Torrent bisiler buldum ben..Hala indiriyo, simdi %13.7 de Aldigim forumda English Version yaziyordu ama Torrent le indirirken dosyanin ismi German Version diye geciyo..WAllahi German olsun English olsun artik sansima ne ciakrsa
Tarih 1080-1530 çekildi Amerika kıtası eklendi 250 aşkın unite 21 devlet : İngiltere - Fransa - İskoçya - Kutsal Roma İmp.(Almanya) - Danimarka - İspanya - Portekiz - Milan - Venedik - Papalık - Sicilya - Polonya - Rusya - Macaristan - Bizans - Türkler - Mısır - Fas Hanedanlığı Muhavidler - AltınOrdu - Timur İmp. - Aztekler Savaşlara kombo sistemi Çok oyunculu yani multipalyer bölümüne yeni çatışma modları Politik ögelere küçük videolar (shogundaki gibi) örneğin bir suikast yaptınız sonucunu kısa bir videoda izleyeceksiniz Ve açıklanmayan bir çok yenilik
Ayrıca Campaign de en başta Sadece İngiltere-Fransa-Venedik ve İspanya açık.Oynayarak açmak gerekiyor diğer halkları.Osmanlı açık olaydıya
Neyse birazdan gene girecem SS alabilmek umuduyla
Senin sistemden dolayi cokmesi olanaksiz gibi Sanirim indirdigin kopyada bi sorun var..InsAllah bana denk gelmez ya Bu arada ben Torrent le indiriyom ortalama 35 KB ile Simdi de 26.2
1280x1024 Herşey Full,AA AF 4x e ayarlı en düşük 13 en yüksek 36 FPS aldım Buyrun bunlarda SS'ler.Okçular eskisine göre bayağı güçlü olmuş.Resimler JPEG olduğundan kalite düşük gözüküyor ama normalde böyle değil
grafikler çok sağlam çıkmış sende ben 6600gt ile mediumda oynarsam iyi
bu arada şu campaignde başta osmanlı olmaması doğru mu ya?kötü olmuş o..
There are,of course,those who do not want us to speak......while the truncheon may be used in lieu of conversation,words will always retain their power. Words offer the means of meaning and,for those who will listen,the enunciation of truth. And the truth is there is something terribly wrong with this country,isn't there?
Ayrıca Campaign de en başta Sadece İngiltere-Fransa-Venedik ve İspanya açık.Oynayarak açmak gerekiyor diğer halkları.Osmanlı açık olaydıya
Neyse birazdan gene girecem SS alabilmek umuduyla
nasıl yani istediğim ırkla oyuna baslayamıyorsam ne kadar sacma! sen historical battle lardan mı bahsediyorsun yoksa normal 1080 den baslayım 1453 te biten oyundan bahsediyorsun eğer onda sadece 4 ırkla baslanıyorsa oyun berbat olmus
şu işe bi açıklık getirelim arkadaşlar.oyun ingilizce olarak istanbulda varmıdır acaba.şu an için bulabilirmiyiz.alan yada bilen arkadaşlar varsa yazabilirlermi.boşu boşuna aramayalım bu soğukta valla.
There are,of course,those who do not want us to speak......while the truncheon may be used in lieu of conversation,words will always retain their power. Words offer the means of meaning and,for those who will listen,the enunciation of truth. And the truth is there is something terribly wrong with this country,isn't there?
bence kesin açılıyordur devletlere göre açılıyordur bence mesela İspanya ile bitirince bir bölümü , Fransa ile bitirince bir bölümü falan açılıyordur ondan sonra açılanlar laa tekrar bitirince başkaları açılıyordur yane aça aça giliyordur...
Ben böyle saçmalık görmedim yaa ben oyunu şimdi kurdum.Ama osmanlılarla başlıyamıyorum offf.Ya bütün hayallerim yıkıldı eğer böyle olursa elimi bile sürmem Offf nası moralim bozuldu yaaa...
Arkadaşlar oyunu 6 saattir oynuyorum oyun süper.Şimdi k alkabildim başından ancak sabah 7de kalkmasam sabaha kadar oynardım ama.....Ben Türklerle başladım Şerefsiz Bizans hep bana saldırıp... Selçuklular oyunda Rebels olarak gözüküo....
Arkadaşlar oyunu 6 saattir oynuyorum oyun süper.Şimdi k alkabildim başından ancak sabah 7de kalkmasam sabaha kadar oynardım ama.....Ben Türklerle başladım şerefsiz Bizans hep bana saldırıp duruo... Bu arada Selçuklular oyunda Rebels olarak gözüküo....
Edit:Deiğiştir die alıntıya basmışım Pardon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamestah -- 12 Kasım 2006; 0:24:47 >
Ben böyle saçmalık görmedim yaa ben oyunu şimdi kurdum.Ama osmanlılarla başlıyamıyorum offf.Ya bütün hayallerim yıkıldı eğer böyle olursa elimi bile sürmem Offf nası moralim bozuldu yaaa...