Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: !!! Medieval 2 : Total War İçin Yeni Ekran Görüntüleri !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Strateji >> Cevap: !!! Medieval 2 : Total War İçin Yeni Ekran Görüntüleri !!! Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TuJue

15 Kasım 2006, 19:25:48  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

quote:

Orjinalden alıntı: hamestah

Ben assasin olayına bittim ya bi tane assasin yetiştirdim adam mater assasin oldu gele geçeni nallıorum....

one ola assasin ne

Assasin Suikastci demek oluyor...Yani senin yetistirdigin katil de denilebilir..Assasinler gercekten cok iyi birimler..Kendi ulkende en az 2 tane bulundur..Cunku dusman assasinleri ulkende cirit atiyo olabilir
Eger Assasin in gelismisse, mesela yukarida ki arkadasin ki gibi Master filan olmussa cok guzel isler yapabilirsin

Ben Medieval 1 deyken Assasin i cok kullanirdim..Bi kere 7 yildizli Assasin im vardi ve Papayi kesmistim Tabii daha sonra butun hiristiyan alemi gozyasina boguldu

The ¦Á World
Satilik Sony a700 + 16-80 Carl Zeiss !
ÊÀ½çÉÏÖ»ÓĞÂèÂèºÃ
UcanHollandali

15 Kasım 2006, 19:31:04  

quote:

Orjinalden alıntı: Sipahi21

quote:

quote:

Ben assasin olayına bittim ya bi tane assasin yetiştirdim adam mater assasin oldu gele geçeni nallıorum....

one ola assasin ne

Assasin Suikastci demek oluyor...Yani senin yetistirdigin katil de denilebilir..Assasinler gercekten cok iyi birimler..Kendi ulkende en az 2 tane bulundur..Cunku dusman assasinleri ulkende cirit atiyo olabilir
Eger Assasin in gelismisse, mesela yukarida ki arkadasin ki gibi Master filan olmussa cok guzel isler yapabilirsin

Ben Medieval 1 deyken Assasin i cok kullanirdim..Bi kere 7 yildizli Assasin im vardi ve Papayi kesmistim Tabii daha sonra butun hiristiyan alemi gozyasina boguldu

peki ne ye yarar ülkemede ki assasin

IMZAM KURAL DIŞI | | Seninkide olmasın. TIKLA.
ESKİ NICK: Muhacir
Mens Rea

15 Kasım 2006, 20:08:41  

quote:

Orjinalden alıntı: Trendc

quote:

Orjinalden alıntı: Trendc

Ya bendede turnler 1,2,3 diye gidiyor.. acaba ilk oyunda bole sonra normale mi donuyor..

bilen yokmuu

Normalde oyunda zaman faction özelliklerinden bakılabiliyor.Ama end turn butonunun altında tarihi görmek istiyorsanız sega\medieval 2 total war\data\world\maps\campaign\imperial_campaign klasöründeki descr_strat dosyasının içinde show_date_as_turns yazısını silin(isterseniz başka bir yere kopyasını alın istediğiniz zaman değiştirirsiniz)

There are,of course,those who do not want us to speak...
...while the truncheon may be used in lieu of conversation,words will always retain their power.
Words offer the means of meaning and,for those who will listen,the enunciation of truth.
And the truth is there is something terribly wrong with this country,isn't there?

hamestah

15 Kasım 2006, 20:45:24  

quote:

Orjinalden alıntı: BATYUS

suikastci den bahsediyor sanırm...

Evet.. Hiç mi Medieval oynamadınız yaaw...

hamestah

15 Kasım 2006, 20:49:36  

quote:

quote:

quote:

quote:

one ola assasin ne

peki ne ye yarar ülkemede ki assasin

Diğer ülkeler senin ülkene spysokupşehirlerinin durumlarını öğrenebilir ne biliyiim rahip papaz sokup ülkeni dinsizleştirebilir yani halkı isyana sürükleyebilir bunları engellemek için assasin yetiştirmen gerekiyor....Assasini ni yetiştirmen için ilk başta kolay görev ver elemanın rütbesi arttıkça hedefleri zorlaştır...Ben en son Hırvatların kralına süikast düzenledim sağolsun Abbas Bin Ubeyir eli çok hafif iki dakkada bitirdi işini Elemanın da varisi olmadığı için ülke bölündü dağaldılar.Bi assasinle bi ülkeyi yok etmiş oldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamestah -- 15 Kasım 2006; 20:54:41 >

errayn1

15 Kasım 2006, 21:38:04  

oyunu bursada nerede bulabilirim

Mens Rea

15 Kasım 2006, 21:54:16  

arkadaşlar şu settlement detailste squalor(bakımsızlık) diye bişey var.ve şuanda başkentimde public order'ı
-%80 etkiliyor low tax rate'de bile zor zaptediyorum halkı isyan çıkacak -%25 de papaz yolladılar onun yüzünden gidiyo bir sürü bina yaptım halk mutlu olsun diye ama nafile.squalor denen şeyi azaltmak için ne yapmam gerekiyor?

...while the truncheon may be used in lieu of conversation,words will always retain their power.
Words offer the means of meaning and,for those who will listen,the enunciation of truth.
And the truth is there is something terribly wrong with this country,isn't there?

Zeyth

15 Kasım 2006, 23:08:33  

Türklerde düzgün piyede birliği göremedim hala yıl 1100 küsür sanırsam okçu baya bi var okçular roma total war serisi kadar etkili değiller...daha çok deniz kenarlarını ve adaları fetih etmeme rahmen o kadar gelişmiş bi ekomim yok yükselişden gerileme dönemine geçtim bulunmaktayım bi yandan ordadokslar papazlar halkımın dinini değiştirmeye calısıyolar bir yandan haçlı severleri bitmek bilmiyor ve savaştan cıkan askerlerimi kalede 1 turnde birtanesi ihleşiyor arkadam bu işi anlamadım oyunda nufusu herzaman yüksek tutarım ona rahmen askerinlerin kalede 1turn de 1 tanesinin sayısı atmasını anlamadım örnek vereyim daha iyi anlarsınız

savaşa girmeden önce atıyorum = 90 piyade 60 okçu ile girdim savaştan cıktım ve kaledeyim = 48 piyade 14 okçum kaldı diyelim

kaleden basıyorum en soldaki update ve tedavi dalgasına şimdi hatırlmıyorum ismini herneyse...

1.turnde = 90 piyade 14 okçu oluyor..eyf piyadeleri yeniledik 2.turn de anca = 90 piyade 60 okçumu alabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeyth -- 15 Kasım 2006; 23:11:02 >

UcanHollandali

15 Kasım 2006, 23:19:01  

quote:

quote:

2 kere bitirdim hatta dünyanın tamamını aldım ama hiç dikkat etmemiştim

IMZAM KURAL DIŞI | | Seninkide olmasın. TIKLA.
ESKİ NICK: Muhacir
bozkirsovalyesi

15 Kasım 2006, 23:39:53  

Zeyth

senin şehirde yeterli nüfus olmayabilir. askere alacak nüfus yoksa öyle beklersin işte
nüfus artınca ancak yeni birlik üretir.

bu arada para sorununda olabilir.
sağ alttaki konsolda senin ulusal simgenden gir-
save- spend yazan çizgideki noktayı ortalara çek.
o çizgideki nokta bina yapımında harcanan malzeme yani para miktarını gösterir.

eğer malzeme yani parayı çok harcıyorsan nokta sağdaysa binaların sağlam olur.
ama çok para gider.

eğer malzeme yani parayı az harcıyorsan nokta soldaysa binaların çürük olur.
ama az para gider.

en iyisi ortalarda bir yerde durmasıdır.
bu durum rome ve barbarian invasionda da aynen geçerli.

http://forum.donanimhaber.com/m_1730617/mpage_1/key_/tm.htm

linkteki topice birer oy veriniz lütfen.
TuJue

16 Kasım 2006, 8:29:26  

quote:

Orjinalden alıntı: EteRn@ll

arkadaşlar şu settlement detailste squalor(bakımsızlık) diye bişey var.ve şuanda başkentimde public order'ı
-%80 etkiliyor low tax rate'de bile zor zaptediyorum halkı isyan çıkacak -%25 de papaz yolladılar onun yüzünden gidiyo bir sürü bina yaptım halk mutlu olsun diye ama nafile.squalor denen şeyi azaltmak için ne yapmam gerekiyor?

Dostum, normalde Squaloru dusuk tutmak icin Temizlikle ilgili binalar yapman gerekli...Nufusun ne kadar artarsa ne kadar cok bina yaparsan Squalor surekli artar..Ve bir sure sonra Vebaya donusur
Squalor ---- >>> Pislik, Cerahat, Veba anlamlarina gelir..

Ve en onemlisi oyuna basladiginda direk olarak bu binalarin yapimina baslaman gerekir..Eger o temizlik binalarini yapmadiysna ve bir eyaletinde Squalor %50 yi gecti ise senin daha fazla yapacak biseyin kalmamis demektir Yanio %50 ler 8 yil gibi bi sure de %90 a ulasir ve senin millet veba dan kirilmaya baslar Ve tabii ki siddetli isyanlarda bas gosterir

O tip isyanlar basladiginda yapabilecegin sadece 2 yol vardir

1.) O eyaleti tutmaya devam etmek ve komutanlar dahil o eyaletteki butun askerlere veba bulastirip koca ordunun gunden gune eriyip gitmesini izleyip ekonominin cokmesini gormektir

2.) Veba ve isyanlarin basladigi eyaletten butun askerlerini cekmek ve diger eyalettenlerden getirdigin askerlerle birlestirmektir..Daha sonra vebali eyalettin vergilerini en yuksek seviyeye cikarmaktir..Yani anliycagin yapmaya calistigimiz o vebali eyaleti daha da azdirmak
Kuvvetli bi ordun o vebali eyaletin yakinlarinda bulunsun..Ama o eyaletin topraklari icinde degil
Vebalilar daha da azip bagimsizlik ilan edebilirler, veya o eyalette gozu olan baska bir dusman ulke o eyaleti alabilir..Yani sonuc olarak o vebali eyalet el degistirdikten sonra veba biter..Sen de bir daha o eyalete gir ve katliam yap ( Yani ilk feth ettigin zaman butun paralarini al )

Daha sonra da hemen temizlik binalarini kur ve vergileri orta veya dusuk seviyede tut..Bi eyalette 150 askerden az birakma..Cunku o askerler Garnizon gorevi yapiyorlar ve eyaletin guvenlik ve mutlulugunu sagliyorlar..

Son olarak, eger bi eyaletin %50 Squalor u zaten gecti ise, o eyalete temizlik binasi yapip da zaman kaybetme derim...Cunku vebanin yayilim hizi cok cok artmis bi duruma gelmistir..

Vebasiz gunler dilegi ile

The ¦Á World
ÊÀ½çÉÏÖ»ÓĞÂèÂèºÃ
hamestah

16 Kasım 2006, 11:02:14  

quote:

quote:

quote:

2 kere bitirdim hatta dünyanın tamamını aldım ama hiç dikkat etmemiştim

O zman sen oynadığını zannetmişsin kimbililr daha neler kaçırdın....

khanturks1

16 Kasım 2006, 11:13:08  

quote:

Orjinalden alıntı: zafferian

Oyunu Ankara'dan alan varmı ??varsa nerden aldı söyleyebilirmi??

Karum'a bir uğra.

İNSANIN KONUŞMAYI ÖĞRENMESİ 2 YILINI SUSMAYI ÖĞRENMESİ İSE 60 YILINI ALIR.

NE ZAMAN SUSUP NE ZAMAN KONUŞACAĞINI İYİ BİL.
+25
throlll

16 Kasım 2006, 13:09:20  

quote:

Orjinalden alıntı: zafferian

Oyunu Ankara'dan alan varmı ??varsa nerden aldı söyleyebilirmi??

sakaryada ışık bilgisayar var orada var

Mens Rea

16 Kasım 2006, 14:28:46  

quote:

quote:

Dostum, normalde Squaloru dusuk tutmak icin Temizlikle ilgili binalar yapman gerekli...Nufusun ne kadar artarsa ne kadar cok bina yaparsan Squalor surekli artar..Ve bir sure sonra Vebaya donusur
Squalor ---- >>> Pislik, Cerahat, Veba anlamlarina gelir..

Ve en onemlisi oyuna basladiginda direk olarak bu binalarin yapimina baslaman gerekir..Eger o temizlik binalarini yapmadiysna ve bir eyaletinde Squalor %50 yi gecti ise senin daha fazla yapacak biseyin kalmamis demektir Yanio %50 ler 8 yil gibi bi sure de %90 a ulasir ve senin millet veba dan kirilmaya baslar Ve tabii ki siddetli isyanlarda bas gosterir

O tip isyanlar basladiginda yapabilecegin sadece 2 yol vardir

1.) O eyaleti tutmaya devam etmek ve komutanlar dahil o eyaletteki butun askerlere veba bulastirip koca ordunun gunden gune eriyip gitmesini izleyip ekonominin cokmesini gormektir

2.) Veba ve isyanlarin basladigi eyaletten butun askerlerini cekmek ve diger eyalettenlerden getirdigin askerlerle birlestirmektir..Daha sonra vebali eyalettin vergilerini en yuksek seviyeye cikarmaktir..Yani anliycagin yapmaya calistigimiz o vebali eyaleti daha da azdirmak
Kuvvetli bi ordun o vebali eyaletin yakinlarinda bulunsun..Ama o eyaletin topraklari icinde degil
Vebalilar daha da azip bagimsizlik ilan edebilirler, veya o eyalette gozu olan baska bir dusman ulke o eyaleti alabilir..Yani sonuc olarak o vebali eyalet el degistirdikten sonra veba biter..Sen de bir daha o eyalete gir ve katliam yap ( Yani ilk feth ettigin zaman butun paralarini al )

Daha sonra da hemen temizlik binalarini kur ve vergileri orta veya dusuk seviyede tut..Bi eyalette 150 askerden az birakma..Cunku o askerler Garnizon gorevi yapiyorlar ve eyaletin guvenlik ve mutlulugunu sagliyorlar..

Son olarak, eger bi eyaletin %50 Squalor u zaten gecti ise, o eyalete temizlik binasi yapip da zaman kaybetme derim...Cunku vebanin yayilim hizi cok cok artmis bi duruma gelmistir..

Vebasiz gunler dilegi ile

tüm binaların listesine baktım brimaristans gibi birşey yazıyodu temizlik için onu da yapamıyorum henüz.senin inmedi mi daha bi indir de bana şu binaların ismini söyeyiver halkın canı çıktı valla

iloveyouhagi

Sisteme Gözat

16 Kasım 2006, 14:49:30  

osnamlı bayrağ ay yıldız değil ki?
o türk bayrağı...
osmanlı yerine türkleri koymuşlar galiba...
quote:

Orjinalden alıntı: They Will Return

quote:

Orjinalden alıntı: sirinbaba

OFOFOFOF 2 si cıkmayacakmı diodum "Osmanlıar" varmı arkadslar ??!

İlk resimdekiler Osmanlı.

BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU:

UEFA & SUPER CUP
p@l@

16 Kasım 2006, 15:17:01  

quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

o türk bayrağı...
quote:

quote:

zaten ottomans değil THE TURKS yazıyor....fark da etmez zaten

ayrıca ben campaign açıyorum fakat orada 5 tane devlet var...bizimkiler yok..benim cd mi bozuk acaba???bilen var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p@l@ -- 16 Kasım 2006; 15:17:12 >

Selçuk

16 Kasım 2006, 15:26:45  

Ankarada galeria da var

Üstünüze Birşeyler Alın
Lakin Fırtına Üstünüze Esecek..!
serdar34

Sisteme Gözat

16 Kasım 2006, 15:54:39  

ya şu oyunu istanbulda mecidiyeköyde bulabileceğim bi yer yokmu arkadaşlar.ama korsan olarak ( parasızlığın gözü kör olsun )

Trendc

16 Kasım 2006, 16:01:37  

quote:

Orjinalden alıntı: p@l@

quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

o türk bayrağı...
quote:

quote:

zaten ottomans değil THE TURKS yazıyor....fark da etmez zaten

ayrıca ben campaign açıyorum fakat orada 5 tane devlet var...bizimkiler yok..benim cd mi bozuk acaba???bilen var mı??

Oyunu bi kez bitirince diğer ırklar açılıyor. hepsini acan dosya yukarda verildi...

cahill

16 Kasım 2006, 16:22:04  

bu oyun gerçekten de 11 gb mı? zaten harddiskimde 10 gb boş yer var..ne bu ya 11 gb!

sadece ROCK..
Mens Rea

16 Kasım 2006, 16:32:29  

quote:

Orjinalden alıntı: cahill

bu oyun gerçekten de 11 gb mı? zaten harddiskimde 10 gb boş yer var..ne bu ya 11 gb!

hayır 7.5gb yer kaplıyor

Zeyth

16 Kasım 2006, 16:54:07  

quote:

Orjinalden alıntı: bozkirsovalyesi

Zeyth

senin şehirde yeterli nüfus olmayabilir. askere alacak nüfus yoksa öyle beklersin işte
nüfus artınca ancak yeni birlik üretir.

bu arada para sorununda olabilir.
sağ alttaki konsolda senin ulusal simgenden gir-
save- spend yazan çizgideki noktayı ortalara çek.
o çizgideki nokta bina yapımında harcanan malzeme yani para miktarını gösterir.

eğer malzeme yani parayı çok harcıyorsan nokta sağdaysa binaların sağlam olur.
ama çok para gider.

eğer malzeme yani parayı az harcıyorsan nokta soldaysa binaların çürük olur.
ama az para gider.

en iyisi ortalarda bir yerde durmasıdır.
bu durum rome ve barbarian invasionda da aynen geçerli.

dostum beni anlatmak istedimi anlamamışsın ben ekomiye yönenilirim daha cok kıyısal kesimleri adaları fetih ederim ve popülasyonu yüksek tutarım cihadda cok işe yarrar bu olay suanda oyundaki en cok nufus bende Cihan durumundayım dolu birlik bitmek haçlıları ve bizansları Türkiyeden bu şekilde attım yoksa işim zordu bi yandan mısırlılar ile uğraşıyorum neyse onla aramızı düzeltik

tek sorunum tek tek adamlarımın update olması ve iyileşmesi..tüm medival serisini oynadım viking hariç yani bilgim var dostum saol genede emeğin için

save- spend olayı bende speed üzerinde kök onu ortaya alırım Danke MÖSYÖÖ

darthnihilus

16 Kasım 2006, 17:19:05  

ya iki sorum var hakketen su squalor problemi nedir nasil onlenir birde bunu online oynamak icin 80 ytl bayilmamiz gerekiyor mu ille

AUDIO: Front: Paradigm Studio 100 / Center: Paradigm Studio cc-690 / Surround: Paradigm Adp-590 / Surround Back: Paradigm Adp-590 / Subwoofer: Paradigm DSP-3400/Onkyo TX-SR876 / Monster HTS-1000
VIDEO: Oppo BDP-83 Bluray Player / Toshiba EP-30 Hd-Dvd Player / PS3 Slim / Digiturk Plus / Sony 46X3500
-----------------------------------------------------------------
Apple 24" iMac 2.66ghz / Apple Macbook Air 1.83ghz

====================================
Satılık :
Macbook Pro 2.4ghz 15" (pm)
TuJue

16 Kasım 2006, 17:58:06  

quote:

Orjinalden alıntı: darthnihilus

ya iki sorum var hakketen su squalor problemi nedir nasil onlenir birde bunu online oynamak icin 80 ytl bayilmamiz gerekiyor mu ille

Squalor icin yukariyi okuyabilirsin dostum

Bu arada, etern@ll kardesim..Hala inmedi bu melet yaa Ben RTW den bildiklerimi yazdim belki ise yarar diye

The ¦Á World
ÊÀ½çÉÏÖ»ÓĞÂèÂèºÃ
Mens Rea

16 Kasım 2006, 18:52:11  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: darthnihilus

Squalor icin yukariyi okuyabilirsin dostum

Bu arada, etern@ll kardesim..Hala inmedi bu melet yaa Ben RTW den bildiklerimi yazdim belki ise yarar diye

galiba biraz farklı rtw'den hala temizlik binalarını yapamıyorum.çürüdü millet hastalıktan

darthnihilus

16 Kasım 2006, 19:24:16  

peki online oynamak icin orjinale 80 90 ytl bayilmak zorundamiyiz

AUDIO: Front: Paradigm Studio 100 / Center: Paradigm Studio cc-690 / Surround: Paradigm Adp-590 / Surround Back: Paradigm Adp-590 / Subwoofer: Paradigm DSP-3400/Onkyo TX-SR876 / Monster HTS-1000
VIDEO: Oppo BDP-83 Bluray Player / Toshiba EP-30 Hd-Dvd Player / PS3 Slim / Digiturk Plus / Sony 46X3500

Satılık :
CuNeXt

16 Kasım 2006, 19:46:16  

Ya beyler lütfen all nations patchini yollarmısınız, xxboldxx@hotmail.com sadece 4 devlet war osmanlıyla giremiyorum :S delirecm ya :(

Lütfen bi de turnleri 1 yapma ya da 6 ay yapmak gibi bi imkanımız warsa söylerseniz sevinirim.....

CuN8| cRoSs
CuNeXt

16 Kasım 2006, 19:48:53  

Ayrıc Erwin isimli arkadasın werdigi link çalısmıyor ....

CuN8| cRoSs
superbia

16 Kasım 2006, 22:28:34  

arkadaşım yukarı da yazdık.

bütün devletleri açan patch'i www.gamecopyworld.com dan medieval 2 oyunun sayfasından indirebilirsiniz.

PSN: Stelarc
Xbox Live: Degraven
_Agwe_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Kasım 2006, 2:41:36  

Hehe oyunu internetten aldım sonunda...Sağolsun Steam 1 104 turn geldim..Harbiden osmanlıyı çok daha iyi anladım hacım,viyanayı almak gerçketen zormuş...O yüzden zaten önce belli bir strateji belirlemek gerek Mediumda bile oyun aşırı zor çünkü bizans'ı yıktım...Şimdi macarlarla uğraşıyorum...Onun dışında papa olucak haysiyetsiz eleman haçlı seferi başlattı istanbula İstanbul acaip karşık zaten şu anda özellikle Heretic'ler ve Witch'ler acaip bir karışıklığa soktu yaw Size önerim heretic'lere normal ortodoks papazlarında daha çok dikkat edin din olayında..Çünkü bu adamlar Rebellerin papazı değil,hacı değil,derviş değil acaip bir şeyler yaw,geçtikleri yeri kurutmaktalar ve bunların tek çareleri İmamlar!İmamlar ile sorguya çekip,öldürebilrsiniz,yabii dikkat etdilmesi gereken bir olay da İmam'larda bazen içi bozuk ç.ıkabiliyor hocam... En güvendiğim İmam'ım gitti Heretic oldu birde üstüne istanbulda milleti kışkırtıyor Bu hereticler beni vebadan daha çok etkiledi hocam..Sonuçta Roma TW'den alışığız bu hastalık olaylarına,temizlik olaylarına falan..Ama din olayında harbiden çok karışık olaylar var...Arada sırada haritada beliren witch'lere de dikkat edin..Bunlarda büyü ile haklı kandırıyorlar,genelde adalarda görürsünüz özellikle kıbrıs'a falan benim 3 tane cadı geldi ama %80'i müslüman bir adaya bir şey yapamadılar tabii Birde kafama takılan,anadoludaki beylikleri falan Rebel olarak göstermesi...Yani selçuklu Rebels diyor fakat osmanlı zaten selçuklu kolundan gelme ve biz onlarla savaşıyoruz...Biraz garip,çünkü osmanlı beylikleri ya başlık yöntemi ile kendi topraklarına/ailesine katardı,yada satın alırdı onun dışında savaşmazdı...Çünkü o beyliklerde kendi kanında sonuçta!Hiç değilse anadoluya bir Tatar kolonisi yapıp bütün beylikleri ona devredebilirdi...Zaten o dönemde bence bu oyunun en çok üzerinde durulması gereken bölge anadolu...Çünkü Roma'nın son saltanatının başketi orası ve karışıklıklar içinde bir yer...Bu tarihi yönden Medieval'a yakıştıramadığım birşey!Çünkü bu olay yapılsaydı hem eğlence bakımından,hemde gerçekçilik bakımında çok iyi ve zevkli bir şey olurdu...Fakat anadoluda resmen selçuklu ile savaşıyoruz...Bu arada Mısıra sakın ha güvenmeyin...Ben arkamı yasladım,lavuklar bana saldırdı hocam yok böyle bir olay..."Araplara güvenmilmez" tabnusu bu oyunda 100% geçerli hacım Ama toparladık orayıda çok şükür...Yalnız cihad zamanı dalmamalarıda iyi olmuş...Ama ben affetmiyorum dalıyorum koca cihad ordusu arkasını dönüp bakmıyor bile ne ayaksa Neyse hacı ben çok konuştum yaw..Tipik Medieval hastası işte!Ben kaçar daha daha kiev'i alıcaz hacım

He bu arada Witch'leri ve Hereticleri bulmanın en iyi ve tek yolu Watch Tower(gözetleme kulesi) yapmak...Çünkü çok kıyıdan gelip işlerini kıyıdan hallediyorlar...Townlarda falan az rastlarsınız ama yine geldiği yer sotadır hacım Her şehirde en azından deneyimle bir İmam ve şehrin çevresinde bir gözetleme kulesi bu elemanları enselemenizde çok işe yarayacaktır... Hepinize iyi oyunlar...
hamestah

17 Kasım 2006, 24:05:25  

Yaw ben de rome u hiç oynamadım direk medieval dan medieval 2 ye zıpladım.Dedim nedir bu hastalık mastalık millet kırlıyo...İsyan faln popülasyon artmıyo deliricektim.Zaten bu populasyon olayını da ilk kez gördüm güzel olmuş aslında .Dediğim gibi medieval da hastalık mastalık yoktu populasyon olayı da yoktu ohh ne güzel basıyoduk askeri kuruyodum denizlerde gemi zincirimi suriyeden ingiltereye bir turn de gidiodum vallahi.Şimdi bayağı zorlaşmış yaw eskisi gibi değil.... Olsun daha gerçekçi olmuş
Bi de bu heretic midir nedir onlardan da ben çok çektim dolanıyolar haritada milleti kışkırtıyolar uğraş dur imam yolla faln bi de arkadaşın da dediği gibi bazen bizim imamları da çeviriolar hepten beterli oluo o zaman...Ama neyseki bi kactane ...şaklı imam yetiştirdim bayağı işe yarıyolar cihad a faln çağırıyorum milleti gaza geliolar hemen....Bi de bu trade olayı çok ii olmuş gemilerle flan bayağı gelirim artıyo o da çok hoşuma gitti...
şimdi vizeler başladı bilgisayara format attım msn i bile yüklemiyorum bi arada bi d.h. ye takılıom...Bİ hafta böle sürücek artık bi hafta sonra bekle beni macaristan sonra milan sonra venice sicilya faln hepinizin kökünü kurutucam yemyeşil yapıcam haritayı ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamestah -- 17 Kasım 2006; 12:06:39 >

royal_lancer

17 Kasım 2006, 24:38:17  

arkadaşlar biri ankara sakarya ışık bilgisayarda var demiş
bu bilgisayarcının telefonunu bulamadım 118 de de kayıtlı değil yardımcı olabilir misiniz...

yada ankarada başka nerde satılıyor...acil ama amazom tr ye göndermiyor.. ebay da da bizim gittigidiyor gibi elindekiler satıyorlar elaleme güvenemem...

acil bilgi...

throlll

17 Kasım 2006, 13:29:55  

abi sen orjinal arıosan bilmiorum ben kopya arıosun sanmıştım ondan dedim ışıkta var die

royal_lancer

17 Kasım 2006, 13:43:04  

öncelikle bayanım :)

orjinalini ankarada nerde bulabilrim yada istanbuldan kargolatabileceğim yer var mı?

bekiro
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Kasım 2006, 14:10:43  

quote:

Orjinalden alıntı: royal_lancer

orjinalini ankarada nerde bulabilrim yada istanbuldan kargolatabileceğim yer var mı?

bayanların böyle orta çağ tarihini konu alan strateji oyunlarnı oynadıklarını bilmiyordum.tebrikler.
hamestah

17 Kasım 2006, 14:33:01  

Orjinal TÜrkiye ye geldi mi...??

Zeyth

17 Kasım 2006, 14:53:20  

quote:

Tebrik ederim benim kız kardeşimde cok sever bayanların sayısı artıyor yakında bizide dağıtırsınız savaşlarda

Hadi kızlar Medieval'a kapanyası başlamış bulunmakta

Sloganı : Baba beni Papaya gönder.. iğrençti kabull

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeyth -- 17 Kasım 2006; 15:06:09 >

Zeyth

17 Kasım 2006, 15:02:37  

quote:

Orjinal TÜrkiye ye geldi mi...??

Ben yok diye biliyorum internet sitelerinde getirebiliyorsun diye biliyorum ama gelir D&R filan Aralık ayına doğru

AyKuT^

17 Kasım 2006, 15:13:47  

Bende oynamak istiyom artık yeteerrr

judith

17 Kasım 2006, 15:47:59  

çok lamerimsi 1 soru olacak ama

imzamdaki sisteme sahibim.. Ahım şahım grafik hastası değilim, medium ayarlarda takılamalar,fps düşmeleri yaşanır mı ? Evetse ne kadar ?

Milleti cs değilde total war oynarken,strateji üretirken görmek gerçekten benim gibi bir TW hayranının gözlerini yaşartıyor..

"you may attack your enemy, you need not think whether you are right or wrong
sooner or later your judicial staff will find the best pretexts
to prove you right."

JaCKaL2

17 Kasım 2006, 16:18:03  

Ya ben oyunu aldım simdi ama tek dvd ve 3.66 gb hani 2 dvd ve 11gb olucaktı oyun yoksa ben 1 dvd eksik mi aldım

ice_cube

17 Kasım 2006, 16:20:16  

yaw beyler bende oyunun içindeki videolar görünmüyo.bunun nedeni ne olabilir acaba?mesela asassinle birini öldürdüğümde bi ekran çıkıyo ama videoyu göstermiyo.

darthnihilus

17 Kasım 2006, 16:27:10  

Oyunda turkler var osmanli yok tarihi yanlislik olmasin.. osmanlinin ne isi var o tarihte zaten anadolu selcuklularin dagilma donemi gibi sanirim turkler. Ama yeni bir osmanli kurma hayali de guzel tabi saldirmaya devam

Satılık :
ilvatarr

17 Kasım 2006, 19:19:03  

[font="Tahoma"]ya arkadaşlar yardım oyuna giriyo sonra bi savaşa girmek istiyorum birden ekrar kararıyo ses var ama görüntü yok çözünürlükler le de oynadım değişmedi neden olabilir ekran kartım ati radeon 9600xt 256 mb ram 512 p42.8 var

http://serindurus.wordpress.com/

Mens Rea

17 Kasım 2006, 19:26:23  

shader versiyonu düşür belki düzelir.

throlll

17 Kasım 2006, 20:50:58  

quote:

niye illa orjinal yada orjinalini alana kadar kopya ile idare et istersen ama kopya ya adamlar istiyo 20 ytl bırak alma orijinalini al tabi her yer mi böyle dvdler 10 milyonmuş

CuNeXt

17 Kasım 2006, 22:21:00  

Sakarya'da kopyası çok kolay bulunur, Sakaryalı olan ya da sakaryadan alabilecek olan warsa yardımcı olurum, Ama bildigim kadarıyla oyun türkiyeye 30 kasımda gelecekmiş o tarihe kadar bekleyebilirsinz tabi, Offical siteden internet üerinden belki türkiyeye geliyordur bilemicem.

Bu arada judith ekran kartın sorun çıkartabilir, 128 mb imiş, 6600 GT olayını pek bilmiyorum ama hafızasının 256 mb olması daha iyi olurdu, Yani minimumm requirements te de 256 mb lik ekran kartı gösteriyordu sanırm, ama düşük ayarlarda oynayabilirsin heralde. Sonucta savaş aynı savaş.

CuN8| cRoSs
denizhan86

17 Kasım 2006, 22:22:44  

rus sitelerini dalaşın oralarda medieval 2, 80 küsür partı mevcut :) bırakın orjinali kapitalizme destek vermeyin :D

เ๓zค๓ıภ ๒เ รคкเภςครเ ๓เ שคг ؟
Mens Rea

17 Kasım 2006, 22:43:38  

quote:

Orjinalden alıntı: judith

çok lamerimsi 1 soru olacak ama

imzamdaki sisteme sahibim.. Ahım şahım grafik hastası değilim, medium ayarlarda takılamalar,fps düşmeleri yaşanır mı ? Evetse ne kadar ?

Milleti cs değilde total war oynarken,strateji üretirken görmek gerçekten benim gibi bir TW hayranının gözlerini yaşartıyor..

benzer bir sistem var bende de ve medium'da kalabalık ordularla bile hiç takılma olmadan oynayabilirsin sanırım.

throlll

17 Kasım 2006, 22:56:48  

quote:

Orjinalden alıntı: CuNeXt

Sakarya'da kopyası çok kolay bulunur, Sakaryalı olan ya da sakaryadan alabilecek olan warsa yardımcı olurum, Ama bildigim kadarıyla oyun türkiyeye 30 kasımda gelecekmiş o tarihe kadar bekleyebilirsinz tabi, Offical siteden internet üerinden belki türkiyeye geliyordur bilemicem.

Bu arada judith ekran kartın sorun çıkartabilir, 128 mb imiş, 6600 GT olayını pek bilmiyorum ama hafızasının 256 mb olması daha iyi olurdu, Yani minimumm requirements te de 256 mb lik ekran kartı gösteriyordu sanırm, ama düşük ayarlarda oynayabilirsin heralde. Sonucta savaş aynı savaş.

bizim dedğimiz sakarya caddesiydi(ankara) ama madem sakaryada da kolay bulunuyo oraya gelip alalım bari

CuNeXt

17 Kasım 2006, 23:55:51  

:D olsun be ben gene de olan bi yer soledim :D ama burda harbiden yeni çıkan oyunları bulmak çok kolay..

CuN8| cRoSs
cahill

18 Kasım 2006, 3:53:13  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cahill

hayır 7.5gb yer kaplıyor

iyi ozaman alabilirim.. (11gb olsaydıda alıcaktım )

sadece ROCK..
serdar34

Sisteme Gözat

18 Kasım 2006, 9:11:46  

arkadaşlar oyuna başlarken 1 imamımız var.bu imam ları 1 den fazla yapamazmıyız acaba.yapabiliyorsak nasıl yardımcı olurmusunuz.adamlar habire hristiyan yapmaya uğraşıyorlar halkı.bi yardım edin arkadaşlar

Mens Rea

18 Kasım 2006, 9:34:37  

quote:

Orjinalden alıntı: serdar34

arkadaşlar oyuna başlarken 1 imamımız var.bu imam ları 1 den fazla yapamazmıyız acaba.yapabiliyorsak nasıl yardımcı olurmusunuz.adamlar habire hristiyan yapmaya uğraşıyorlar halkı.bi yardım edin arkadaşlar

mescid,cami yaparak imam üretebilirsin

bekiro
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

18 Kasım 2006, 10:05:11  

OYUNUN CD VERSİYONU ALANLAR TOPLAM KAÇ CD BU OYUN.Bİ YERDE SORDUM 12 CD DEDİLER.
TuJue

18 Kasım 2006, 11:07:03  

quote:

Orjinalden alıntı: bekiro

OYUNUN CD VERSİYONU ALANLAR TOPLAM KAÇ CD BU OYUN.Bİ YERDE SORDUM 12 CD DEDİLER.

Benim bi arkadasima 14 CD satmislar Adamlar her CD'yi 500 MB den yazmislar

The ¦Á World
ÊÀ½çÉÏÖ»ÓĞÂèÂèºÃ
hamestah

18 Kasım 2006, 13:35:33  

ya bırakın artık bu cd leri ya gidip 20 30 milyon verip bi dvd rom alamıo musunuz 14 tane cd ye vericeğin paraya git bi dvd rom al dvd de oyna oyunlarını... Yazık yaa..

_Agwe_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

18 Kasım 2006, 14:39:36  

Eşhedü Enla...

http://img165.imageshack.us/my.php?image=adszgu9.png

Moğallar geldi lan tamda herşeyi yerine koymuştum hacım yaw Ruslara girerken birden çıkıverdiler karşıma!
TuJue

18 Kasım 2006, 16:13:18  

quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Eşhedü Enla...

http://img165.imageshack.us/my.php?image=adszgu9.png

Moğallar geldi lan tamda herşeyi yerine koymuştum hacım yaw Ruslara girerken birden çıkıverdiler karşıma!

Hacim sen ne ettin yaaa Haritan yepye$il olmu$ Hacim sen medium da mi yoksa difficult tami oynuyon ?

The ¦Á World
ÊÀ½çÉÏÖ»ÓĞÂèÂèºÃ
Sayfa:   <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Strateji >> Cevap: !!! Medieval 2 : Total War İçin Yeni Ekran Görüntüleri !!! Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
X-Men Origins: Wolverine
Keskin pençeler iş başında!
SONY Experience Center Lansmansı
SONY'nin üstün teknoloji ürünlerinin tümünü bir arada görebileceğiniz tek yer!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız