şiddeti sevmez ve ilaçlar bizi normale döndürüyorsa ben şimdi normalim

Ama bu tek düze bir normallik değil ben kendimi buldum ben buyum işte mizacımı kişiliğimi buldum

Hiç bir şeyi takmaya değmez anı yaşayın bütün insanları çok seviyorum hayvanları doğayı

Kolayı bıraktım bitkisel çay içiyorum vs sanatçı şımarırsa tipsizleşirse ajdar gibi trip atarsa o zaman hiç bi şey yapamaz işte
    Kendini zorlamayacak ama bunlar içinden gelmeyecek

YETENEK DİYE BİR ŞEY YOKTUR

Bir çoğumuz birisi bir şey başarmak istediğinde sen yapamazsın deme hatasına düşeriz
    Eğer bir şey gerçekten başarılmak istiyorsa yol kat edilmeli başta gökdelenden baktığın o hedef kolay gözükür
    İnersin içine ve sadece yol kat etme savaşı değil bir sürü psikolojik ve içsel savaşlarda bulunursun Bana göre bir insan bir şeyi
    istiyorsa sürekli aklında o şeye özlem varsa ona yeteneklidir Gerçekten iyi insansanız ve çok çektiyseniz Allah size daha fazla çektirmesin
    dilediğiniz olsun ama herşeyden önce iyi insan olmak şart yoksa hiç bi şey olmaz

En yeni parçalar youtube linkli verilecektir diğerleride reverbnationumda bulunur

http://www.reverbnation.com/nervouschargeoffical

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pannie -- 29 Nisan 2013; 13:39:00 >

• Önce yetenek
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Marcos

Önce yetenek

Şükür oda var müziğe doğuştan yetenekli olunmaz

Ve bana göre bir şeyi seviyosan ve engelin yoksa yetenekte gelir

Yetenekliyim inanıyorum

Senin fikrindir bi şey demiyorum ama bence artık iyiyim eskisinden kat kat

Piştim diyemiyorum çünkü gelişmem çok yüksek ivmeli
  • güzel kardeş tebrikler
  • Evet beyler istediğinizi söylemekte yapmakta özgürsünüz sadece dinleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Marcos

Önce yetenek

Seni seviyorum kardeşim bana çok güzel gazlar verdin seni tanısam iyi insan olduğun ortaya çıkar
  • yeni parça
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YEDEK PARÇA VE 10 YIL ???
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler 1 kerede olsa bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pannie -- 23 Nisan 2013; 19:02:41 >
  • Bıkkınım ya bakmıyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pannie -- 23 Nisan 2013; 23:17:50 >
  • Bakmayacaksınız ama yinede up
  • Kardeş bu nedir ya tek kelimeyle berbat hatta iğrenç ötesi Dünya üzerinde böyle saçma bir şey yok
  • Yeni parçalar var
  • Yazı geldi beyler
  • Cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pannie -- 28 Nisan 2013; 8:32:03 >
  • Yeni parça
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.