arkadaşlar 2 dvd lik verdiyonu indirdim. daha sonra rar dan çıkarttığımızda dvd 1 ve dvd 2 şeklinde 2 iso dosyası oluyor. bundan yükleyebiliyoruz. buraya kadar bir problem yok. benim sorunum her seferinde rardan çıkarıp iso oluşturmayayım diye bu iso dosyalarını dvd ye yazayım dedim ama yazarken veri dvd si şeklinde yazıyorum. fakat iso dosyalarının boyutu 2gb tan fazla olamaz gibi bir uyarı veriyor yine de yaz dediğimde yazıyor fakat bu iso dosyalarını yazdığım dvd den oyun yüklenmiyor dvd takılıyor. ben acaba yazdırırken bir hata mı yapıyorum galiba image dosyasından yazdır gibi bir seçenek mi var öyle mi yapmak lazım bana yardımcı olursanız sevinirim. bir türlü bulamadım
bende ingilizlerle oymuyorum ben tam papaya suikast duzenleyecektim suikastçimde nereedeyse son seviyedeydi ilk turda saldıacaktım ki yıl atlattığım sırada suikastçi nin ömrü bitti şansa bak gelde tekrar uğaş
arkadaşlar bu unit scale neyin nesi ne işe yarar nerden yapılır bi anlatırmısınız.
Oyun esnasında birliklerdeki asker sayısı demek.Onu değiştirerek birlikteki asker sayılarını arttırıp azaltabilirsin. Oyun başlamadan önceki ana menüde options seçeneğinin altında olması lazım. ( işteyim )
@hamestah Temizlik binaları yapman gerekiyor osmanlıda oynuyorsan o binanın adı BİMARİSTAN.
Arkadaşlar bu "become a Vassal" olayını biri açıklar mı.Bizanstan bi şehri aldım sonra istanbulu da mısır onlardan aldı ve bizans orduları anadoluda göçebe gibi dolaşmaya başladılar.1-2 yıl sonra bana become a vassl teklifi yaptılar içinde military acces -trade rights vardı ben kabul ettim ama ordum onlardan aldığım kaleden çıktı yani kaleyi ve şehri onlara geri verdi.Son 6 bi 6 senilik kuşatma sonrası geri aldım orayı.
ACER AS6930G-733G32MN Centrino®2 Islemci CORE2 DUO P7350 2.0GHZ-3GB-320GB DVDRW16''CRYSTAL BRITE CAM-512MB 9600gt 1366*768 3dmark 2006 (Vista64bit) =5731 oc günlük kullanım (650/950/1650) 3dmark 2006= 6827 xp puanı=7614 (640/1000/1580)
saldıracağınız düşmanın diğer düşmanlarıyla işbirliği kurmak da oldukça eğlenceli, 3 koldan Danimarka'ya daldık, şimdi Prenses gönderiyorlar ricacı olarak
P4 2.80 ghz , 768 ram , fx 5200 de çalışırmı arkadaşlar çalışmazsa hiç indirmicem de???
çalışır ben imzamdaki sistem ile oynuyorum tabi en düşük ayarlarda ve kasıyor. ama oynuyorum sonuçta. ben ki bu sistemle farcry bitirmiş adamım (tabi ekran kartı ram ve işlemci oc li)
ACER AS6930G-733G32MN Centrino®2 Islemci CORE2 DUO P7350 2.0GHZ-3GB-320GB DVDRW16''CRYSTAL BRITE CAM-512MB 9600gt 1366*768 3dmark 2006 (Vista64bit) =5731 oc günlük kullanım (650/950/1650) 3dmark 2006= 6827 xp puanı=7614 (640/1000/1580)
P4 2.80 ghz , 768 ram , fx 5200 de çalışırmı arkadaşlar çalışmazsa hiç indirmicem de???
çalışır ben imzamdaki sistem ile oynuyorum tabi en düşük ayarlarda ve kasıyor. ama oynuyorum sonuçta. ben ki bu sistemle farcry bitirmiş adamım (tabi ekran kartı ram ve işlemci oc li)
bu ne ya komik geldi bence ramden çok işlemci gibi duruyo zaten ordada cpu dio çok adam olunca işlem yapamamış ama yetmesi gerkirdi bence gerçi çk büyük bi savaşsa olabilir heralde
arkadaşlar 2 dvd lik verdiyonu indirdim. daha sonra rar dan çıkarttığımızda dvd 1 ve dvd 2 şeklinde 2 iso dosyası oluyor. bundan yükleyebiliyoruz. buraya kadar bir problem yok. benim sorunum her seferinde rardan çıkarıp iso oluşturmayayım diye bu iso dosyalarını dvd ye yazayım dedim ama yazarken veri dvd si şeklinde yazıyorum. fakat iso dosyalarının boyutu 2gb tan fazla olamaz gibi bir uyarı veriyor yine de yaz dediğimde yazıyor fakat bu iso dosyalarını yazdığım dvd den oyun yüklenmiyor dvd takılıyor. ben acaba yazdırırken bir hata mı yapıyorum galiba image dosyasından yazdır gibi bir seçenek mi var öyle mi yapmak lazım bana yardımcı olursanız sevinirim. bir türlü bulamadım
Dostum, RAR lari actiktan sonra karsina cikan iso. dosyalarini sadece 2 yolla kullanabilirsin.
1.) Daemon tools u kullanarak sanal DVD-Rom olusturup o iso. larida sanal birsekilde kullanirsin..Yani sanki normal DVD takmista oyunu yukluyormus gibi olur.
2.) Nero programini kullanman gerekir.Nero'yu ac, daha sonra Yedekleme bolumune gir, oradan KALIBI DISKE YAZDIR' i sec..Ondan sonra program iso. dosyalarini gostermeni isticek..Sende bilgisayardaki yerini goster ve sonra yazmaya basla
Takildigin bir yer olursa daha fazla yardimci olmaya calisiriz..Kolay gelsin
benim karrta çok performanssız çalıştı nedeni sanırım 800x600 de oynayamamam.. 1024 den başka çözünürlük gözükmüyo.. klasordeki confic dosyasından deiştirdim 800x600 yaptım ama oyunu açınca o dosyada aynı haline geri gelio kaydettiğim şey nasi deişiyo onuda anlamadım..
bu oyunu 800x600 de oynamanın bir yolu yokmudur..
bu işi annayan yokmu
şunu biri cevaplasın yahuu
Ya arkadaşlar ocağınıza düştüm yardım edin.. Oyunu oynuyorum fakat grand camping de TÜRK' leri seçemiyorum bi yardım edin.Eğer seçilmiyorsa bu turk olanlar nasıl böle ilerlemiş bi yardım edin pleaaaaseeeeeee
Ya arkadaşlar ocağınıza düştüm yardım edin.. Oyunu oynuyorum fakat grand camping de TÜRK' leri seçemiyorum bi yardım edin.Eğer seçilmiyorsa bu turk olanlar nasıl böle ilerlemiş bi yardım edin pleaaaaseeeeeee
arkadaşlar bende böle bişi çıktı benim sistem amd athlon 3200+1024 ram+256 mb 6600 ekran kartı.neyi yükseltiyim,rami artırsam olur mu?
optionstan unit scale'i düşür düzelir
There are,of course,those who do not want us to speak......while the truncheon may be used in lieu of conversation,words will always retain their power. Words offer the means of meaning and,for those who will listen,the enunciation of truth. And the truth is there is something terribly wrong with this country,isn't there?
arkadaşlar bende böle bişi çıktı benim sistem amd athlon 3200+1024 ram+256 mb 6600 ekran kartı.neyi yükseltiyim,rami artırsam olur mu?
vallahi savaşta müttefik ordusuyla beraber 3322,düşman ordusuysa toplam 3 ordu olaraktan 4636 kişiden oluşuyor.yani toplam 7958 vallahi süper savaş olurdu da yapamadık.unit scale i düşürünce de oyunun tadı çıkmaz.sizce rami artırsam olmazmı illaki işlemciyimi değiştirmek gerek.
vallahi savaşta müttefik ordusuyla beraber 3322,düşman ordusuysa toplam 3 ordu olaraktan 4636 kişiden oluşuyor.yani toplam 7958 vallahi süper savaş olurdu da yapamadık.unit scale i düşürünce de oyunun tadı çıkmaz.sizce rami artırsam olmazmı illaki işlemciyimi değiştirmek gerek.
yazıda işlemci demiş..bende de aynı işlemci var demek 8000 kişiyi kaldırmıyo overclock yap istersen
There are,of course,those who do not want us to speak......while the truncheon may be used in lieu of conversation,words will always retain their power. Words offer the means of meaning and,for those who will listen,the enunciation of truth. And the truth is there is something terribly wrong with this country,isn't there?
valla ben başıma geleceklerden haberim varmış gibi unit scale'yi küçük tutmuştum, 1500 kişi bile sisli ya da yağmurlu havada kasıyorken (açık havada sorun yok Allah'tan ) 8000-10000 kişi cpu'yu yakardı herhalde
valla ben başıma geleceklerden haberim varmış gibi unit scale'yi küçük tutmuştum, 1500 kişi bile sisli ya da yağmurlu havada kasıyorken (açık havada sorun yok Allah'tan ) 8000-10000 kişi cpu'yu yakardı herhalde
Ben de bi sogutucu almayi dusunuyorum makineye..Ayriyetten bi 1000 lik kapasite acar herhalde
ulan bi yandan mısırlılar saldırıyo bi yandan yunanlılar bi yandan mogollar şerefszler çok güçlü hangi birine yetişcem bilmiorum bi yerde kazasam asker olmadığı iç,n diğer yerde kuvvetli bi şehrimi alıyorlar galba osmanlının çöküş dönemine girdm
herhangi bir kaleyi savaşıp ele geçirdiğiniz zaman 3seçenek çıkıyor; 1- halkı oldugu gibi bırak ama ilerde isyan edebilirler 2- halkın birazını katlet (tam emin değilim ama sanırım buna yakın birşey) 3- herkesi katlet
kaleyi veya şehri ele geçirdiğinizde bu 3 seçenekten hangisini seçiyorsunuz???
edit: bizanslılara elçi gönderip ittifak kuralım mı diye sordum; dalga mı geçiyorsun dediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 1 Aralık 2006; 16:58:40 >
herhangi bir kaleyi savaşıp ele geçirdiğiniz zaman 3seçenek çıkıyor; 1- halkı oldugu gibi bırak ama ilerde isyan edebilirler 2- halkın birazını katlet (tam emin değilim ama sanırım buna yakın birşey) 3- herkesi katlet
kaleyi veya şehri ele geçirdiğinizde bu 3 seçenekten hangisini seçiyorsunuz???
edit: bizanslılara elçi gönderip ittifak kuralım mı diye sordum; dalga mı geçiyorsun dediler
arkadaşım ittifak kuracak başka devlet mi bulamadın. bizans adamı sırtından vurur yaw..
arkadaşım bence bu CA'nın bizle t...şşak geçmesi çünkü banada aynı şeyi söyledi bir savaşta ancak daha sonra daha kalabalık bir savaşta rahat rahat oynadım
belki de amd,intel,ati ve nvidia para kazanmak için böyle yapıyorlar artık kalleş herifler oyun firmalarını kullanıyorlar çünkü senin sistem bu oyunu çok rahat medium ayarda oynatır ekran kartın iyi ram ideal sakın üzülme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budak_1903 -- 1 Aralık 2006; 17:51:55 >
Beyler campaing ekranında Spy, Assasin vb. şahıslar eylem yaptığı zaman oyun içi ufak videolar geliyor ama ben onları hiç bir zaman izleyemiyorum. Acaba dosyalar mı eksik yoksa yanlışlık mı var? Çözümü olan var mı ya da buna benzer bir sorunla karşılaşan...
1- halkı oldugu gibi bırak secenegi(Occupy Settlement) genellikle müslüman ülkelerle savaşırken kullanılır, orada halk müslüman oldugu için ele geçirilen yerlerde isyan olma riski GENELDE az olur. O sebeple şehir halkını gereksiz yere katletmeyiniz,yazıktır, acıyınız onlara. Occupy deyip geçiniz.
2-Şehri yağmala seçemegi( Sack Settlement) ordunuza fethettiginiz şehri yağmalama imkannı verir. Bu seçenekle orta boy bir şehirden korkunç miktaralrda para alırsınız. Fakat şehirdeki bir o kadar da bina yakılır yıkılır mahvolur. Şehir ahalisinden az sayıda kişi ölür. Bu şıkkı genelde paraya sıkıştıgınızda kullansanız iyi olur. Ama yağmalanan yerde isyan çıkma olasılığı fazladır. o yüzden fethettiginiz şehri yağmaladıgınızda o şehirde Chivalry'si yülsek bir general bulundurun.
3-Halkın kökünü kurut seçeneği ( Exterminate Population) fethettiginiz şehrin halkını kazığa oturmanıza yada kılıçtan geçirmenize imkan verir. Bu seçenekle halkın çoğu ölür. Az miktarda para elinize geçer. fakat şehirde isyan çıkma olasılığı oldukça düşer. Bu seçeneği hıristiyan ülkelerle savaşırken kullanınız zira şehir halkı müslüman yönetici istemezük deyü ayaklanabilirler. Vahşet duygunuz kabardıgında bu seçenegi bol bol kullanabilirsiniz.Zaten Savaşlarınızın çoğu gavur ülkeleriyle geçecek, bu yüzden sıklıkla bu butana basarsınız
Ayrıca ekonomisini düzenleyemeyen arkadaşlar mission'ları yerine getirerek bir miktar para kazanabilkirler. Örneğin dün akşam Polonyaya sefer düzenledim, pek çok şehirlerini aldım, geriye birkaç tane şehirleri kaldı. Tam bu sırada bir mission geldi. Mission şöyle idi::: Polonyanın veliaht prensi, babasının tahtına göz koydu, kral babasını devirmek için çareler aradı. Çare olarak beni(The Turks) buldu. bana bir mesaj yolladı. Mesajda o prens, babasını öldürmemi istedi. Kralı öldürürsem o prens kral olacak ve karşolık olarak Polonyayı benim himayem altına sokacaktı. Hemen bir master assasin ile Polonya kralının işini bitirdim. hain prens kral oldu. Verdiği sözü tuttu, polonya himayem altına girdi. hain kral her türnde hazinesinin büyük bölümünü bana aktardı. Ben de jest yapıp o krala Kırım yarımadasını, Rodos adasını ve Adana şehrini verdim. 10000 lerde seyreden ekonomim 70000-90000 lere çıktı. Artık polonyalılarla beraber sefere çıkıyor mutlu mesut yaşıyorum.
Az önce Medieval II'de yaşadığım olay tecrübe ile sabit olup gerçektir:
Rusların Novgorod denilen şehrini Türkler ile ele geçirdim, o bölgede % 25civarındaHeresy vardı. Birkaç turn sonra şehrin yanında bir yalancı peygamber(Heretic)belirdi. Imam yollayıp o Heretic'i öldürmek istedim, imamı yolladım, hedef olarak o Heretic'i seçtim fakat...
Benim imam Heretic'i öldüremedi, üstelik ekranda "Fallen to Heresy" yazdı, bir de baktım benim imam da yalancı peygamber oluvermiş. Yılların imamı Janbolat Agca Heretic'ivurayımderken kendi Heretic oldu. Mecburen, hain imamın işini bir katil ile bitirdim.
Ayrıca, Moğollar Fortress ve Citadel cinsindeki yerleşim birimlere dokunmuyorlar. Musul'da Trabzon'da ve Caesarea'da Citadel im vardı, Moğollar sadece Yerevan kentimi işgal ettiler, onları orada durdurdum. Zaten biraz sabrederseniz Timur da çıkıyor, Moğollara saldırıyor, bu arada siz de kaybettiğiniz toprakları geri alıyorsunuz.
Az önce Medieval II'de yaşadığım olay tecrübe ile sabit olup gerçektir:
Rusların Novgorod denilen şehrini Türkler ile ele geçirdim, o bölgede % 25civarındaHeresy vardı. Birkaç turn sonra şehrin yanında bir yalancı peygamber(Heretic)belirdi. Imam yollayıp o Heretic'i öldürmek istedim, imamı yolladım, hedef olarak o Heretic'i seçtim fakat...
Benim imam Heretic'i öldüremedi, üstelik ekranda "Fallen to Heresy" yazdı, bir de baktım benim imam da yalancı peygamber oluvermiş. Yılların imamı Janbolat Agca Heretic'ivurayımderken kendi Heretic oldu. Mecburen, hain imamın işini bir katil ile bitirdim.
Ayrıca, Moğollar Fortress ve Citadel cinsindeki yerleşim birimlere dokunmuyorlar. Musul'da Trabzon'da ve Caesarea'da Citadel im vardı, Moğollar sadece Yerevan kentimi işgal ettiler, onları orada durdurdum. Zaten biraz sabrederseniz Timur da çıkıyor, Moğollara saldırıyor, bu arada siz de kaybettiğiniz toprakları geri alıyorsunuz.
Ben Fransa ile başladım oyuna, başlarda bol bol priest bastım, ufak ufak "Cadı" ve "Heretic" leri öldürerek hepsi gelişti, 12 kişilik papa kabinesinde 9 tane adamım var papa'yı en son oylamada ben çıkardım ama şimdi beni tanımıyor (koltuğa oturduğu yeri kalktı galiba) ama ne istersem yaptırıyorum
şimdi aynı anda Danimarka, Portekiz, Milan ve İspanya'yla kapışıyorum, 70 turn'de 10 region daha ele geçirmem lazımmış, ama beni en çok düşündüren Moğolların elindeki Kudüs'ü almak, çünkü görevin en can alıcı noktası bu, parayla satın aldığım Kıbrıs'da adam basıyorum, gemiyle kafalarına ineceğim yakın bir zamanda
bu arada yıl 1376 oldu, amerika kıtası ne zaman açılacak ve buraya Holk ya da Cog'larla gidebilecek miyiz ???
ARKADASLAR ONEMLI BIR MESELE! HERKESIN DERDINE DEVA OLABILIR.
Simdi size bir animi anlatacigimdir. Ben pek de iyi olmayan ozellikli bilgisayarimla gunun birinde oblivion oynamaya karar verdim. simdi ne alaka oblivion ile medievalin demeyin! oyunu yukledim oynuyorum. haliyle biraz kastirmak fiilini icra etti. oyunun grafik ayarlarini dusurdum olmadi hemde bayagi dusurdum gene olmadi. bunun uzerine bir arkadasim bi soft ware yukledi ve ben oblivionu ayarlari cok iyi olan bilgisayarlardan daha iyi oynadim. gercekten takir takir isledi makine. hemde grafik ayarlarinda hic bir degisiklik olmamisti. simdi medievali da oyle oynamak istiyorum ama soft ware in adini umnuttum. bana bu konuda yardimci olmak isteyenler 94vincent@gmail.com lutfen bu mail araciligiyla yardimci olsun. LUTFEN
ARKADASLAR ONEMLI BIR MESELE! HERKESIN DERDINE DEVA OLABILIR.
Simdi size bir animi anlatacigimdir. Ben pek de iyi olmayan ozellikli bilgisayarimla gunun birinde oblivion oynamaya karar verdim. simdi ne alaka oblivion ile medievalin demeyin! oyunu yukledim oynuyorum. haliyle biraz kastirmak fiilini icra etti. oyunun grafik ayarlarini dusurdum olmadi hemde bayagi dusurdum gene olmadi. bunun uzerine bir arkadasim bi soft ware yukledi ve ben oblivionu ayarlari cok iyi olan bilgisayarlardan daha iyi oynadim. gercekten takir takir isledi makine. hemde grafik ayarlarinda hic bir degisiklik olmamisti. simdi medievali da oyle oynamak istiyorum ama soft ware in adini umnuttum. bana bu konuda yardimci olmak isteyenler 94vincent@gmail.com lutfen bu mail araciligiyla yardimci olsun. LUTFEN
böyle birşey varsa beni de ö.m'den haberdar edin!
Şimdi Moors ile oynadığım campaing de buna erişmiş durumdayım Amerikaya erişenin yolu önce 1420 civarında bir yılı beklemekten geçiyo; bu yılda dünyanın yuvarlak olduğu düşüncesinin kabul edildiği yazıo ve haritanın sağında tamamen siyah bir alan gözüküo ve şehirlerinizde Naval Drydock adlı binayı yapabilir hale geliyorsunuz.Bu bina sayesinde çıkan gemi ile okyanus aşırı seyahat yapabiliyor ve batıya giderek 10-15 turnde Amerikaya ulaşabiliyorsunuz ve Amerika keşfedild diye bir mesaj geliyor.Emin olun aztekler sizi bayaı zorluyo.Yeni dünyada 6 tene şehrimiz var biri Brezilyada 3 ü Orta Amerika da(azteklerin elinde) 1 i Kuzey Amerikada ve dieri ise Karayiplerde.
Arkadaşlar bende de videolar eksik ya acaba bunu upload eden biri ya da indirebileceğimiz bi adres varmı. sinir oldum siyah siyah çıkıyo. bi izleyemedim yaws.. iki dvdlik versiyonu da indirmek koyuyo şimdi.
İki dvdlik versiyonu indirmiş arkadaşlara sorayım videolar hangi dvd de 1 demi 2 demi?? sadece onu indireyim bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kUTbENGi -- 2 Aralık 2006; 16:35:25 >
TURKLERİ SEÇTİM TURN:97 YIL:1176 FİNANCE:200.000.000 YANLIŞ DUYMADINIZ ORDU:1.200.000 POPULATİON:600.000 ELE GEÇİRDİĞİM ŞEHİR SAYISI:39 BUNLARIN 11 İ CİTADEL 6 SI FORTRESS VE 6 SI CASTLE TÜM CİTADELLERİN BİNALARI YAPILDI YANİ EN GÜÇLÜ BİRLİKLERDE ÇIKIOR QAPUKULU MUSKETEERS GİBİ 27 GENERALİM VAR HERKESİN CANINA OKUOM 3 DEVLETİ TEK BAŞIMA YIKTIM MACARİSTAN,BYZATİUM,MISIR BÖYLE İNANILMAZ HIZLI BİNA,ORDU YAPIŞIMI VE FİNANCEMİ MERAK EDİORSANIZ CEVABI:OYUNA BAŞLAMADAN ÖNCE CODERLİK YETENEKLERİMLE BANA AİT 4 ŞEHRİN TÜM BİNALARINI YAPTIM VE HEPSİNİ CİTADEL YAPTIM OYUNA 15000000 PARA İLE BAŞLATTIM VE İSTİSNASIZ HER EL 8000000 ARTACAK ŞEKİLDE AYARLADIM PARAYIİSTEYEN OLURSA NASIL YAPILDIĞINI YADA DİREK KENDİ YAPTIĞIM BU PATCHYİ ÖZELDEN YOLLAYABİLİRİM İİ GÜNLER BYS AYRICA SONRADAN GELECEK TİMUR VE MOĞOL AKINLARINA KARŞI ŞİMDİDEN 100.000 BİN ER ORDU HAZIRLADIM TAM ÇIKIŞ NOKTALARINA YANİ ÇIKTIKLARI GİBİ ÖLECEKLER resimde koycam ama upload etmedi site bir türlü artık akşam koyacam napalım .
Arkadaşlar bu tacir arkadaşları ne şartlar altında yapabiliyoruz. Yapabilmek için bir bina yapmak veya bişeyleri geliştirmek gerekiyor mu? Yoksa sayısı sınırlı falan mı?
TURKLERİ SEÇTİM TURN:97 YIL:1176 FİNANCE:200.000.000 YANLIŞ DUYMADINIZ ORDU:1.200.000 POPULATİON:600.000 ELE GEÇİRDİĞİM ŞEHİR SAYISI:39 BUNLARIN 11 İ CİTADEL 6 SI FORTRESS VE 6 SI CASTLE TÜM CİTADELLERİN BİNALARI YAPILDI YANİ EN GÜÇLÜ BİRLİKLERDE ÇIKIOR QAPUKULU MUSKETEERS GİBİ 27 GENERALİM VAR HERKESİN CANINA OKUOM 3 DEVLETİ TEK BAŞIMA YIKTIM MACARİSTAN,BYZATİUM,MISIR BÖYLE İNANILMAZ HIZLI BİNA,ORDU YAPIŞIMI VE FİNANCEMİ MERAK EDİORSANIZ CEVABI:OYUNA BAŞLAMADAN ÖNCE CODERLİK YETENEKLERİMLE BANA AİT 4 ŞEHRİN TÜM BİNALARINI YAPTIM VE HEPSİNİ CİTADEL YAPTIM OYUNA 15000000 PARA İLE BAŞLATTIM VE İSTİSNASIZ HER EL 8000000 ARTACAK ŞEKİLDE AYARLADIM PARAYIİSTEYEN OLURSA NASIL YAPILDIĞINI YADA DİREK KENDİ YAPTIĞIM BU PATCHYİ ÖZELDEN YOLLAYABİLİRİM İİ GÜNLER BYS AYRICA SONRADAN GELECEK TİMUR VE MOĞOL AKINLARINA KARŞI ŞİMDİDEN 100.000 BİN ER ORDU HAZIRLADIM TAM ÇIKIŞ NOKTALARINA YANİ ÇIKTIKLARI GİBİ ÖLECEKLER resimde koycam ama upload etmedi site bir türlü artık akşam koyacam napalım .
Kardeş sen oyunu niye oynuosun ki nereden editlediysen yine aynı yerden bu oyunda kral benim die değiştir hiç uğraşma....
Dostum ben senin yerine olsam oyuna girer alt + F4 yaparım hiç bunlarla uğraşmam ne amacı kaldı oyunun heççç